2022 Sandalet Modelleri ve Trendleri Nelerdir?

2022 Sandalet Modelleri ve Trendleri Nelerdir?

Yazın en sıcak günlerinde en şık kombinlere eşlik edecek birbirinden konforlu sandaletler sokaklarda. Yazlık sandalet modelleri modanın en havalı halini ayaklarına getirirken bir yandan da sandalet ile şıklığı yeniden tanımlıyor. Hemen hemen her giyim tarzına eşlik edebilen farklı sandalet modelleri, yenilikçi tasarımlarıyla 2022 yazında herkesin dolabında yer almayı hak ediyor. 

Skechers ise geniş yazlık ayakkabı koleksiyonu içinde hem kadın hem de erkekler için çeşit çeşit açık ayakkabı ve sandalet yer alıyor. Sportif modellerle edindiği tecrübeyi, konfor teknolojilerindeki birikimi yazlık modellere de aktaran Skechers sportif şıklığın her an seninle olması için en rahat sandalet modellerini sunuyor. Sen de yılın trendlerini Skechers koleksiyonunda bularak hem tarz sahibi hem de konforlu seçenekleri kişisel ayakkabı koleksiyonuna ekleyebilirsin. 

Yazlık Sandalet Modelleri ve 2022 Sandalet Trendleri 

2022 yılı yazlık sandalet modellerinin geri dönüş yılı. Öyle ki, plajlar, sokaklar, geniş caddeler sandalet giyen insanlarla dolup taşıyor. Üstelik bu trend sokak modasıyla sınırlı değil, podyumlarda başlayan sandalet hareketi sokaklara taşarak hakimiyetini ilan ediyor. 

Yazlık Sandalet Modelleri ve 2022 Sandalet Trendleri 
Yazlık Sandalet Modelleri ve 2022 Sandalet Trendleri
  • Balıkçı model sandaletler bu yıl kadın ayakkabı modelleri arasındaki yerini sağlamlaştırıyor. Stil sahibi görünümü ve konforlu hissi ile yükselişe geçen modeller, kalın tabanlarıyla topuklu ayakkabılara sportif bir alternatif yaratıyor. İlk bakışta zarif görünmese de feminen kıyafetlerle aradığın asil tavrı yakalamana yardımcı oluyor. Kesişen şeritlerden oluşan ve sayası şeritler arasındaki aralıklardan hava alabilen balıkçı yazlık sandalet modelleri, özellikle genç kadınların gözdesi oluyor. 
  • Platform topuklu yazlık sandalet modelleri: Geçmişin moda rüzgarını arkasına alarak günümüze ulaşan platform topuklu yazlık sandalet modelleri, yazın davetlerin değişmez eşlikçisi. 70’li yılların moda anlayışını günümüz trendleri ile buluşturan platform tabanlı sandaletler, podyumları adeta sallayarak sokak modasına hızlı bir giriş yapıyor. Üstelik retro tasarımlarda desen kullanımı da bir hayli yaygın. 
  • Gladyatör model yazlık sandaletler: 2000’li yılların başında hemen hemen her kadının yazlık giyiminin bir parçası olan gladyatör sandaletler, yeniden dolaplardan sokaklara iniyor. Dize kadar uzanan uzun bağcıkları, oldukça zorlu giyim süreci, güneş yakınlarına karşı temkinli olunması gereken doğasına rağmen sen de gladyatör çizmeler ile barışmaya hazır mısın? 
  • Parlak yazlık sandaletler: Biraz ışık, daha çok parlaklık, pullar, payetler, kristaller, işlemeler, metalik detaylar ve simler ile ayakları süslüyor. Özellikle ince topuklu ayakkabılara rakip olan yeni nesil parlak yazlık sandalet modelleri, abiye kıyafetlere çok yakışıyor.
  • Takunya tipi sandaletler: Kalın tabanları, deri üst bölümleri ve genellikle zımbalarla tamamlanan birleşim kısımları ile tanınan takunyalar, yazlık sandalet modelleri arasında trend belirleyicilerinden. Özellikle iş kıyafetleri ile beraber giyilen takunya tipi sandaletler, klasik tarz ile sportif detayların buluşmasına sahne oluyor. Daha çok podyumlarda varlık gösteren bu trendin sokaktaki karşılığı ise köpük malzemeden yapılan rengarenk terlikler oluyor. 
  • Parmak arası yazlık sandalet ve terliklerin cazibesi: Bir dönem hem kadın hem de erkek sandalet ve terliklerin en sevilen detayı olan parmak arası tasarım, sezona hızlı bir dönüş yapıyor. Plaj stilinin ayrılmaz parçası olan parmak arası terlikler ve sandaletler, bu yaz sahillere geri dönüyor. 

Yazlık Sandalet Modelleri ile Yapılabilecek Kombinler 

2022 yılının yazlık sandalet modası şimdiden kadınları etkisi altına almaya başladı. Öyle ki kombinler, sandalet trendleri ile yeniden şekilleniyor. Peki ama nasıl? Yazlık sandalet modelleri ile yapılabilecek birbirinden şık kombin önerilerini seninle paylaşıyoruz: 

Yazlık Sandalet Modelleri ile Yapılabilecek Kombinler 
Yazlık Sandalet Modelleri ile Yapılabilecek Kombinler

Regular kesim sıfır kol merserize üstler ve mini etekler, 90’lı yılların ikonik ince güneş gözlükleriyle mükemmel uyum gösteriyor. Eğer senin de dolabında yazlık merserize örgüler varsa, onları balıkçı yazlık sandaletlerle kombinleyebilirsin. Tüm kombini aynı renk parçalardan oluşturarak tek renk trendine göz kırpmayı da unutmamalısın. 

Askılı uçuş uçuş elbiselerin modası hiç geçer mi? Dolabından çıkaracağın ince askılı midi boy bir yazlık elbiseyi platform topuklu yazlık sandalet modelleriyle eşleştirebilirsin. Ancak eğer bacak boyunun kısa görünmesinden endişe ediyorsan, ayakkabı rengini açık tonlardan seçmeyi unutmamalısın. Bilekteki kemerin olabildiğince ince görünmesine de dikkat etmelisin. Hatta bacaklarının daha uzun görünmesi için vücuduna oturan ve derin bir yırtmaçla tamamlanan saten kumaştan askılı elbiselere bir şans verebilirsin. 

Gladyatör yazlık sandaletlerin olmazsa olmazı mini etekler ve şortlar. Onları minicik şort ve eteklerle kombinlerken bir kovboy şapkası ve kalın tokalı bir kemer tercih edebilirsin. Üzerine yazlık bir tişörtle dikkat çekici bir görünüme kavuşman mümkün. Elbette büyük ahşap bilezikler, deri kolye ve bileklikler de kombinini tamamlamalı. 

Işıltılı, parlak yazlık sandalet modellerini hemen her kombinle beraber kullanabilirsin. Siyah eşofmanlarla tamamlayarak günlük stiline dikkat çekici bir imza atabilir, abiye bir elbiseyi mükemmelleştirerek kusursuz görünüm oluşturabilirsin. İnce bantlı, parlak yazlık sandalet modelleri özellikle midi boy eteklerle harika görünüyor. 

Takunya tipi yazlık sandalet modelleri, jogger eşofmanlar, jeanler, şortlar ve kaprilerle giyiliyor. Özellikle maskülen stil ile tüm gözleri üzerinde toplayan modelleri giyerken geometrik desenli kumaşları tercih edebilirsin. Örneğin Skechers’ın geometrik desenli taytları sandaletlerle mükemmel uyum gösteriyor. 

Parmak arası kadın sandalet ve terlikler ise maksi elbiseler, kare cepli eşofmanlar, sportif pantolonlar ve plaj stili kıyafetlerle giyilebiliyor. Dilersen biker model mini taytlarla parmak arası modelleri bir arada kombinleyebilirsin. 

Yazlık Sandalet Modellerinde Skechers İmzası 

2022 yılının yazlık sandalet modelleri ve trendler hakkında fikir sahibi olmak, en şık örnekleri incelemek için sen de Skechers koleksiyonuna göz gezdirebilirsin. Skechers’ın yazlık sandalet modelleri arasında kalın tabanlı alternatifler, kalın bantlı sportif seçenekler, 70’ler rüzgarı estiren geometrik desenli parçalar, metalik yansımalı ürünler bir arada bulunuyor. Hemen hemen her tarza hitap eden tasarımlar arasında yürüyüş teknolojileri ile tamamlanan alternatifler de günlük konfor için biçimlendirilen seçenekler de yer alıyor. Üstelik cırt bantlar sayesinde kolay giyilip çıkartılabilen ürünler kullanıcılarını yormuyor. Hayatı kolaylaştıran Skechers detayları arasında yer tutuşu sağlam alt tabanlar, şok etkisine karşı tam destek sunan orta tabanlar ve suya dayanıklı eva malzemelerden imal edilen sandaletler de bulunuyor. 

Yazlık Sandalet Modellerinde Skechers İmzası 
Yazlık Sandalet Modellerinde Skechers İmzası

Ayrıca Skechers imzası taşıyan sandaletler arasında erkek, kız çocuk ve erkek çocuk sandalet modelleri de var. Çocukların yaz aylarını konforla geçirmesini sağlayan sandalet ve terlikler, rengarenk desenleri, trend detayları ve çocukların rahat hissedeceği özel teknolojilerle fark yaratıyor. Üstelik erkek ve kız çocuk sandalet modellerinde ışıklı tabanlar, rengarenk detaylar, kalp ve yıldızlı desenler dikkat çekiyor. Çocukların renkli dünyalarına hitap eden birbirinden güzel yazlık sandalet modelleri arasında balıkçı seçenekleri de bulabilirsin. 

 

Hemen her yaştan kullanıcının tercihi olan ve her tarza uygun bir alternatif mutlaka bulunduran Skechers, bu yaz da dolabının en rahat sandalet modellerini sana armağan ediyor. Sen de 2022 sandalet modasını yansıtan, trendlere uygun tasarımlarını teknolojilerle benzersiz kılan Skechers ürünlerini incele! Onlar sayesinde bu yaz özgürce gezebilir, eğlenebilir, dilediğince hareket edebilirsin. Aktif yaşamı deneyimlemek için tek ihtiyacın olan Skechers. Skechers ürünlerini hemen sipariş verebilir, kısa sürede kapını çalmak üzere hazırlanmasını sağlayabilirsin. Sen de rahatlığın dünyadaki karşılığı olan Skechers ürünleri ile tüm ailen için en iyi seçimi yapabilirsin. 

You May Also Like

Kar Tatilinde Yanınızda Bulunması Gereken Kayak Malzemeleri

Kar Tatilinde Yanınızda Bulunması Gereken Kayak Malzemeleri

Skechers ayakkabı kayar mı?

Skechers Ayakkabı Tabanının Parçalanma Sorunu Oluşur mu?

Işıklı Ayakkabılar ve Led Işıklar 

Skechers Işıklı Ayakkabı Pil Değişimi

karbon taban

Karbon Tabanlı Koşu Ayakkabısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir