Anne Kız Kombinleri Nasıl Yapılır?

Anne Kız Kombinleri Nasıl Yapılır?

Anneler ve kızlarının uyumlu kıyafetleriyle ahenk sergilediği kombinler, anne kız kombinleri adıyla anılıyor. Hem günlük yaşamda hem de özel günlerde anne ile bir örnek veya uyumlu giyinen çocuklar, aile içindeki mükemmel uyumu resmediyor. Annelerin kızlarıyla, babaların oğullarıyla uyumlu giyindiği moda akımı, fotoğraflı sosyal medya uygulamalarının yükselmesiyle hayatımıza girdi ve hala popülerliğini sürdürüyor. Sen de bu akıma uyum sağlamak istiyorsan Skechers koleksiyonu seninle, hemen inceleyerek Anneler Günü’nde poz vereceğin takımı hazırlamaya zaman kaybetmeden başlayabilirsin. 

Skechers Anne Kız Kombinlerinde Yanında 

Anne kız kombinlerinde kullanılan ürünlerin şıklığı, uyumu göz dolduruyor. Skechers anneler ve kızları için en özel tasarımları Anneler Günü’nde kullanıcılarla buluşturuyor. Bu özel günde rahatlıktan taviz vermeden anne kız kombinleri yapmanıza yardımcı olan Skechers modellerini D’lites ve Meridian serilerinde bulabilirsin. 

Üstelik D’lites ailesinin birçok modeli hem büyük hem de küçük kız çocukları için alternatifler bulunuyor. Böylelikle farklı yaşlarda iki kızı olan anneler, kolaylıkla anne kız kombinleri için ayakkabılarını alıp Anneler Günü’ne hazır olabiliyor. Annelerin göz bebeği olan kızlarının kombinlerini tamamlayacak yeni sezon tasarımlarda, modern çizgiler dikkat çekiyor. Tarzıyla çocukların, kalitesiyle annelerin sevgisini kazanan ayakkabılar, bir örnek giyinirken konfordan emin olmanın gönül rahatlığını annelere armağan ediyor. Çocuklarının şıklığını, rahatlığını ve sağlığını düşünen anneler, Skechers ürünleriyle yapacağı anne kız kombinleri sayesinde, tebrikleri kabul etmeye hazırlanıyor. 

Eğer sen de kendin ve çocukların için Skechers ayakkabılarını seçtiysen, çocuklarınla anne kız kombinleri yapmak istiyorsan, nasıl yapılır, nelere dikkat edilir Skechers Blog’tan öğrenebilirsin. 

Skechers Anne Kız Kombinlerinde Yanında 
Skechers Anne Kız Kombinlerinde Yanında

Anne Kız Kombini Nedir? 

Anne ile kız çocuklarının aynı veya benzer kıyafetleri, aksesuar ve ayakkabıları giydiği akım yeni bir kombin tarzının oluşmasına neden oluyor. Hem basic kıyafetlerin hem de özel günler için hazırlanan şık tasarımların kullanıldığı kombinlerde, uyum ile dikkat çekici tarz elde ediliyor. Her sezon markalar, kadın ve çocuk koleksiyonlarında uyumlu parçalara yer vererek anne kız kombinlerinin yapılmasına yardımcı oluyor. Modanın eğlenceli ve estetik yüzünü göz önüne seren kombinler, fotoğraflanarak genellikle sosyal ağlarda arşivleniyor. Anne kızların beraber objektiflere gülümsediği fotoğraflar, özellikle instagramda popüler bir akımı işaret ediyor. 

Anneler Günü döneminde hız kazanan akım, bu özel günde çocukların annelerine olan sevgisini göstermenin en şık yolu oluyor. Anneleri ile uyum içinde giyinen çocuklar, estetik pozlarla anı oluştururken şıklıklarıyla da hafızalarda yer ediyor. Modayı takip eden annelerin geleceğin stil ikonu olacak çocukları, anne kız kombinlerinden belli oluyor. 

Anne kız kombinleri denince akla tütü etekler, kabarık prenses elbiseleri veya abiyeler gelebiliyor. Oysa bu kombinleri yapmak için illa iddialı bir kıyafete sahip olmak gerekmiyor. Basic bir tişört, jean ve spor ayakkabı ile anne kız bir örnek kombin giyiniyor ve bu kombin de akımın gözdesi haline gelebiliyor. Mühim olan uyumlu ve şık görünebilmek. Rahatlıktan ödün vermeden de anne kız kombini yapabilirsin. Şişme yelek, eşofman ve sneakerslar ile kendi kombinini yaparken, aynı takımı kızın için de seçebilir, beraber rahatlıkla günü geçirebilirsin.

Anne Kız Kombini Nedir? 
Anne Kız Kombini Nedir?

Anne Kız Kombinlerinin Püf Noktaları 

  • Anne kız kombini yaparken birebir aynı parçaları kullanabilir veya benzer ürünleri kombininde bulundurabilirsin. Aynı ürünleri bulamadığın için üzülmemeli ahenkli görünüme odaklanmalısın. 
  • Sadece renk uyumunu gözeterek de anne kız kombini yapılabiliyor. Örneğin limon sarısı bir elbise giyen çocuğunun kombinini denim bir ceket ile tamamlayabilir, altına beyaz kız çocuk ayakkabıları giydirebilirsin. Kendi kombininde ise beyaz kadın outdoor ayakkabı seçeneklerine yer verebilir, denim pantolon ve limon sarısı bir tişört tercih edebilirsin. 
  • Aksesuarlar başrolde olsun istersen, basic parçalarla anne kız kombinleri oluşturabilir, dikkat çekici kadın aksesuarları yıldızlaştırabilirsin. Örneğin tamamen bej rengi bir kıyafet ve bej spor ayakkabı giyebilir, aksesuarlarını neon renklerde kullanarak patlatabilirsin. Mesela, hem anne hem de kız kombinlerinde sırt çantalarıyla uyumu bulman mümkün. Kadın ve çocuk sırt çantası alternatifleri içinden aynı renk neon çantaları seçebilirsin. 

 

 

 

Skechers Anne Çocuk Ayakkabıları
Skechers Anne Çocuk Ayakkabıları
  • Bir diğer öneri ise şöyle, temel parçalarla günlük kombinler yap ve ayakkabıları öne çıkar… Mesela, denim on denim modasını yansıtacak günlük bir takım hazırlayabilir altına kız çocuk ışıklı ayakkabı seçeneklerinden bir model kullanabilirsin. Eğer ayak numaran küçükse, ışıklı çocuk ayakkabılarının kadınlara da uyabileceğini aklında tutmalısın. 
  • Ev giyim ürünleri de anne kız kombinleri için tercih edilebiliyor. Özellikle pijama partisi konseptiyle kombinler hazırlıyorsan aynı pijamaların kadın ve çocuk modellerini kullanabilir, birbirinden şık kadın ev ayakkabısı ve kız çocuk terlik seçenekleriyle tarzını sergileyebilirsin. 
  • Eğer anne kız kombini yaparken uyum yaratacak parçaları bulmakta zorlanıyorsan bir tema belirleyerek ilerlemelisin. Örneğin tenis teması yapabilir, şort, etek, yakalı tişört ve spor çorapları kullanarak elinize birer tenis raketi alabilirsiniz. Temayı belirledikten sonra kombini tamamlamak genellikle, daha kolay görülüyor.
  • Dilersen oversize kombinler yaparak işini kolaylaştırabilirsin. Böylece beden bulma sorununu daha kolay aşman mümkün. 
Skechers D'lites
Skechers D’lites

Anne Kız Kombinleri Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli? 

Anne kız kombinleri yapmak oldukça kolay görünüyor ancak dikkat edilmesi gereken noktalar da var. Çocuğun çocuk olduğunu unutmadan kombinleri şekillendirmek ve estetik beklentiyi konfor gereksiniminin ardından önemsemek, ilk ve kati kural olarak yazılıyor. İşte anne kız kombini yaparken dikkat etmen gereken diğer önemli noktalar: 

  • Anne kız kombinleri yaparken birebir aynı parçaları kullanmak gerekmediğini aklında tutmalısın. Sen topuklu ayakkabı giydiğin için çocuğunun da topuklu ayakkabı giymesi gerekmediğinin farkında olmalı, onun rahat hareket edebileceği alternatifler üzerinden kombinlerini planlamalısın. 
  • Kendin veya çocuğun için beden ölçülerine uygun olmayan seçenekleri giymeye çalışmamalısın. Ayağına küçük gelen bir çocuk ayakkabısını sırf uyumlu diye giymek anneleri anın keyfini çıkarmaktan alıkoyabiliyor. Benzer bir şekilde büyük ayakkabılar giymek çocukları rahatsız hissettiriyor. Bedenine uygun olan seçenekleri tercih etmelisin. 
  • Anne kız kombinlerinde hem annenin hem de çocuğun kendini iyi hissetmesi gerekiyor. Kıyafet ve ayakkabı seçerken çocuğunun da fikrini sormalı ve kombinlere beraber karar vermeyi denemelisin. Hatta birlikte kombin hazırlamayı bir anne kız etkinliği olarak düşünebilir, bu anların keyfini sürebilirsin. Beraber alışverişe çıkmak, ikinizin ortak zevklerini keşfetmek annelere de yeni ilhamlar verebiliyor. 
  • Eğer ikinizin zevkine uygun bir takım hazırlayamazsanız biraz yaratıcılığa izin vermek gerekiyor. Sadece beyaz kıyafetler ve spor ayakkabılar alarak, uygun boyalarla onları beraber renklendirmeyi deneyebilirsin. Üstüne şekiller çizebilir, boyayabilir ve tasarlayabilirsin. Böylece ortaya çıkacak tasarımlarla, dünyada eşi benzeri olmayan bir anne kız kombini yaratmanın haklı gururunu yaşayabilirsin. 
Skechers Anne Kız Modelleri
Skechers Anne Kız Modelleri

Skechers Anneler Günü’nde de özel ürünleriyle seninle. Eğer kızın yoksa üzülme, Skechers erkek çocuk ayakkabı da anne çocuk kombinleri için yanında. Dilersen oğlunla poz verebilir, anne oğul kombinlerinde bir örnek erkek çocuk ışıklı ayakkabı seçenekleriyle objektiflere gülümseyebilirsiniz. Erkek çocuk ayakkabılarının numaraları birçok kadının bedenine de uyuyor. Dilersen erkek çocuk koleksiyonundan da kendin için uygun numarada bir alternatif bulabilirsin. Anneler Günü’ne güzel bir anı bırakmak için Skechers’ı tercih edebilir, kalite, estetik ve tarz sunan ürünlerle kombinlerini tamamlayabilirsin. 

You May Also Like

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

slim fit nedir

Slim Fit Nedir?

Sevgililer Günü Mont Hediyesi

Sevgililer Günü Hediyeleri İçin Mont Önerileri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir