Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

İndirim çanları çalıyor, yılın en avantajlı günleri yani Black Friday kampanya zamanı yaklaşıyor. Her yerin indirimlerle donatıldığı zaman diliminde, etiket fiyatları görülmemiş düşüşlerle fırsatlar sunuyor. Bu özel dönem, ülkemizde de son yıllarda merakla bekleniyor. Her yıl Kasım ayı yaklaşırken alışveriş meraklılarını saran heyecan, indirim günü sonrasında en karlı alışverişi yapmanın mutluluğu ile geride kalıyor.  Evrensel bir indirim dönemi olan Black Friday, dünyanın dört bir yanında görülmemiş indirimlere sahne oluyor. Sezon ürünlerinin, sezon sonu tasarımların çok daha avantajlı hale geldiği indirim dönemi her yıl Kasım ayının sonuna denk geliyor. 

Black Friday Ne Zaman?

Adından da anlaşılacağı üzere cuma gününü işaret eden indirimler, her yıl Kasım ayının dördüncü perşembesinden itibaren hayata geçiyor. Her yıl başlangıç tarihi değişen Black Friday, yurt dışında Şükran Günü’nün ardından gelen ilk cuma gerçekleşiyor. Her ne kadar bir günlük bir indirim olarak başlasa da günümüzde bir hafta süren Black Friday kampanyaları da yapılıyor. 

Black Friday Ne Zaman?
Black Friday Ne Zaman?

Black  Friday’in hangi gün olduğunu takvime bakmadan tahmin etmek zor. Her yıl farklı bir tarihe denk geldiği için ilgili yılın takvimi üzerinden cuma indirimlerinin hangi gün olduğunu kolaylıkla öğrenebilirsin. Black Friday 2023 kampanya günü 22 Kasım 2024’e denk geliyor. Sonraki yıl ise 24 Kasım 2023’te kutlanmaya hazırlanıyor. Özellikle online alışverişte benzersiz fırsatlar sunan bu özel gün dünyada; dinletiler, eğlenceli yarışmalar, çekilişler gibi ek etkinliklerle renkleniyor. 

Black Friday Nedir?

En cazip indirimlerin günü olarak tanımlayabileceğimiz Black Friday, evrensel alışveriş günü olarak da tarif edilebiliyor. Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca kişi indirimlerden faydalanmak için hazır bekliyor. Bilgisayar başında, mobil uygulamalarda sepet hazırlıyor, mağazaların kapısında kuyruklar oluşturuyor. Aylar öncesinden yapılan ihtiyaç listelerine göre ürünlerdeki indirimler takip edilerek cuma için hazırlıklar tamamlanıyor. Bu özel indirim festivali her yıl kaliteli ürünlerin inanılmaz fiyatlarla satın alınmasına imkan tanıyor.  Black Friday’in tarihi yaklaşık 50 yıl öncesine uzanıyor. Alışveriş sektörünü hareketlendirmek için tasarlanan indirim günü, aslında önceleri isimsizdi. Ancak kampanyalı mağazalarda yaşanan izdiham, beklenmeyen yoğunluk bugünün “Kara cuma” olarak anılmasına neden oldu. Yani Black Friday adını alması ile sonuçlandı. Günümüzde alışveriş imkanlarının artması durumu değiştiriyor. İnternet üzerinden sipariş sistemlerinin gelişmesi ise bu özel indirim gününün adeta bir şenliğe dönüşmesine zemin hazırlıyor. Black Friday, alışveriş gününü müjdeleyen birçok farklı isimle Türkçe’ye çevriliyor. 

Black Friday’de Ne Alınır?

  • Yakın zamanda doğum günü olan arkadaşlarına hediye alabilirsin. Özellikle kasım, aralık ve ocak aylarında doğan arkadaşlar için hem kaliteli hem de uygun fiyatlı hediyeler bulmanın yolu indirim dönemini kaçırmamaktan geçiyor. 
  • Yılbaşı indirimleri henüz başlamamış olsa da hediyelerini önceden alıp sonra rahat etmek istersen Black Friday indirimlerinden yararlanabilirsin. 
  • Kışın başlangıcı sayılan aralık ayı kapıda olduğuna göre kışlık ihtiyaçları rahatlıkla tamamlayabilirsin. Zorlu hava şartlarında giyebileceğin su geçirmez ayakkabı modellerini, kışlık ayakkabı seçeneklerini sipariş verebilirsin. 
  • Yalnız ayakkabı değil spor giyim ürünlerini de indirimlerle alabilirsin. 
  • Özel günlerde giyeceğin tasarımları almak için Black Friday fırsatlarını kullanabilirsin. Örneğin eğer yakında evleneceksen spor gelin ayakkabısı için Skechers’ın cuma indirimlerini tercih edebilirsin. 
  • Uzun zamandır ihtiyaç listende yer alan ancak bir türlü alma fırsatı bulamadığın yeni ürünleri, kampanya döneminde sipariş verebilirsin. Hatta çocukların için almak istediğin ancak ertelemek zorunda kaldığın back to school ürünlerini bile indirimlerle seçebilirsin. 

Skechers Black Friday kapsamında yalnızca sezon sonu ürünlerini sunmuyor, aynı zamanda sezon trendi modeller, yılın modası tasarımlar da avantajlı fiyatlarla kullanıcılara ulaşıyor. Koleksiyonlar, her yıl yenilendiği için sabit olarak, her yıl indirime girecek serilerden bahsedilemiyor. Skechers kalitesi ile üretilen, modaya yön veren tasarımlarla hazırlanan modeller Black Friday’de uygun fiyatlarla satın alınabiliyor. Sürpriz fiyatlar vadeden indirim günü, en sevdiğin Skechers serilerini indirimlerle alabileceğini müjdeliyor. İndirime giren ürünler arasında kıyafetlerden ayakkabılara, spor aksesuarlarından çantalara aradığın birçok tasarım yer alıyor.

 

Black Friday 2023 Kampanyaları

2023 yılında Black Friday indirimlerinin oranları ne olacak diye soruyorsan, hala gizemini koruyor. Anlık indirimler, sayılı ve seçili üründe cazip fiyatlar, kampanyaları çeşitlendiriyor ve Black Friday 2023 kampanyalarında ziyaretçilerine yine avantajlı alışveriş fırsatları sunmaya hazırlanıyor.

Şeffaf fiyat politikası gereği, indirime giren ürünlerinin fiyat değişim oranını, eski fiyatını ve güncel satış rakamını ziyaretçileriyle paylaşıyor. S logolu ürünleri inceleyen herkes indirimlerin gerçekliğine dair güven duyuyor. Ürünlerin orijinalliğinden ve kaliteden emin olarak siparişlerini gönül rahatlığıyla veriyor. Skechers kampanyaları, ziyaretçiler için güvenin karşılığı oluyor. Zira, Skechers indirime girecek ürünleri diğerlerinden farklı üretmiyor. Raflarda sezon ürünü olarak yer alan, Skechers’ın tüm ürünleri gibi özenli işçilikle üretilen, kalite testlerinden başarıyla geçen ürünler kampanya dönemlerinde kullanıcılarla buluşuyor. İndirimli alışveriş yaparken kaliteden emin olan kullanıcılar için Black Friday, adeta bir alışveriş festivaline dönüşüyor. 

Black Friday Nedir?
Black Friday Nedir?

Skechers.com.tr üzerinden sipariş vermek kampanya gününü bekleyen kullanıcılara ek avantajlar da sunuyor. Online alışveriş imkanları sayesinde sevdiğin ürünü anında sepete atabilir ve hızla siparişini oluşturabilirsin. Ürünleri mağaza mağaza, reyon reyon aramak, alışveriş merkezlerinde sıra beklemek, kalabalıklarla beraber ürün seçmeye çalışmak yerine internet üzerinden bedenini, ayak numaranı, dilediğin modeli işaretleyerek seçimini yapabilirsin. Ayrıca daha önceden beğenip kalp ile işaretlediğin yani favorilerine eklediğin ürünleri birkaç tıkla sepete atarak zaman kaybetmeden fırsatları yakalayabilirsin. 

Black Friday İndirimleri

Black Friday’e özel indirimler genellikle 24 saat sürüyor. Ancak kimi zaman kampanyalar birkaç güne veya bir haftaya kadar uzayabiliyor. Kampanyalar yüzdelik oranda indirimler şeklinde planlanabildiği gibi hediye promosyonlarla da çeşitlenebiliyor. 24 saate özel kampanya yapıldığında, birçok mağaza 24 saat açık kalarak ziyaretçilerini ağırlıyor. Ayrıca web sitelerinde ücretsiz kargo, hızlı teslimat veya ekstra taksit gibi fırsatlar da kullanıcılara armağan ediliyor. Müşteri destek ekiplerinin gün boyu kullanıcılara yardımcı olmak için hazır olacağı günler geliyor. Kargoların teslimat için hızla yola çıkacağı unutulmaz Black Friday indirimleri Skechers’ta seni bekliyor.  Kategorilere özel avantajlar, mobil uygulama indirenler için ek faydalar yolda. Bülten üyeleri için ayrıcalıklı fiyatlar sağlayan fırsatlar için hazır mısın? Bir günlük özel indirimlerinden en iyi şekilde yararlanabilmek için, 

  • Alışveriş listeni önceden hazırlamalısın. 
  • Beğendiğin ürünleri favorilerine eklemeli ve serilerin özelliklerini incelemelisin. 
  • Skechers’ın bülten ve sosyal medya paylaşımlarını takip etmeli indirim haberlerini gözlemlemelisin. 
  • Yakınların için hediye seçeceksen onların ihtiyaçlarına, zevklerine uygun modelleri not almalı ve alışveriş listene eklemelisin. 
  • Cuma günü mobile özel kampanyaları yakalamak için Skechers uygulamalarını telefon ve tabletine indirmeyi unutmamalısın. 
  • Hızlı hareket etmeli, stoklar tükenmeden alışveriş yapmalısın. 
  • Black Friday öncesinde kartlarının online alışverişe açık olduğundan, kartında alışveriş için yeterli yer bulunduğundan emin olmalısın. 

2023 Black Friday günü yaklaşırken sen de hazırlıklarını yaparak Skechers.com.tr’yi ziyaret edebilirsin. Haydi, indirimli alışverişin keyfini beraber çıkaralım!

You May Also Like

skechers hangi ülkenin

Skechers Hangi Ülkenin Markası Ve Nerede Üretiliyor?

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

Sütyen Bedenleri Nasıldır?

Rahat Egzersiz Yapmanızı Sağlayacak Kıyafetler

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

Black Friday Alışveriş Rehberi: İndirimleri Nasıl Değerlendirirsiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir