Okula Dönüş Başladı!

okula dönüş-skechers

Yaza vedanın ardından bizi karşılayan sonbahar birçok kişi için aynı anlamı taşır; okula dönüş!

Stresli bir dönem olduğu kadar iç gıdıklayıcı heyecanlara da gebedir aynı zamanda. Aramızda mutlaka, bu heyecanı daha önce tatmış deneyimli ebeveynler olduğu gibi henüz ne yapacağını bilmeyen toy ebeveynler de bulunuyordur. İşinize yarayacağından çokça emin olduğumuz yapılacaklar listesine bir göz atalım.

Şimdi Okullu Olduk!
Çocuğunuz okula yeni başlıyorsa, psikolojik olarak onu bazı durumlara karşı hazırlamanız gerekir. Onu motive edecek konuşmalar yapabilir, uyum sorunu yaşayıp yaşamadığını anlayabilmek için gözlemleyebilir ve öğretmeniyle iletişim kurabilirsiniz. Okula yeni başlayan çocukların heyecanı, bir yandan kırtasiye alışverişi bir yandan giyim alışverişi ile birlikte artış gösterebilir. Unutmayın, minik ayakların okulda rahat etmesi gerekir. Okul ayakkabısı tercih ederken dikkatli davranmak gerekiyor. Tüm gün okulda akranları ile olacak çocuklar için ayak sağlığı çok önemlidir. Skechers #BacktoSchool koleksiyonuna göz atabilir, çocuğunuz için uygun okul ayakkabısını seçebilirsiniz. Hatta ayakkabıları birbirinden şık çocuk sırt çantası modelleri ile kombinleyerek okulun en havalı stilini oluşturabilirsiniz.

okul spor ayakkabısı-skechers
Okul ayakkabısı | Skechers

Altın Kural; Beslenme.
Okulda, beslenme en önemli konulardan biridir. Günümüzde birçok okul beslenme menülerini ailelere iletiyor. Fakat yine de bu listeye sağlıklı birkaç takviye yapabiliriz. Kuru meyveler, çocuklar için müthiş atıştırmalıklardır. Hiç kimse çocuğunun bisküvi, kraker gibi atıştırmalıklarla açlığını bastırmasını istemez. Bu yüzden çantasına muhakkak kuru meyve ve kuru yemiş koyun. Hem enerjisini arttıracak, hem de içeriğindeki sağlıklı yağlar ile besleyici olacaklardır. Bağışıklık sisteminin kuvvetli olması için süt ürünlerinin faydaları tartışılmaz. Küçük yoğurtlar ya da küçük sütler, gelişimi için oldukça faydalı olacaktır.

Okul Giyimi Nasıl Olmalı?
Çocuğunuz, kıyafetlerinin içinde kendini ne kadar rahat hissederse o ölçüde bunu dışarıya yansıtacaktır. Terleyip üşümesini engellemek adına kıyafet seçerken ürünlerin iç etiketini okumanız gerekmektedir. Yünlü ve pamuklu ürünler tercih etmek teri emme ve sağlık konusunda daha elverişli seçeneklerdir. Polyester, naylon ve akrilik gibi kumaşlar, bu konuda oldukça başarısızdır ve vücut ısısının dengesini bozar. Bu tarz ürünler görece daha düşük maliyetli olduğu ve ütü konusunda daha sorunsuz olduğu için tercih edilebilir. Fakat hastalıklara zemin hazırladığını gözden kaçırmamak gerekiyor. Pamuklu kumaşlar genellikle zor ütü tutarlar, bu şekilde kolayca ayrım yapabilirsiniz.

okul spor ayakkabısı-skechers
Okul ayakkabısı | Skechers

Karşı Konulmaz Kırtasiye Alışverişi!
Rengarenk boyalar, defterler, araç ve gereçler… Hepsi oldukça baştan çıkarıcı duruyor. Ama durun! Ne yazık ki, tüm kırtasiye ürünleri temiz içerikli ürünler değil. Kırtasiye malzemesi alırken dikkat edilmesi gereken birkaç husus mevcut. Özellikle içeriğinde kanserojen madde barındıran azo boyalı ürünlerden uzak durmalısınız. Ağır metal içerikli boyaları tercih etmemeye özen gösterin. Keçeli kalem ihtiyacınız varsa etil asetat çözücü barındırmamasına dikkat edin. Çocuklar bayılırlar fakat, kokulu kalem ve silgiler onlar için çok tehlikelidir. “Bu ağır kimyasallar içeriyor ve sağlığımız için çok zararlı. Bunu kullanmamalıyız.” gibi açıklamalar yaparak ona durumu anlatın. Anlayışlı olacaktır.

Lise’de Cool Olmak
Cool olmak gibi bir idealiniz varsa, bunun rahat olmaktan geçtiğini de bilirsiniz. Rahatsız bir ayakkabıda cool görünüm sağlamaya çalışırsanız, muhtemelen bu iş başarısızlıkla sonuçlanacaktır. Ayakkabıların yürüyüşünüzden, duruşunuza her şeyi etkilediğini unutmayın. Birbirinden konforlu ve şık Skechers modellerine, ayakkabı ve erkek – kız çocuk terlik tasarımlarına bir göz atın. Aradığınızdan daha fazlasını bulacaksınız!

Yeni okul döneminin herkese başarı ve mutluluk getirmesi dileğiyle! Skechers koleksiyonunda ayrıca çocukların severek giyeceği kız çocuk sandalet, kız çocuk spor ayakkabı modellerini bulabilirsiniz.

 

You May Also Like

skechers hangi ülkenin

Skechers Hangi Ülkenin Markası Ve Nerede Üretiliyor?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

Sütyen Bedenleri Nasıldır?

Rahat Egzersiz Yapmanızı Sağlayacak Kıyafetler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir