12 Ağustos Dünya Gençlik Günü İçin Skechers Önerileri

12 Ağustos Dünya Gençlik Günü İçin Skechers Önerileri

1999 yılından bu yana her yıl ülkemizde heyecanla kutladığımız 12 Ağustos Dünya Gençlik Günü, tıpkı 19 Mayıs gibi gençliğe armağan ediliyor. Hem gençlere hem de yaşama dair her an sevinç duyanlara adanıyor. Skechers ise genç olan ve kendini genç hisseden herkes için aktif yaşama konfor katacak ürünlerle, 12 Ağustos’a iz bırakıyor. 

Öncelikle 12 Ağustos Dünya Gençlik Günü’nü tanımaya başlayalım. Sonrasında birbirinden eğlenceli Skechers modelleri ile gençlik heyecanını tarzına yansıtabilirsin. Sen de Dünya Gençlik Günü için özel olarak seçtiğimiz ürünleri inceleyebilir, dinamik yaşam tarzına en uygun modelleri hemen keşfedebilirsin. Ayrıca sevdiklerin için gençlik enerjisiyle dolu ürünler arasından seçim yapabilir, onlara önlerindeki uzun yolda eşlik edecek konforlu yol arkadaşları armağan edebilirsin. 

12 Ağustos Dünya Gençlik Günü Nedir?

Birçok uluslararası kurum genç olmayı ve gençliği kesin bir yaş tanımıyla değil kişi özellikleriyle tanımlıyor. Örneğin UNESCO’ya göre gençlik, çekingenlik yerine cesaretin, rahatın yerine serüven arzusunun üstün geldiği çağ olarak tanımlanıyor. Bu gün, hayata dair cesaretini, serüven arayışını canlı tutan tüm gençler için özel. Dünya Gençlik Günü’nün resmi tarihi ise 1985 yılına dek uzanıyor. 

12 Ağustos Dünya Gençlik Günü, 1985 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ilan ediliyor. Bu tarih itibarıyla; dünya çapında törenlere, etkinlik ve çalışmalara ev sahipliği yapıyor. Birleşmiş Milletler tarafından desteklenen bu özel gün, her yıl belli temalarla beraber kutlamalara sahne oluyor. Bunun yanında, her 12 Ağustos günü gençlik konuları toplumun dikkatine sunularak küresel bilinçlendirme kampanyaları hayata geçiyor. 

12 Ağustos Dünya Gençlik Günü Nedir?
12 Ağustos Dünya Gençlik Günü Nedir?

Öyle ki her 12 Ağustos’ta giderek kutuplaşan dünyada güncel sorunlara yönelik çalışmalar planlanıyor. Barışın, çözüm üretebilme kapasitesinin güçlendirilmesi için kaynaklar oluşturuluyor. Örneğin, çatışma, pandemi ve acil durumlarda gençliğin potansiyelinin keşfedilmesi için 12 Ağustos çalışmaları referans oluyor. Farklı küresel zorluklarda gençlerin ülke mekanizmalarına dahil edilmesi esas amaç. Daha adil, yaşanabilir, güvenli bir dünya için demokratik birimlerde gençlerin görüşleri alınıyor. Dünya Gençlik Günü etkinliklerinin temelini bu vizyoner bakış oluşturuyor. 

Ayrıca gençlerle ilgili raporlar yazılıyor.  Gençliğin sorunlarına çözüm bulunması için öneriler ele alınıyor. Örneğin 2016 yılında UNICEF ve ortakları tarafından yapılan araştırma; her 10 gençten 9’unun zorbalığın yaygın bir durum olduğunu kabul ediyor. Hatta bu kişilerin üçte ikisi zorbalıkla karşılaştığını onaylıyor. Bunun üzerine bilinçlendirme çalışmaları, sosyal medya kampanyaları, seminer ve etkinlikler başlıyor. Uluslararası bir hareket olarak zorbalık sorununa karşı dünya çapında hareket başlıyor. 

"<yoastmark

Diğer yandan, Dünya Gençlik Günü halk için gençliğin onurlandırıldığı bir gün olarak tanınıyor. Bu özel günde aileler çocuklarının yaşını doyasıya yaşaması için programlar yapıyor. Eğlenceli etkinliklere katılıyor. Ayrıca gençler, ailelerinden hediyeler alıyor. 12 Ağustos Dünya Gençlik Günü kapsamında düzenlenen konserler, paneller, oyun ve piknik etkinlikleri de bulunabiliyor. 

12 Ağustos Dünya Gençlik Günü Ne Zaman?

Birleşmiş Milletler 12 Ağustos 1985 tarihinde ilk kez Uluslararası Gençlik Günü kutlayarak tarihe geçiyor. Gençlerin kültürel ve hukuksal konularda sorunlarına dikkat çekmek için yola çıkılıyor. Bu çalışmalara, 1999 yılında dünyanın birçok ülkesinin gençlik bakanlarının onayıyla katılım artıyor. Günümüzde gençlerin toplumsal mekanizmalara katılımı konusunda yapılan birçok etkinlik ile 12 Ağustos her yıl kutlanıyor. 2022 yılında 12 Ağustos Dünya Gençlik Günü, cuma gününe denk geliyor. 2023 yılında ise Dünya Gençlik Günü için 12 Ağustos Cumartesi gününün kutlamalara sahne olması planlanıyor. 

12 Ağustos Dünya Gençlik Günü İçin Skechers Önerileri

Dünya Gençlik Günü için yapılan etkinlikler, gençlerin ve gençliğin önemini hepimize yeniden hatırlatıyor. Dünyanın geleceği olan gençlerin; mutlu, huzurlu ve daha yaşanılası bir dünyaya uyanabilmesi için günümüz yetişkinlerine birçok görev düşüyor. Bu özel gün, hem gençler hem de kendini genç hissedenler için umut ve mutluluk vesilesi. Sen de Skechers’ın gençliğe armağan ettiği onlarca modelle, 12 Ağustos’a renk katabilirsin.

  • Hologram Ayakkabı: Lazer ışıkların yansımasını, üç boyutlu görüntülerin heyecan verici cazibesini kombinlere katan Skechers modelleri, metalik görünümüyle gençlerin gözdesi. Öyle ki tasarımlar, dört mevsim fütüristik tarz arzu eden gençlerin seçimi oluyor. Modern, şık ve konforlu modellerle gençlerin kalbini çalan ürünler, üzerindeki rengarenk kalp, yıldız ve kanat desenleriyle dikkat çekiyor. Diğer taraftan uzay çağı modasını, bugünden ayağına getiriyor. Hatta düşler dünyasından gelmiş gibi görünen ürünlerin kimilerinde ışıklı tabanlar bile var. Üstelik birçok çocuk ve genç bu modelleri eğlenceli sırt çantası tasarımlarıyla kombinleyerek okul ayakkabısı olarak da kullanıyor. Çocukluk çağından gençliğe dek hemen her yaş grubuna uygun seçenekler sunan hologramlı ürünler sayesinde geleceğin modası bugünden sokağa çıkıyor. Sen de 12 Ağustos Dünya Gençlik Günü’nde çocuklarına yüzlerini güldürecek özel bir hediye alabilirsin. Onları yeni nesil Skechers ürünleriyle tanıştırabilirsin. 
  • Kampüs Modası Ayakkabılar: Gençliğin en güzel çağlarına yeni yeni adım atan üniversitelilerin enerjisini yansıtan birbirinden şık ve konforlu kampüs ayakkabısı da Skechers koleksiyonunda. Yılın trendlerini göz önüne seren detayları, gücünü sadelikten alan modeller, gençlerin seçimi oluyor. Bunun yanında, çeşit çeşit renkleriyle hayata karşı atılan her kendinden emin adımın eşlikçisi oluyor. Retro görünümleri arzu edenler için Stamina serisi bulunuyor. Grafik desenlerin çekiciliğini tarzına eklemek isteyenler ise  X Jgoldcrown çeşitleri ile genç imajını destekliyor. Ayrıca yazın en sıcak günlerinde Skechers sandaletler ve kış soğuklarına karşı koruma sağlayan ayakkabılar koleksiyonda yer alıyor. 12 Ağustos Dünya Gençlik Günü’ne özel hediyen henüz hazır değilse Skechers seninle! Sen de hayatının baharındaki gençlere birbirinden özel Skechers ürünlerinden birini alabilirsin. 
  • Genç Kız ve Genç Erkek Ayakkabıları: Gençliğin tadını çıkarmak için eğlenmek gerektiğini düşünenlerdensen onların gönlünü fethedecek alternatifler de Skechers’ta. En eğlenceli parti ayakkabıları ile adımlarının göz alıcı olmasını isteyen gençlerin kalbini kazanabilirsin. Hayatın her gününün yeni bir keşifle renklenmesini isteyenlere özel tasarlanan rengarenk genç kız ve erkek ayakkabıları var. Bu ayakkabılar sayesinde, onların hayata karşı cesaretlerini ödüllendirebilirsin. Her adımda yanlarında sevdiklerinin olduğunu hissettirecek, her baktığında onda gördüğün umudu hatırlatacak armağanlardan birini hemen seçebilirsin. Üstelik geleceğin yetişkinleri, konforlu Skechers ayakkabılar sayesinde henüz bugünden kendine özen göstermenin önemini fark ediyor. Aktif yaşama adım atmak için cesaret kazanıyor. Harekete geçmek için tek ihtiyaçları olanın bir Skechers olduğunu biliyor. 

Skechers patentli teknolojileri ve estetik görünümleriyle sportif giyime tarz ve konfor katmaya devam ediyor. Üstelik gençlerin hemen her yerde keyifle giyebileceği alternatifler sunarak… Genç çiftlerin gözdesi olan bir diğer seçki ise spor gelin ayakkabısı ürünlerini bulunduruyor. Sportif tarzın her yerde şıklık sunabileceğini ispat eden birbirinden güzel Skechers ayakkabılarla, gençliğin enerjisini gösterebilirsin. Okulda, işte, gezide veya günlük yaşamda rahat hissetmek elinde. Bunun için tek yapman gereken sana uygun Skechers tasarımını bulman. Hemen geniş ayakkabı koleksiyonunu inceleyebilirsin. Böylelikle, kendin ve sevdiklerin için 12 Ağustos Dünya Gençlik Günü’ne yakışacak Skechers modellerini seçebilirsin. Hayata dair cesaretini, rutin yerine serüven arayan enerjini destekleyecek ayakkabı modelleriyle tanışabilirsin. Böylelikle, kendini her gün yeniden başlamaya hazır hissedebilirsin. 

You May Also Like

skechers hangi ülkenin

Skechers Hangi Ülkenin Markası Ve Nerede Üretiliyor?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

Sütyen Bedenleri Nasıldır?

Rahat Egzersiz Yapmanızı Sağlayacak Kıyafetler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir