Çocuk Ayakkabısı Alırken Bu Püf Noktalara Dikkat Edin!

[et_pb_section fb_built=”1″ background_color=”rgba(255,255,255,0.28)” _builder_version=”3.0.100″ use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”rgba(22,22,22,0.87)” background_color_gradient_end=”#d14097″ background_color_gradient_direction=”1deg”][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.100″ text_font_size=”17px” text_text_color=”#ffffff” animation_style=”slide” animation_direction=”right” animation_duration=”2000ms”]

Çocuklarınızın Ayak Sağlığına Dikkat Edin

Vücudun tüm yükünü taşıyan ayakların sağlığı her yaşta önemlidir. Bebeklik ve çocukluk döneminde ayak sağlığı için özellikle ayakkabı seçimi büyük önem taşıyor. Kalıtsal bir sıkıntı olmadığı sürece, ayak sağlığı, çocukluktan itibaren ayakkabı seçimiyle doğrudan orantılıdır.

Yürümeye başladıkları andan itibaren özellikle ebeveynlerde ayakkabı seçme telaşı başlar. Bu telaşla gözlerine güzel gelen her ayakkabıyı almak gibi bir hataya düşebilirler. Çocukların ayak sağlığı için bu gibi durumlara dikkat edilmelidir. Yürümeye başladıktan sonra yaklaşık iki yaşına kadar ayaklarının doğal sürecinde gelişmesi için özellikle içeride, ayakkabı yerine sade bir çorapla yürütülmelidir. Dışarı çıkıldığında ise, yumuşak ve yuvarlak hatlı olan ayakkabılar tercih edilmelidir.

Çocuklar için ayakkabı seçmek her zaman özenli olunması gereken bir konudur. Sürekli hareket halinde ve enerjik olan çocukların hareket özgürlüğünü kısıtlamayacak ve ayak sağlığını olumsuz şekilde etkilemeyecek olan bir ayakkabı tercih etmek gerekiyor.

Çocuklarınız için en uygun ayakkabı seçiminizde size yardımcı olmak için Skechers olarak birkaç tavsiyemiz olacak…
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.100″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.100″ text_font_size=”16px” text_text_color=”#ffffff” text_orientation=”justified” animation_style=”slide” animation_direction=”left” animation_duration=”2000ms”]*Çocuğunuz için ayakkabı seçerken, onun da yanınızda olmasına özen gösterin. Ayaklarında ayakkabıyı denemeden almamanızı öneririz.

*Ayakkabı denerken çocuğunuzun ayağında mutlaka çorap olmasına özen gösterin.

*Zamanla açılır diye düşünerek ayağını sıkan bir ayakkabıyı almayın, kaliteli bir ayakkabı zamanla açılmaz.

*Ayakkabı alışverişi için sabah saatlerini değil de öğlen saatlerini tercih etmenizde fayda var. Çünkü sabah saatlerinde çocuğunuzun ayağında şişkinlik olabilir.

*Çocuğunuzun iki ayak yapısı ve büyüklüğü farklı olabilir. Bu nedenle ayakkabıyı büyük olan ayak numarasına göre alın.

*Ayak parmaklarının uzunluğuna dikkat edin. Ayakkabının içinde ayaklarının rahat etmesi ve daha esnek hareket etmesi önemlidir. Bu nedenle çocuğunuzun ayak parmağının en uzun olanına göre ayakkabı boşluğuna dikkat etmelisiniz. Ayakkabının ön kısmında 1 santimetre boşluk olmasına dikkat edin…
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”https://www.skechers.com.tr/blog/wp-content/uploads/2018/05/MRKTG_SP18_KIDS_GIRLS_ENERGY_LIGHTS_24x42.jpg” _builder_version=”3.0.100″ animation_style=”zoom” animation_duration=”2000ms”] 
[/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row background_color=”rgba(255,255,255,0)” _builder_version=”3.0.100″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.100″ text_font_size=”17px” text_text_color=”#ffffff” animation_style=”slide” animation_direction=”top” animation_duration=”2000ms”]*Ayağını terletmeyecek ayakkabılar seçin. Alacağınız ayakkabının kolay temizlenebilir olması özellikle yaz aylarında  son derecede önemlidir. Yazın terleyen ayakkabılar çocuğunuzu rahatsız edebilir.

*Hafif ayakkabılar seçmeniz, hareketli olan çocuğunuz için hayatı daha fazla kolaylaştırır.

*Son olarak ayakkabının satış koşullarına dikkat edin. Uzun süre güneş ışığında kalan ayakkabı esnemiş ve yıpranmış olur.
[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.0.100″ text_font_size=”17px” text_text_color=”#ffffff” text_orientation=”justified” animation_style=”slide” animation_direction=”right”]Tüm bu bilgilerin ve püf noktaların ışığında çocuğunuz için aradığınız özellikte bir ayakkabı tavsiye edecek olursak Skechers çocuk ayakkabıları serisinden Skech-Air Mega- Azıde ayakkabıyı önerebiliriz. Bu özel ayakkabı çocuğunuz için olabilecek en rahat  özelliklere sahiptir. Hava alan kumaş yapısıyla ayak terlemesini ve dolayısıyla ayak kokusunu önleyerek konforlu bir deneyim sunar.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.100″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” module_alignment=”center”][et_pb_column type=”2_3″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.100″ text_font_size=”17px” text_text_color=”#ffffff” animation_style=”slide” animation_direction=”left” animation_duration=”2000ms”]Hareketli olan çocuğunuz için dayanıklı olma özelliği ile uzun süre kullanım sağlar. Yıpranma süresi diğer ayakkabılara oranla çok daha uzundur. Çocuğunuz bu ayakkabı ile hafifliğin verdiği rahatlığı yaşar. Kolay temizlenebilir yapısını da özelliklerine eklersek, çocuğunuz için bulabileceğiniz en sağlıklı ve rahat ayakkabının Skech-Air Mega – Azıde olduğunu deneyimleyebilirsiniz. Çocuğunuzun ayak sağlığı kadar sizin içinde bir o kadar önemli olan ayakkabı seçiminde gün içinde uzun süre ayakta kalan sizler için de hazırladığımız yazımıza bir göz atın.
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”https://www.skechers.com.tr/blog/wp-content/uploads/2018/05/12-1-1.png” _builder_version=”3.0.100″ animation_style=”roll” animation_duration=”2000ms”] 
[/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.100″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” module_alignment=”right”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image src=”https://www.skechers.com.tr/blog/wp-content/uploads/2018/05/cocuk-ayakkabi-blog-cta.png” url=”https://www.skechers.com.tr/isikli-ayakkabilar-c-6011″ _builder_version=”3.0.100″ align=”center”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You May Also Like

skechers hangi ülkenin

Skechers Hangi Ülkenin Markası Ve Nerede Üretiliyor?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

Sütyen Bedenleri Nasıldır?

Rahat Egzersiz Yapmanızı Sağlayacak Kıyafetler

2 thoughts on “Çocuk Ayakkabısı Alırken Bu Püf Noktalara Dikkat Edin!”

    1. Merhaba, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan bir aile olarak vaktini ayırıp tarafımıza ilettiğin memnuniyet için biz teşekkür ederiz. 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir