Beyaz Sneaker Çılgınlığı

Beyaz Sneaker Çılgınlığı

Beyaz spor ayakkabı modellerinin dönüşü adeta muhteşem oldu. Kapsül gardırobun olmazsa olmazı beyaz spor ayakkabı modelleri, hem kadın hem de erkeklerin kurtarıcı anahtar parçalarından biri haline geldi. Beyaz ayakkabılar, dolaplardaki ayrıcalıklı yerlerini korurken geçmeyen trendleri ile hayatımızda daha uzun süre yer alacağa benziyor. Modanın değişken ruhuna rağmen zamana meydan okuyan beyaz sneaker modasını senin için masaya yatırıyoruz. İddialı beyaz rengin uyumlu kimliği, kombini ferahlatan görünümü ve şıklığı ile sen de modaya bembeyaz bir sayfa açmaya hazır mısın?

Beyaz Spor Ayakkabılar Çok Moda 

2000’li yıllarda geçmişten gelerek yeniden ayaklarda yerini alan beyaz ayakkabılar, bugün hemen herkesin dolabında bulunuyor. Özellikle 2018 yılı sonrası hızlanan  beyaz spor ayakkabı modası, sportif markalardan özel tasarımcılara kadar hemen herkesin koleksiyonunda beyaz sneakerların yer alması ile sonuçlanıyor. Skechers’ın chunky modelleri sportif tarz için ikon haline geliyor, sade modeller beyazın cazibesini her kombinde göz önüne seriyor. Yüksek taban spor ayakkabı tasarımları, iddialı kombinlerin güçlü eşlikçisi halini alıyor. Beyaz renk, özgürlüğün simgesi gibi en klasik kombinlerin altına bile giyilerek moda kurallarını baştan yazıyor. Bir çift beyaz ayakkabın varsa, onları her kombinle giymekte özgürsün… 

Spor salonlarından sokağa taşan sportif giyim akımı, dinamik bedenlerin hızlı adımlarına beyaz ayakkabılarla eşlik ediyor. Logoların, blok renklerin, yüksek tabanların, vahşi desenlerin ve metalik trimlerin renklendirdiği beyaz spor ayakkabı tasarımları, sportif giyime güç kazandırıyor. Stili belirleyen adımlar, sokak modasını ele geçirerek modayı belirliyor. 

Beyaz Spor Ayakkabılar Çok Moda 
Beyaz Spor Ayakkabılar Çok Moda

Beyaz Sneaker Kombinleri 

Şık görünmek için topuklu ayakkabı giymenin bir zorunluluk olmadığı anlaşıldığından beri beyaz spor ayakkabılar yoğun rağbet görüyor. Kombinlerin kurtarıcısı, en şık anların en rahat eşlikçisi olan beyaz sneakerlar, günlük yaşamda hemen hemen her kombinde boy gösteriyor. Moda ikonu ünlü isimlerinin sık sık giydiği modeller, hem spor hem de şık giyim için tercih ediliyor. 

Sezon modası çiçekli midi etekler beyaz spor ayakkabıların şıklığı ile tamamlanıyor. Salaş bir kazak veya basic tişört ile beraber giyilen volanlı, küçük çiçeklerle süslü midi etekler, beyaz ayakkabıların sportif etkisi ile kadınlara genç ve dinamik bir stil vadediyor. Sigaret pantolonlar ve skinny jeanler ile rahatlıkla tercih edilebilen beyaz ayakkabılar, mom jeanlerlerden de ayrı düşünülemiyor. Hoodie, gömlek veya bluz ile giyilen pantolonlar casual ayakkabı modelleri ile rahatlığa perde açıyor. Özellikle yüksek bel pantolonlar ile beyaz spor ayakkabıların çok yakıştığını aklında tutmalısın. 

Beyaz spor ayakkabılar dört mevsim giyilebiliyor. Söz konusu kış kombinleri olduğu zaman uzun paltolar ile beyaz spor ayakkabı giymenin çok moda olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Eğer sen de ayak bileklerine kadar uzanan paltoların seçkin duruşundan hoşlanıyor ancak kombinde biraz daha konfor arıyorsan, uzun paltoları beyaz sneakerlar ile tamamlayabilirsin. 

Yazlık ayakkabı modelleri, mini, çiçekli elbiselerle sokaklara enerji katıyor.

Beyaz spor ayakkabılar, en çok gri, bej ve mavi tonları ile yakışıyor. Kombin yapanlar bu nedenle keten, pamuklu ve denim kumaşları çok sık kullanıyor. İş için tercih edilen gri pantolonlarını da pazar keyfinin olmazsa olmazı jean pantolonunu da beyaz sneakerlarında giyebileceğini hatırlayabilirsin. Eğer sneakers kombinleri ile daha çok ilhama ihtiyacın varsa, kombin üzerine hazırladığımız blog yazımızı okuyabilirsin. 

Beyaz Sneaker Kombinleri 
Beyaz Sneaker Kombinleri

Beyaz Spor Ayakkabı Giyilirken Nelere Dikkat Edilir?

  • Beyaz spor ayakkabı giyerken, açık renklerin kolay leke olacağını aklında tutarak hareket etmelisin. Ayakkabılarını çimenlere sürtmemeye, çamurlu zamanlarda beyaz ayakkabıları giymemeye, yiyecek ve içecekleri dökmemeye özen göstermelisin. 
  • Beyaz ayakkabı giyerken ayakkabının temiz olduğuna dikkat etmen gerekiyor, temizlik şıklığın ilk şartını oluşturuyor. 
  • Ayakkabının tam ayak numarana uygun olması önem taşıyor. Beyazlığı ile dikkat çeken ayakkabılar, büyük veya küçük olduğunda, rahatsızlık zaman zaman dışarıdan bile fark edilebiliyor. Atılan adımların konforlu hissettirmesi öz güven için gerekli görülüyor. 
  • Beyaz ayakkabıları giyerken, eğer ayakkabıları kapatacak bir İspanyol paça pantolon giymiyorsan, ayak bileklerini göstermelisin. Böylece üzerinde koyu renk kıyafetler bile olsa, bacak boyunun daha uzun göründüğünü fark edebilirsin. 
  • Beyaz spor ayakkabıları, siyah veya lacivert gibi koyu renklerle kombinleyeceğin zaman, kombin içinde gri, bordo gibi renklerde detaylara yer vermelisin. Böylece kombindeki akışın çok daha rahat olmasını sağlayabilirsin. 
Beyaz Spor Ayakkabı Giyilirken Nelere Dikkat Edilir?
Beyaz Spor Ayakkabı Giyilirken Nelere Dikkat Edilir?

Beyaz Spor Ayakkabıların Ömrünü Uzatmanın Yolları 

Kullanıcılar, söz konusu beyaz ayakkabılar olduğunda daha hızlı eskiyeceği ve ömrünün daha kısa olacağı yanılgısına kapılıyor. Oysa bu doğru değil, doğru bakım ve biraz dikkatle beyaz spor ayakkabılar uzun süre ilk günkü formunu koruyor.

  • Beyaz ayakkabılarla ilgili önerileri araştırdığında karşına sık sık çamaşır suyu, karbonat gibi malzemelerle temizlik önerilerinin çıktığını görebilirsin. Eğer ayakkabıyı uzun süre kullanmak istiyorsan, ASLA bu önerileri uygulamamalısın. Beyaz spor ayakkabı nasıl temizlenir, yazımızdan öğrenebilirsin. Bakım önerilerine harfiyen uyarak daha uzun süre beyaz ayakkabılarının keyfini sürebilirsin. 
  • Beyaz ayakkabıları çok fazla kirlenmeden ara ara temizleyerek ömrünün daha uzun olmasını sağlayabilirsin. 
  • Bir gün giydikten sonra bir gün açık havada dinlendirerek ayakkabıyı havalandırdığında, içinde bakteri üreme olasılığını azalttığın için ayakkabının daha uzun süre ilk günkü formunda kalmasına yardımcı olabilirsin. 
  • Ayakkabıyı giyerken arkasına basmamalı, fort bölümünü kırmamalısın. 
  • Ayakkabıları giyip çıkarırken nazik olmaya özen göstermelisin. 
  • Tam ayak numarandaki ayakkabıyı almalısın. Böylece ayakkabının deforme olma olasılığını en aza indirebilirsin. 
  • Aldığın spor ayakkabının kullandığın etkinliklere uygun olmasına özen göstermelisin. 
  • Ayakkabıyı ısı kaynaklarından, direkt güneş ışığından uzak tutmalı, gölgede kurutmalısın. 
  • Eğer ayakkabının çamaşır makinesinde yıkanabilme özelliği mevcut değilse, onu kesinlikle çamaşır makine atmamalısın. Yıkanabilen ayakkabıları ise düşük devirde ve hassas programda temizlemelisin. 
Skechers Beyaz Spor Ayakkabılar Modanın Nabzını Tutuyor 
Skechers Beyaz Spor Ayakkabılar Modanın Nabzını Tutuyor

Skechers Beyaz Spor Ayakkabılar Modanın Nabzını Tutuyor 

Skechers geniş beyaz ayakkabı koleksiyonu ile her tarza uygun bir alternatif bulunduruyor. Parçalı tasarımı ile göz dolduran D’lites serisinden, yürüyüşlerin vazgeçilmezi Go Walk serisine, enerjik Burst serisinden koşunun en konforlu halini sunan Go Run ayakkabılara kadar hemen her seri, beyaz seçenekler ile kullanıcıları karşılıyor. Koşarken, yürürken, alışverişte, okulda, çalışırken, fitness salonunda veya gezide beyaz spor ayakkabılarla dikkat çekici bir stile sahip olabilirsin. Hem kadın hem de erkek modellerle modanın nabzını tutan Skechers, teknik özellikleriyle de kullanıcıları doğru seçimi yaptığına ikna ediyor. Bir sneakerdan beklediğinden çok daha fazlasını Skechers’ta bulabilir, beyaz ayakkabı koleksiyonunu birbirinden havalı Skechers modelleri ile genişletebilirsin. 

Skechers’ın beyaz modelleri arasında bağcıklı ve bağcıksız seçenekler yer alıyor. Beyaz saya üzerine desenlerle renklendirilen ayakkabılar, tabanı renkli reçenekler, metalik trimli alternatifler koleksiyon içinde kendine yer buluyor. Oymalı tabanlar ve yüksek taban seçenekler, Skechers imzası ile kaliteyi sergiliyor. Her detayı incelikle düşünülen modeller, üzerindeki S logosu ile uzun ömür, seçkin tarz, kalite ve konfor vadediyor. Yılın en havalı beyaz spor ayakkabılarıyla sen de sokak modasına yön verebilir, her kombinde konfordan ödün vermeden şık hissedebilirsin. Üstelik Skechers’ta vegan ayakkabı alternatifleri de var, beyaz vegan ayakkabını kolesiyon içinden hemen seçebilirsin. 

You May Also Like

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

slim fit nedir

Slim Fit Nedir?

Sevgililer Günü Mont Hediyesi

Sevgililer Günü Hediyeleri İçin Mont Önerileri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir