Babalar Günü’nde Babanla Yapabileceğin Aktiviteler

Babalar Günü’nde Babanla Yapabileceğin Aktiviteler

Babalar Günü, her aile için özel ve ailenin babaları bu özel günde özenli bir kutlamayı hak ediyor. Her yılın haziran ayında, ayın üçüncü pazar günü kutlanan Babalar Günü için hazırlıkların tam mı? Sürprizler, aktiviteler, hediyeler düşündün mü? Eğer yanıtın hayırsa, önerilerimizi değerlendirebilirsin. 

Babalar Günü İçin Outdoor Aktiviteler 

Bu yıl Babalar Günü’nü dışarıda geçirmeyi planlıyorsan, keyifli bir gün için farklı etkinliklerden yararlanabilirsin Baba ile yapılabilecek en eğlenceli aktiviteler, önerilerimiz arasında seni bekliyor, sıcak yaz gününü birbirinden zevkli sporlarla geçirebilirsin. 

  • Futbol oynamak: Babalar ve çocuklar için en özel aktivitelerden biri şüphesiz futbol oynamak. Erkeklerin en sevdiği sporlar arasında yer alan futbolu bir Babalar Günü aktivitesine dönüştürebilirsiniz. Penaltı kapışmaları, kalabalık aile ile takım yarışı futbolu daha da eğlenceli kılıyor. Sitenin sahası, evin bahçesi hatta salondaki boş alan bile futbol oynamak için yetiyor, sen yeter ki iste. 
  • Bisiklete binmek: Babalar Günü’nde ailece eğlenceli bir bisiklet turu yapabilirsiniz. Güvenli parkurlarda, Adalar gibi bisiklete rahatlıkla binilecek alanlarda, sahil kenarlarında bisikletle keyifli bir gezi yapabilirsin. Günü keyifli bir piknik ile sonlandırarak dönüş yoluna geçmek de mümkün. Eğer bir baba olarak “Babalar Günü’nde çocuklarımla ne yapabilirim” diye düşünüyorsan, henüz çocukların küçükse, onlara bisiklete binmeyi öğretmeyi deneyebilirsin. Düşe kalka, heyecan ve sonsuz güvenle çevrilen ilk pedallar ikiniz için de unutulmaz anılar yaratacak, emin olabilirsin. 
  • Kamp yapmak: Ailece kamp yaparak Babalar Günü’ne biraz heyecan katabilirsin. Bir çadır, kamp eşyaları ve eğlenceli bir kamp mevkisi seçerek hafta sonunu ilginç bir serüvene dönüştürebilirsin. Eğer hediyenin de kamp temasında olmasını istiyorsan, babana bu aktivite sırasında giyebileceği bir erkek outdoor ayakkabı alabilirsin. Çocuğun için erkek çocuk ışıklı ayakkabı modellerini tercih edebilirsin. Kampta giyilecek eşofmanlardan sweatshirtler modellerine kadar birçok kıyafetle hediye paketini genişletmen mümkün. 
  • Balık tutmak: Daha sakin mizaçta, huzurlu aktiviteleri seven bir baban varsa ona beraber balığa çıkmayı teklif edebilirsin. Bir tekne tutarak veya bir göl, deniz kıyısında iskeleye yerleşerek tüm gün balık tutabilirsiniz. Balık tutarken kullanılabilecek bir hediye ile babanın hobisini destekleyebilirsin. Ona bir şişme yelek ve olta takımı armağan etmek güzel bir fikir. Akşam da ailece balık ziyafeti ile bu özel günü taçlandırabilirsin. Mangal yapmak ne de olsa babaların uzmanlık alanı değil mi?
  • Yürüyüş yapmak: Eğer yürüyüşün faydaları nelerdir biliyorsan Babalar Günü’nde ailecek yürüyüş yapmayı düşünebilirsin. Hem faydalı hem de eğlenceli bir aktivite olan yürüyüş için babana renkli veya siyah spor ayakkabı seçebilirsin. Beraber temiz hava alıp uzun uzun yürüyebilir, doğa içinde geçireceğiniz vakitlerle stres atabilirsiniz. 
Babalar Günü İçin Outdoor Aktiviteler 
Babalar Günü İçin Outdoor Aktiviteler

Babalar Günü’nde Ev Etkinlikleri 

Evde de babalarla yapılabilecek birçok aktivite bulunuyor. Eğer Babalar Günü evde geçecekse, günü farklı etkinliklerle eğlenceli kılabilirsin. İşte evde geçecek Babalar Günü^ne özel etkinlik önerilerimiz: 

  • Babayla mutfak günü: Kim demiş babalar yemek yapamaz diye? Babanla mutfağa girerek harikalar yaratabilirsin. Ailece yapılacak yemekleri sonra afiyetle yiyebilir, keyifli bir pazar gününü ziyafetle sonlandırabilirsiniz. Eğer hangi yemeği yapayım diye düşünüyorsan, o güne babanın en sevdiği yemeklerden oluşan bir menü çıkartmanı öneriyoruz. Ancak zor olanları değil, kolay yapılanları seçmekte fayda var. 
  • Evde biraz harekete, hatta yürüyüşe ne dersin? Evde olsanız da yürümek gerek, video paylaşım sitelerinde bulabileceği ev egzersizleri veya yürüyüş videolarını babanla birlikte yapmayı deneyebilirsin. İlla mükemmel bir egzersiz yapmanız gerekmiyor, deneyerek de eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Egzersizler arasından tercihin pilates olursa, Skechers’ın videolarından yardım alabilirsin. 

Evde Pilates

  • Evde film maratonu: Babanın en sevdiği filmlerden oluşan bir seçki hazırlayıp maraton izleme için kanepeye yerleşebilirsiniz. Mükemmel bir sinema günü ile evde olmanın tadına varmanız mümkün. Eğer film seçiminde zorlanıyorsan Skechers’ın karantinada izlenecek filmler listesine göz atabilirsin. 
  • Efsane maçlar: Eğer sporsever bir baban varsa, takip ettiği sporların ve takımların efsane karşılaşmalarını art arda izleyebilirsiniz. Özel maçlar, en dişli rakiplerle amansız mücadeleler, heyecan dolu bir günü müjdeliyor. Sportif baban için bu günü çok daha özel kılacak, sportif bir hediye almak istersen, Babalar Günü için ayakkabılar Skechers’ta seni bekliyor. 
  • Toprakla dinlenin: Bahçe işlerinden, çiçeklerle uğraşmaktan keyif alan bir baban varsa, onunla bahçecilik uğraşlarına vakit ayırabilir ve keyifli bir gün geçirebilirsin. Çiçeklerin saksılarını, topraklarını değiştirmek, bahçeyi çapalamak, yeni tohumlar ekmek ile zaman geçirebilir, babanla stres atabilirsin. 

Babalar Günü’nde Etkinlikler
Babalar Günü’nde Etkinlikler

Online Babalar Günü Etkinlikleri 

Dijitalleşen dünyada online etkinlikler, sosyalleşmenin yeni yollarını sunuyor. Özellikle sanatsever babalar için birçok eğlenceli aktivite internette yer alıyor. 

  • Örneğin özel tiyatroların naklen yayınla ekrana gelen performanslarını online takip edebilirsin. Beraber tiyatro oyunu izleyebilir, keyifle salondaymış gibi hissedebilirsiniz. 
  • Eğer tercihini müzikten yana kullanan bir baban varsa, dünyanın dört bir yanından online konserler pandemi döneminde sizi bekliyor. Babanın en sevdiği sanatçıların online etkinlik takvimlerini kontrol ederek Babalar Günü için bilet alabilirsin. 
  • Sergilere meraklı babalar çok daha şanslı, dünyanın her yerinden binlerce sanatçı sergilerini online gerçekleştiriyor. Heykel, resim gibi sanatların güncel sergilerini internet üzerinden gezebilir, beraber konuşarak, tartışarak ufkunuzu genişletebilirsiniz. 
  • Dünyanın en iyi festivalleri, online film gösterimleri ile dijital festivaller düzenliyor. Ülkemizin en iyi festivallerinden olan İstanbul Film Festivali de film gösterimlerini çevrimiçi sürdürüyor. Festivalin haziran ayındaki filmlerini takip ederek bilet alabilir, festival filmlerini, söyleşilerini izleyebilirsiniz. 29 Haziran’a kadar film gösterimlerinin sürdüğünü şimdiden aklında tutabilirsin. 
  • Müzeler evine geliyor, Babalar Günü’nde tarih meraklısı babana, dünyanın en ünlü müzelerini gezdirebilirsin. Online geziler ile dünyanın en meşhur müzelerini inceleyebilir, ülke ülke, şehir şehir gezmesine imkan verebilirsin. Beraber geçireceğiniz saatlerin ikiniz için de kültür dolu olacağından emin olabilirsin. 
Online Babalar Günü Etkinlikleri 
Online Babalar Günü Etkinlikleri

Babalar Günü Hediyesi Ne Alınabilir? 

Sen de kendine Babalar Günü hediyesi ne alınabilir diye soruyorsan, hediye seçmek için yol haritamızı takip edebilirsin. Öncelikle, babanın hobilerini düşünerek başlamalısın. Onun yapmaktan keyif aldığı etkinliklerde kullanabileceği hediyeler seçebilirsin. Örneğin gezmeyi çok seven bir baban varsa ona erkek casual ayakkabı alabilirsin. 

Eğer her gün kullanabileceği bir hediye almayı tercih ediyorsan, gün içinde kullanabileceği şapkalar, saatler, parfümler iyi bir alternatif oluşturuyor. Erkeklerin gün boyu yanından ayırmadığı günlük çantalardan da alabilirsin. Baba oğul kombinleri yapmak için benzer modellerde çocuk sırt çantası seçenekleri de Skechers’ta. 

Babalar Günü, babana yeni alışkanlıklar kazandırmak için de fırsat sunuyor. Onda alışkanlık haline gelmesini istediğin şeyler için yatırım yapabilirsin. Eğer sağlıklı yaşama önem vermesini istiyorsan, ona egzersiz ayakkabıları, spor kıyafetleri, sağlıklı besleme kitapları olan bir set armağan edebilirsin.  

Babanın günlük şıklığını tamamlayacak armağanlar almak istiyorsan, kıyafetlere göz gezdirebilir, kombini tamamlayacak erkek sneaker ayakkabı seçeneklerine bakabilirsin. En şık ve havalı erkek giyim ve ayakkabı modellerini Skechers’ta bulabilir, uzun yıllar konforla kullanacağı seçimleri yaparak onun için en kullanışlı seçimi yaptığından emin olabilirsin. 

Klasik Babalar Günü hediyeleri arasından seçim yapmalıyım diyenlerdensen baban için şık bir eşofman takımı, spor ayakkabı seni bekliyor. Skechers’ın birbirinden rahat ve estetik tasarımlarını baban için seçebilir ve hemen sipariş verebilirsin. Üstelik nasıl anne kız kombinleri yapılabiliyorsa sen de babanla uyumlu kombinler oluşturarak baba oğul kombinlerine imza atabilirsin. 

You May Also Like

skechers hangi ülkenin

Skechers Hangi Ülkenin Markası Ve Nerede Üretiliyor?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

Sütyen Bedenleri Nasıldır?

Rahat Egzersiz Yapmanızı Sağlayacak Kıyafetler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir