Anneye Evde Yapılabilecek Sürprizler

Anneye Evde Yapılabilecek Sürprizler

Anneler Günü için yapılan planlar pandemi nedeniyle eve taşınıyor. Tüm hayatın yalnızca bir çatı altına sığdığı bu dönemde, evde hazırlayacağın sürprizler ve aktivitelerle ailene mutlu bir gün yaşatabilir, eşinin veya annenin Anneler Günü’nü unutulmaz kılabilirsin. 

Anneler Günü’nde Evde Yapılabilecek Aktiviteler 

Evde ailece yapılabilecek aktiviteler için çocukların yaşı dikkate alınıyor ve yaşa göre etkinlik seçiliyor. Hem küçük hem de büyük çocuklarla yapılabilecek etkinlik önerilerimiz seninle. Mümkün olduğunca düşük maliyetli olan, hemen her evde gerçekleştirilebilecek aktivite önerilerimizi değerlendirebilir, ailece keyifli vakit geçirebilirsin. Etkinliklerin ardından geçen keyifli günü mutlu bir aile sofrası ile taçlandırabilir, pasta keserek, fotoğraf çekilerek pandemide Anneler Günü’nü anılarınıza ekleyebilirsin. 

Anneler Günü’nde Evde Yapılabilecek Aktiviteler 
Anneler Günü’nde Evde Yapılabilecek Aktiviteler

Küçük Çocuklarla Anneler Günü Etkinlikleri 

  • Parmak boyası ile yaratıcılığınızı konuşturun: Anneler için en güzel hediye, çocuklarla beraber geçirilen zamanlar oluyor. Çocuklarla hem eğlenceli hem de renkli bir oyuna dönüşecek parmak boyasını deneyebilirsin. Çocuklarının elleriyle hazırladığı bu eşsiz resmi annene, eşine armağan edebilirsin. Küçük bir not, parmak boyasının bir anda boya savaşına dönüşebileceği ihtimalini de göz önünde bulundurmalısın, Anneler Günü’nde evin annesini sinirlendirmemek adına çalışmayı bahçe ve balkonda yapmayı tercih edebilirsin. 
  • Ailece mutfak günü: Annelerin leziz yemeklerinin yerini tutmasa da, çocuklar da çok güzel yemekler yapabiliyor. Anneler, babalar ve çocuklar bir arada mutfağa girince ortaya eğlenceli ve lezzetli yemekler çıkıyor. Anneler Günü’nü bir mutfak gününe dönüştürebilirsin. Öncesinde yapılacak tarifleri belirlemeli ve gerekli malzemeleri buzdolabında bulundurmayı unutmamalısın. Keyifli bir müzik açarak mutfak saatlerine dinamizm katabilir, annenin en sevdiği menüyü çocukların imzasıyla sunabilirsin. 
  • Soy ağacı çıkarın: Anneler ve çocukların bir arada yapabileceği en güzel etkinliklerden biri de soy ağacı oluşturmak oluyor. Annelerin kendi çocukluklarını, anneleri, anneanne ve babaannelerini anacakları bu duygusal aktiviteyi beraber yapabilirsiniz. Bu çalışma hem çocukların büyük annelerini tanımalarına yardımcı oluyor, hem de anneler çocuklarıyla keyifli vakitler geçiriyor. Hazırladığın soy ağacında fotoğraflara yer verebilir, onu bir kolaj haline dönüştürerek çerçeveletebilir ve eve asabilirsin. 
  • Masa oyunları, puzzle gibi bulmacalar, çocuklar ve annelerin Anneler Günü’nde keyifli vakit geçirmesine yardımcı oluyor. Eğer imkanların daha sınırlıysa, sessiz sinema, isim şehir hayvan gibi oyunları da deneyebilirsin. 
Küçük Çocuklarla Anneler Günü Etkinlikleri 
Küçük Çocuklarla Anneler Günü Etkinlikleri

Gençlerle Anneler Günü Etkinlikleri  

  • Aile albümleri ile keyifli bir gün: Aile albümlerine bakmak, anıları tazelemek, mutlu günleri hatırlamak bir anneye verilebilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Gençlerle beraber, onların çocukluklarına dair fotoğraflara, videolara bakabilir, beraber anıları yad ederek Anneler Günü’nde duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Eğer annenin hala eski eşyalarının, kıyafet ve çeyizlerinin saklı olduğu bir dolap bulunuyorsa, beraber sandıkları açarak farklı bir gün geçirebilirsiniz. Kızlar annelerin kıyafetlerini denerken, el emeği eşyalarını merakla karıştırırken mutlu olmayan bir anne var mı? 
  • Anneler ve kızları için bakım günü: Anneler ve kızları baş başayken yapılabilecek en güzel etkinliklerin başında bakım geliyor. Beraber maskeler hazırlayabilir, kendinize keyifli bir gün sunabilirsiniz. Masaj, saç ve cilt bakımı, detoks tarifleri ve egzersiz ile sağlıklı yaşam deneyimini Anneler Günü’ne taşıyabilirsin. Ayrıca eğer annen spora meraklıysa, ona hediye olarak renkli spor ayakkabı seçebilir, bu özel günü armağanınla taçlandırabilirsin. 
  • Anneler Günü filmleri: Anneler günü için anneleri anlatan, aile sıcaklığını hissettiren keyifli filmler seçebilir ve beraber izleyebilirsiniz. Lady Bird, Anywhere But Here, Steel Magnolias, The Kids Are All Right, Stepmom gibi filmleri Anneler Günü film seanslarınız için tercih edebilirsin. Eğer gönlünüz yerli sinemadan yanaysa, aile sıcaklığını Ertem Eğilmez filmlerinden daha iyi anlatan bir alternatif bulamayacağını hatırlayabilirsin. Daha fazla film önerisine ihtiyacın varsa karantina için film önerileri listemize göz atabilirsin. En rahat ev kıyafeti ve ev ayakkabısı çeşitlerini giyip evde film keyfi yapabilirsiniz. 
  • Bahçenizi güzelleştirin: Anne olmak sadece bir insan yetiştirmek anlamına gelmiyor. Bir çiçeğe, bir kediye, köpeğe anne sevgisi göstermeyi beraber deneyimleyebilirsiniz. Annen ile beraber bahçeyi düzenleyebilir, çiçek ekebilir, sebze toplayabilir, balkonda yetişecek yeşillikleri dikebilirsin. Beraber kedinizin, köpeğinizin bakımını yapabilir, keyifle oyun oynayabilirsiniz. Anneler Günü nasıl sevgiyle bir tutuluyorsa, beraber sevgi dolu anlar deneyimleyeceğiniz aktivitelerle bu özel günü renklendirebilirsin. 
Gençlerle Anneler Günü Etkinlikleri  
Gençlerle Anneler Günü Etkinlikleri

Anneler Günü için Online Etkinlikler 

Günümüzde pandemiden ötürü Anneler Günü’nde birçok kişi ailelerinden uzakta bulunuyor. Araya mesafelerin girdiği Anneler Günü’nde kilometreleri dijital imkanlarla aşabilirsin. Ailenin buluşacağı geniş kapsamlı online toplantılar yapabilir, görüntülü görüşme grupları kurabilirsin. Aile büyüklerinin, teyzelerin, halaların, anneanne ve babaannelerin Anneler Günü’nü kameralar aracılığıyla görüntülü konuşma ile kutlayabilirsin. 

 

Sevdiklerine online alışveriş imkanlarından faydalanarak hediyeler, çiçekler gönderebilir, yanında olmasan da kalbinin onunla olduğunu hissettirebilirsin. Eğer hediye seçme konusunda sıkıntı yaşıyorsan, gezmeyi seven, aktif her kadının dolabında yeni bir spor kıyafet, kadın aksesuar ve kadın outdoor ayakkabı için yer olduğunu hatırlamalısın. 

 

Yan yana olan ancak evden çıkamayan aileler için de online fırsatlar bulunuyor. Çeşit çeşit online etkinlik, Anneler Günü’nü renklendiriyor. Ailece beraber dünyaca ünlü müzeleri online gezebilir, dijital platformlar üzerinden tiyatro oyunları izleyebilir, konser kayıtlarını veya canlı etkinlikleri takip edebilir, konsol oyunlarıyla rekabetin tadına varabilirsiniz. 

 

Anneler Günü, kişisel gelişime merak duyan aileler için beraber geçirilebilecek verimli saatleri işaret ediyor. Uzmanların annelik, öz güven, ruh sağlığı, çocuk yetiştirme gibi alanlarda bilgilerini paylaştığı webinarlar, Anneler Günü dönemi için planlanıyor. Eğer bu etkinlikleri severek takip edenlerdensen, annen için kayıt yaptırabilir, beraber zihin açan konuşmalara tanık olabilirsiniz. Ayrıca pandemi döneminde herkesin desteğe ihtiyaç duyduğunu hatırlayarak beraber meditasyon, yoga, mindfulness çalışmaları da yapabilirsiniz. Uzman eğitimcilerin yönlendirmesiyle gerçekleşecek çalışmalar sayesinde, içsel bir yolculuk seni ve anneni bekliyor. 

 

 

 

Anneler Günü için Online Etkinlikler 
Anneler Günü için Online Etkinlikler

Anneler Günü için Evde Hazırlanacak Sürprizler

  • Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olduğunu düşünenlerdensen Anneler Günü’nde annenin, eşinin güne güzel bir kahvaltıyla başlamasını sağlayabilirsin. Hazırlayacağın kusursuz sofra sayesinde ona mutlu bir başlangıç armağan edebilirsin. 
  • Uzaktaki sevdiklerinden annen için videolar isteyerek kolaj yapabilir ve annene sunabilirsin. Uzun zamandır görmediği yüzleri görmesini sağlayabilir, sevgi dolu Anneler Günü kutlamaları ile kendinin ne kadar özel olduğunu hatırlamasına yardımcı olabilirsin. 
  • Çocukluğunuzda çekilmiş, beraber mutlu bir anınızı gösteren, çok iyi bildiğiniz bir fotoğrafın aynısını yıllar sonra yeniden canlandırabilirsiniz. Bu sürpriz için günler öncesinden benzer kıyafetleri ve dekoru hazırlaman gerekiyor. Annen için hem eğlenceli hem de oldukça duygu dolu olacak bu anı ölümsüzleştirebilirsin. 
  • Sürprizlerin her zaman çok eğlenceli olması gerekmiyor, özellikle anneler için duygu dolu anlar, Anneler Günü’nü ayrıcalıklı kılıyor. Yeni nesil dijital uygulamalar üzerinden siyah beyaz fotoğraflar renklendirilebiliyor, fotoğraf kareleri hareketlendirilerek videoya dönüştürülebiliyor. Yalnızca birkaç tıkla yapacağın bu küçük hazırlıklar sayesinde, annene kaybettiği annesi ve aile büyükleri ile mutlu bir an hediye edebilirsin. Eski fotoğrafları renklendirebilir, bugün yanında olmayan annesinin görüntüsünü hareketlendirerek onun yanındaymış gibi hissettirebilirsin. 
Anneler Günü için Evde Hazırlanacak Sürprizler
Anneler Günü için Evde Hazırlanacak Sürprizler
  • Anneler her ne kadar teknolojiyi kullanmaya meraklı olsa da birçoğu dijital uygulamaları çok iyi kullanamıyor. Annene en sevdiği şarkılardan oluşan bir playlist hazırlayarak sunabilir, dilediği zaman “en sevdiği şarkıları çalan kendi radyosunu” dinlemesini sağlayabilirsin. 

Skechers’ın Anneler Günü etkinlik önerileri ile evde annelerle kaliteli ve keyifli vakit geçiriliyor. Skechers, ayrıca Anneler Günü ayakkabı ve giyim hediyesi almak isteyenlere de çeşit çeşit alternatif sunuyor. Hemen keşfedebilirsin. Ayrıca anne kız kombinleri için birbirinden uyumlu ayakkabı ve çanta modelleri de Skechers’ta. Koleksiyonda, çocuk sırt çantası da var, hemen incelemelisin.  

You May Also Like

skechers hangi ülkenin

Skechers Hangi Ülkenin Markası Ve Nerede Üretiliyor?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

Sütyen Bedenleri Nasıldır?

Rahat Egzersiz Yapmanızı Sağlayacak Kıyafetler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir