Skechers İle Kış Mevsimine Uygun Ayakkabı Seçme Rehberi

Kışın Yanlış Ayakkabı Seçmenin Bedeli Ağır Olabilir

Kışın yanlış ayakkabı tercihi yapmanın ayaklarda önemli deri hastalıklarına sebep olduğunu biliyor muydunuz? Ayrıca ayakları terleten ayakkabıların beraberinde getirdiği ayak kokusunun kalıcı olabileceğini duymuş muydunuz? Eğer bu bilgiler sizi korkuttuysa, kış aylarında doğru ayakkabı tercihi yapabilmeniz için bu yazı oldukça işlevsel olacaktır.

Kışın Ayakları Sıcak Tutmanın Önemi

Kışın ayakları sıcak tutmak hasta olmamak için önemlidir.

Kışın etkisinin artmasıyla havalar iyice soğudu. Bu soğuk havalarda hasta olmamak için yapmamız gerekenlerden biri de; ayaklarımızı sıcak tutmak. Çünkü kışı sağlıklı geçirebilmek için ayaklardan soğuk almamak çok önemli. Aynı zamanda ayaklarımızın tüm vücudumuzu taşıdığı da bir gerçek. Bu nedenle alacağımız ayakkabının konforu da en büyük önceliklerimizden. Skechers olarak 2019 kış sezonundaki tasarımlarımızda sizin daha keyifli bir kış geçirmeniz için sıcaklığı, şıklığı ve konforu aynı ürünlerde buluşturduk ve en rahat kışlık spor ayakkabıları ve  kışlık botları koleksiyonumuza ekledik.

Siz de özenle hazırladığımız en rahat spor ayakkabı modellerimizin takipçisiyseniz bir de kışlık botlarımızı deneyin!

Kış aylarında ayakkabı tercihi yaparken dikkat edilmesi gerekenler

Ayakların kışın kalın ayakkabılar içerisinde terleyerek deri hastalıklarına yakalanma olasılığının yüksek olduğu uzmanların ortaya koyduğu bir veri. Bunun yanı sıra terlemenin beraberinde kötü kokuları getirdiği de bilinen bir gerçek. Bu yüzden kış aylarında ayakkabı tercihi yaparken terletmeyen modeller seçmek oldukça önemli. Skechers olarak  koleksiyonumuzu terlemenin ayaklara verdiği zararın farkındalığıyla oluşturduk ve botlarımızda terletmeyen  materyaller kullandık.

Kışın ayakkabı seçerken odaklandığımız önemli noktalardan bir diğeri de; taban özelliği. Çünkü soğuk havanın etkisiyle kayganlaşan yollar düşme tehlikesini beraberinde getiriyor. Biz de koleksiyonumuzdaki botlarda kayarak düşme olasılığını minimize edecek tabanlar kullanarak Skechers farkını ortaya koyduk.

2019 kış koleksiyonumuzu tasarlarken; sağlığınız için gereken her detayı düşünürken aynı zamanda estetikten de ödün vermedik. Çünkü günümüzde şıklığın değerinin farkındayız. Buradan hareketle 2019 kış koleksiyonumuzdaki bayan bot modellerini ve erkek bot modellerini  günlük şıklığınızda kolaylıkla kullanabilirsiniz.

En rahat kışlık spor ayakkabılar da Skechers’da

Skechers'ın kışlık modelleri çok şık...

Skechers olarak kış koleksiyonumuzu hazırlarken sporu günlük hayatlarındaki önemli bir rutin haline getirmiş kişileri de unutmadık ve koleksiyonumuza birbirinden şık kışlık spor ayakkabılar ve su geçirmez ayakkabı modelleri de ekledik. Eğer siz de Skechers’ın birbirinden rahat spor ayakkabı modelleriyle spor yaparak ruh ve beden sağlığınızı korumak istiyorsanız Skechers mağazalarını ziyaret edin. Ayrıca koleksiyonumuzdaki tasarımlarımızın ısıyı muhafaza ederek hastalık olasılığını minimize ettiğini de unutmayın.

Çocuk spor ayakkabılarıyla minikleri sevindiren Skechers’ın bir de botlarını görün

Skechers olarak çocukların hayal gücünden yola çıkarak tasarladığımız ışıklı botlarla, kışı onlar için daha eğlenceli hale getirmeye çalıştık. Koleksiyonumuzda halihazırda bulunan çocuk spor ayakkabılarından yola çıkarak çocuk kışlık botları da oldukça rahat ve konforlu olacak şekilde dizayn ettik. Ayrıca miniklerimizin kayarak düşme olasılıklarını minimize etmek için tasarımlarımızın tamamında kaymayan tabanlar kullandık. Işıklı ayakkabılarımızın hem erkek çocuklara hem de kız çocuklara uygun seçenekleri bulunmaktadır. Siz de çocuklarınızı birbirinden eğlenceli Skechers çocuk kışlık botları ile mutlu etmek isterseniz https://www.skechers.com.tr/ adresini ve mağazalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

 

You May Also Like

skechers hangi ülkenin

Skechers Hangi Ülkenin Markası Ve Nerede Üretiliyor?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

Sütyen Bedenleri Nasıldır?

Rahat Egzersiz Yapmanızı Sağlayacak Kıyafetler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir