Sevdiklerinize Yılbaşı Hediyelerinizi Skechers’tan Alın

Bir yıl daha bitiyor ,yılbaşı neredeyse geldi çattı. Peki sevdiklerinize bu anlamlı günde ne hediye edeceğinize karar verdiniz mi? Birbirinden konforlu ve şık Skechers modelleri ile onları mutlu etmeniz çok kolay. Eğer yılbaşı hediyesi konusunda kararsızlık yaşıyorsanız, bu yazı size güzel fikirler verecek.

2018 yılının en çok tercih edilen modelleri şüphesiz 2019’da da ayağınızdan çıkmayacak. Skechers spor ayakkabılarını tercih edenlerin artık onlardan vazgeçemediği su götürmez bir gerçek. Sevdiklerinizin de sizin kadar rahat etmesini istiyorsanız, onlara hediye edebileceğiniz Skechers spor ayakkabılarına ve botlarına bir göz atalım.

Artık kış aylarındayız ve sağlıklı günler geçirmek için önceliğimiz ayaklarımızı sıcak tutmak. Sevdiklerinizin de bu rahatlığı ve sıcaklığı tatmasını istiyorsanız ona bir Skechers bot hediye edin ve gözlerindeki mutluluğa şahit olun. Çünkü Skechers botlar su geçirmez özellikleri ve konforu ile kışın zorluklarından bihaber olmanızı sağlıyor. Darbeyi azaltan orta taban sayesinde kışın yapılan yürüyüşler artık hiç de zor değil. Ayrıca günlük şıklık için de ideal bir görünüm oluşturuyor. Su geçirmez özellikleri, ayağa sağlam şekilde oturuşu ve oldukça hafif yapısıyla göz alan bot modelleri ve daha fazlası için sitemizi veya mağazalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

Skechers Kışlık Bot Modelleri
Skechers Botlar

Sıradaki modellerimiz ise 2018’te en çok konuşulan ve tercih edilen serimizden; Memory Foam!

Çocuğunuz, yeğeniniz veya kardeşiniz. Hiç farketmez! Miniklerin bu hediyeye çok sevineceğini şimdiden görebiliyoruz.

DYNAMIGHT- ULTRA TORQUE

Skechers çocuk ayakkabısı kategorisinde en sevilenlerden olan, Memory Foam teknolojisi ile üretilmiş bu ayakkabı, günlük kullanımda ekstra rahatlık sağlayan iç taban teknolojisi ve şık duruşu ile farkını her yerde belli ediyor. Üstelik hediye edeceğiniz kişinin zevkine göre maviden turuncuya birçok renk seçeneği bulunuyor.

SKECH-AIR 2.0- ZERO GRAVITY

Bir diğer hediye önerimiz ise yetişkin erkekler için. Skechers erkek spor ayakkabı kategorisindeki bu model ise nefes alan dokuma kumaş panelleri ile yürüyüş ve gündelik kullanım için ekstra rahatlık sağlıyor. Darbe etkisini azaltan katmanlı orta tabanı ile de koşu için uygun bir erkek koşu ayakkabısı olduğunu gösteriyor. Sade ve şık tasarımı ile genç, yaşlı herkese hitap ediyor.

FLEX APPEAL 2.0


Bir diğer hediye önerimiz ise kadınlar için. Dikiş vurgulu ve Air Cooled Memory Foam iç tabanlı bu model kadınlar tarafından bu yıl da oldukça tercih edilen bir model oldu. Çünkü günlük egzersizler için oldukça uygun ve yumuşak kumaştan iç astara sahip. Üstelik siyah ve beyaz olmak üzere renk seçenekleri de mevcut. Tabanı ise hep rengarenk! Skechers kadın spor ayakkabı modelleri arasında en beğenilenlerden birisi.


Şimdiden herkese mutlu seneler, Skechers’lı yürüyüşler dileriz!

You May Also Like

skechers hangi ülkenin

Skechers Hangi Ülkenin Markası Ve Nerede Üretiliyor?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

Sütyen Bedenleri Nasıldır?

Rahat Egzersiz Yapmanızı Sağlayacak Kıyafetler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir