23 Nisan’da Çocuklara Alınabilecek Hediyeler Nelerdir?

23 Nisan'da Çocuklara Alınabilecek Hediyeler Nelerdir?

Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilan ederek Türkiye Cumhuriyeti’ni çocuklara emanet etti. 23 Nisan 1920 tarihinden sadece dört yıl sonra kutlanmaya başlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her yıl birçok etkinlikle çocuklara armağan ediyoruz. Üstelik, 1979 yılından itibaren bu özel güne diğer ülkelerden çocuklar da katılıyor. Dünyanın farklı ülkelerinden çocukların neşe içinde katılım gösterdiği 23 Nisan kutlamalarının olmazsa olmazları arasında 23 Nisan hediyeleri yer alıyor. Çocuklara bu özel günün anımsatıcısı olan hediyeler, çocukların yüzünü güldürmeye yetiyor.  Peki 23 Nisan’da çocuklara alınabilecek hediyeler nasıl olmalı? Sana ipuçları vererek öneriler sunmaya başlayabiliriz: 

  • 23 Nisan hediyelerinin çocukların ihtiyaçlarına yanıt vermesi avantaj oluşturuyor. Hem onların yüzünü gülümsetecek hem de işlerine yarayacak hediyeler seçmelisin. 
  • Hediyelerin çocuklara uygun olması gerekiyor. Onların dünyasına hitap eden eğlenceli ve trend tasarımları tercih etmelisin. Elbette ürün bedenlerinin de çocuklara uyumlu olmasına dikkat etmelisin. Eğer çocuk modasından bihaber olduğunu düşünüyor ve kaygı yaşıyorsan, direkt Skechers koleksiyonunu inceleyebilirsin. Yılın trendlerine koleksiyonunda yer veren Skechers sayesinde, çocuklara her yıl en güzel hediyeleri seçebilirsin.
  • Ürünlerin, uzun ömürlü ve dayanıklı olması gerekiyor. Hızlı tüketilecek armağanlar değil, her kullanımda çocuklara sevildiklerini anımsatacak hediyeler seçmelisin.
  • Hediyelerin, çocukların dünyası için daha değerli hale gelmesini sağlamanın yolu kişiselleştirilmesinden geçiyor. Mesela, hediye paketinin içinde yer alacak bir fotoğraf, ona yazılmış bir not ile hediyeyi çok daha özel kılabilirsin.
  • Seçtiğin ürünün çocukların gelişimine destek olması önemli. Onlara sunacağı katkılara göre hediye alternatifleri arasından seçim yapabilirsin. 

23 Nisan Hediyeleri

Çocuk bayramı, hem çocukların eğlenmesi için bir fırsat yaratıyor hem de onlara tarih bilinci kazandırılması için ailelere bir sorumluluk veriyor. 23 Nisan hediyeleri seçerken, bu özel günü kutlarken, bu farkındalıkla hareket edebilirsin. Ayrıca her yıl 23 Nisan’da yapılacak aile rutinleri oluşturabilirsin. Her yıl etkinlikleri tekrarlayarak bu zaman dilimini ailen için kaliteli zamana dönüştürebilirsin. 

Klasik 23 Nisan hediyeleri arasında şüphesiz kıyafet ve ayakkabılar var. Biliyoruz, birçok anne baba gibi sen de çocukken başucuna konulan ayakkabıların hikayelerini hala anlatıyorsun. Çocuklarına da aynı düşü armağan etmen olası, ama bir farkla. Bugün çocuklar için tasarlanan ayakkabılar çok daha konforlu. Bir o kadar da sevimli. Senin için kırmızı rugan pabuçların anlamını biliyoruz. Sen de hala gözlerin dolarak her yıl 23 Nisan’ı anıyorsan, çocuğuna da aynı anlamı taşıyan hediyeler seçebilirsin. 23 Nisan için eğlenceli hologram ayakkabı modellerinden veya unicorn ayakkabı alternatiflerinden birini seçebilirsin. Onlar için aynı anlamı taşıyacak rüya gibi ayakkabılar, Skechers koleksiyonunda.

23 Nisan Hediyeleri
23 Nisan Hediyeleri

Kıyafetler söz konusu olduğunda da birçok şeyin değiştiği aşikar ancak aynı kalan çocukların heyecanı ve sevinci… Çocuklar 23 Nisan için özel seçilen elbiseler yerine yeni eşofman takımları için aynı heyecanı yaşıyor. Rahat şıklığın önem kazandığı günümüzde, sen de çocuklar için 23 Nisan hediyesi olarak birbirinden şık ve konforlu sportif kıyafetleri seçebilirsin. Sweatshirtler, sportif tişörtler veya eşofmanlarla çocuk bayramında onlara hayallerindeki kombinleri armağan edebilirsin. 

23 Nisan Okul Öncesi Hediye Önerileri

Henüz okul öncesi yaşlardaki çocuklar için hediye seçerken, çocuklar kadar ebeveynlerini de düşünmelisin. Bu yaşların gereksinimlerine ve hayat rutinlerine göz gezdirmen önemli. Böylelikle çocuklar ve aileler için hayatı kolaylaştıracak seçimler yapabilirsin. 23 Nisan okul öncesi hediyeleri hangi özellikleri taşımalı, seninle paylaşıyoruz. Öncelikle, henüz yürümeye başlamayan çocuklar, emekleme, sıralama evreleri yaşıyor. Bu süreçlerde, eklemlerine destek olacak ve konfor sağlayacak, dayanıklı kıyafetlere ihtiyaç var. Dikişleri can yakmayacak yumuşaklıkta yapılan, eklem bölümleri sağlamlaştırılmış ürünler seçmelisin. Özellikle sürtünmeye karşı dayanıklı, yumuşak kumaşlı kıyafetler, hediye alternatifleri arasında öne çıkıyor. 

23 Nisan Okul Öncesi Hediye Önerileri
23 Nisan Okul Öncesi Hediye Önerileri

Biraz daha büyük yaşlarda, çocuklar için sosyalleşme dönemi başlıyor. Kreş çağındaki çocuklar, hayatla tanıştıkları bu dönemlerde üstlerini sık sık kirletiyor. Ayrıca, sürekli kıyafet ve ayakkabı değiştirmek, giyip çıkarmak zorunluluk halinde. Eğer okul öncesinde kreşe, anaokuluna giden çocuklar için hediye alacaksan, onlara temizliği kolay olan, leke tutmayan kumaşlardan kıyafetler alabilirsin. Ayrıca, kolay giyip çıkarılan kreş ayakkabıları da tercihin olabilir. Kış koşulları için su geçirmez çocuk ayakkabısı modellerini, yaz ayları için sandaletleri alışveriş sepetine ekleyebilirsin.

Çocuk bayramında okul öncesi dönemdeki çocuklara alınabilecek tek hediye, kıyafet ve ayakkabı değil. 23 Nisan’da çocuklarla yapılabilecek etkinlikler arasından dilediğini seçebilir ve zamanını çocuklara hediye edebilirsin. Onlara beraber, etkinliklerle geçireceğin bir gün armağan verebilirsin. Beraber oynanacak masa oyunları, gidilecek filmler, oyun parkları en güzel hediyeler… Ayrıca onlara keyifle okuyacakları kitap setleri alabilirsin. Çocukları teknolojiden biraz olsun uzak kalmalarını sağlayacak başka aktiviteler de var. Eğer bilgisayar oyunları seven çocuklar için hediye arıyorsan, senin için önerilerimiz var. Onlara, oyun oynarken aynı zamanda hareket etmesini sağlayacak sanal gerçeklik destekli oyun konsolları seçebilirsin. Böylelikle uzun süre hareketsiz kalmalarının önüne geçmen de mümkün. 

Sportif Çocuklara Özel 23 Nisan Hediyeleri

Atatürk ve spor arasındaki güçlü bağı anlatmaya gerek var mı? Hala Ulu Önder’in “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim” sözü bugünün çocuklarına yol gösteriyor. Onun izinden ilerleyen ve sportif etkinliklere katılan çocuklar için de özel hediyeler seçebilirsin. İlk hediye önerimiz kurslar… Çocuklara, yeni hobiler vadeden kurslar, ekipmanlar armağan edebilirsin. Ayrıca birçok çocuk, sportif aktivitelerde üzerinde kendi isimlerinin yazdığı kıyafetler giymeye bayılıyor. Kaliteli spor tişörtler alarak üzerine çocukların ismini yazdırabilirsin. Bunun yanında onları şık spor ayakkabılarla ödüllendirebilirsin. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediyesi ile bu özel günü taçlandırabilirsin.

Sportif Çocuklara Özel 23 Nisan Hediyeleri
Sportif Çocuklara Özel 23 Nisan Hediyeleri

23 nisan’da çocuklara alınabilecek hediyeler için sevdikleri ve hobileri olan etkinliklere bakmalısın. Örneğin basketbol seven çocuklara basketbol topu iyi bir seçim. Bunun yanında, yoga yapanlara yoga kıyafetleri ve aksesuarlar uygun. Sportif tarzın albenisi gösterişli detaylardan değil yalınlıktan kaynaklı. Bu bilgiyi baz alarak, çocuklar için kaliteli kumaşı, özenli dikişleri ile beğeni kazanan sade tasarımlardan seçebilirsin. Elbette kıyafetlerin onlara rahatlık sunması gerektiğini de aklında tutmalısın. Örneğin, nem ve hava transferi sağlayan kumaşlara bakabilirsin. Kıyafetlerin mümkün olduğunda hafif olmasına ve kolay temizlenebilmesine de dikkat etmelisin. Dilersen baba oğul veya anne kız kombinleri de alabilirsin. Böylelikle, sportif tarzın tüm aile için konforu yansıtmasını sağlayabilirsin.

Çocuklar için 23 Nisan hediyesi seçerken, kendi zevkinden çok onların beğenisini göz önüne almalısın. Hediyelerin çocuk modasına ve hediye alacağın çocukların tarzına uygun olmasına dikkat etmelisin. Beden seçiminde özenli davranmalı, büyük veya küçük seçimler yapmamaya özen göstermelisin. Kullanışlılık sunan detayları aramalı ve şıklık kadar işlevselliği de önemseyerek hediye alternatiflerini elemelisin. Her modelde yılın trendlerini sergileyen, her teknik detayla ebeveynlerden tam puan alan Skechers ürünlerini alırken, dilersen hediye paketi de isteyebilirsin. Skechers.com.tr’den veya Skechers mobil uygulamasından sipariş sırasında, ödeme adımında yer alan “hediye paketi” kutucuğunu işaretlemen yeterli. Skechers hediye paketi seçeneği ile 23 Nisan’da çocuklara alınabilecek hediyeler, özenle hazırlanıp yola çıkıyor.

You May Also Like

skechers hangi ülkenin

Skechers Hangi Ülkenin Markası Ve Nerede Üretiliyor?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

Sütyen Bedenleri Nasıldır?

Rahat Egzersiz Yapmanızı Sağlayacak Kıyafetler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir