Erkek Hoodie Kombinleri

Erkek Hoodie Kombinleri

Erkeklerin sportif imajına karizmatik bir dokunuş katan hoodie modelleri bu sezonun jokerleri arasında. Genç ve modern bir tarzın izini belirginleştiren erkek hoodie modelleri, çabasız şık olmak isteyen beylerin tarzını güçlendiriyor. Rahat giyinmeyi, konforlu hissetmeyi bir yaşam tarzı haline getirenlerdensen sen de salaş tarzını sweatshirtlerin havalı görünümünü tercih edebilirsin. Eğer klasik tarzının “pazar keyfi” formunu oluşturacak sportif ve smart kombinler arıyorsan, o zaman da erkek hoodie kombinleri önerilerimizden yardım alabilirsin. 

  • Erkek hoodie modellerinin modası hiç geçmeyen ve geçmeyecek kombini jogger eşofman altlarıyla yapılıyor. Oversize kesimlerin oldukça trend olduğu sonbahar kış sezonunda sen de oversize tişört ve bol kesimli bir jogger ile beraber hoodie giyerek sadeliğin etkileyici efektini fark edebilirsin. 
  • Eğer punk hayranıysan, derinin cazibesine karşı koyamıyorsan, sana güzel bir haberimiz var, hoodie ile derinin beraber kullanımı çok moda. Koyu renk bir jean, açık renk bir hoodie ve cool bir deri ceket ile sokak modasının en güzel örneklerinden birine hayat verebilirsin. 
  • Denim kumaşın sportif çekiciliğini hoodienin karizmasıyla birleştirmek istersen senin için de kombin önerilerimiz var. Erkek hoodie modelleri, oversize denim ceketler ve skinny pantolonlarla çok yakışıyor. Bir de ceketin kollarını biraz kıvırıp sweatshirtün kol manşetlerini gösterirsen, dikkat çekecek bir kombin taşıdığından emin olabilirsin. 
  • Kim demis erkek hoodie ile ceket giyilmez diye? Blazer ceketler, sportif pantolonlar ve hoodie modelleri bir arada şıklık sergiliyor. Özellikle bu kombinlerde ton sür ton giyinmeyi denemelisin. Örneğin gri melanjlı bir blazer ceketin içine füme rengi bir hoodie giyebilir, kombini açık gri bir spor pantolonla tamamlayabilirsin. 
  • Erkek sweatshirtlerin illa kışlık parçalarla kombinleneceğini düşünüyorsan yanılıyorsun. Özellikle bahar aylarında, şortlarla yapılan erkek hoodie kombinleri oldukça trend. Çoğunlukla neon renk hoodielerin tercih edildiği eşleşmelerde kontrast renklerin albenisi stiline yansıtabilirsin. 

Erkek Hoodie

Kullanışlı olmasıyla öne çıkan erkek hoodie modelleri, hem kapüşonlu bir kazak hem de sportif bir sweatshirt fonksiyonu görüyor. Hoodie modelleri arasında görebileceğin temel tasarımlar şöyle sıralanıyor: 

  • Kanguru cepli alternatifler: Geniş kanguru cepler erkek hoodie modellerinde sıklıkla kullanılıyor. İki elin tek cepte buluştuğu tasarımlar hem ısınmak hem de eşya taşımak için avantaj sağlıyor. 
  • Yazılı erkek hoodie modelleri: Üzerinde sloganlar, marka amblemleri bulunduran yazılı erkek hoodielerin modası hiç geçmiyor. Modanın zamansız parçaları arasında sayılan tasarımlar, herkesin dolabında bulunmalı. 
  • Düşük omuzlu erkek hoodieler: Oversize kesimlerde sıklıkla kullanılan düşük omuz kesimleri, hoodielerde karşımıza çıkıyor. Hem salaş bir görünüm hem de havalı bir tarz vadeden kesimlere eşlik eden kapüşon imajı tamamlıyor. 
  • Yarım fermuarlı hoodie modelleri: Erkeklerin özellikle rüzgarlık ve yağmurluklarda kullandıkları yarım fermuarlı hoodie tasarımları, oldukça kullanışlı. İstendiği zaman bedenin havayla buluşmasına yardım eden fermuarlar, sweatshirtleri tek dokunuşla bir dış giyim ürününe dönüştürüyor. 
  • Fermuarlı hoodie modeler: Tam boy fermuarla hazırlanan erkek sweatshirtler hem hırka hem de kazak gibi giyilebiliyor. 

Hoodie Nedir?

Kapüşonlu sweatshirt olarak adlandırabileceğimiz hoodie modelleri, iki veya üç iplikle dokunan kumaşlardan yapılıyor. Pamuk veya pamuk polyester karışımı olan kumaşlar, yumuşaklığıyla ayırt ediliyor. Geniş kesimli başlıklar bulunduran tasarımlar, ip ile çevrili oluyor, kordon yardımıyla başlık bağlanabiliyor. Ancak hoodie giyen erkekler, bu kordonları genellikle kullanmıyor ve kapüşon iplerini yanlarda açık bırakıyor. Her ne kadar cepsiz hoodie modelleri bulunsa da ikonik hoodie imajında cepler kullanıcılara eşlik ediyor. Ayrıca klasik tasarımların eteklerinde ve kol manşetlerinde esnek, lastik örgüler kullanılıyor. Böylece giysilerin bedene tutunması kolaylaşıyor. 

Hoodie Nasıl Kombinlenir?

Hoodie kombini yaparken birebir aynı renk eşofmanlarla takım olarak giymek önemli bir trend. Ancak her sweatshirt ile aynı renkte eşofmana sahip olmak zorunda değilsin. Kombin yaparken yaratıcılığına biraz güvenmeli ve çeşitli denemeler yaparak kombinlerini hazırlamalısın. Kombinlerinde maksimum üç ama tercihen iki renk kullanarak rüküş olma riskini en aza indirebilirsin. 

Erkek Hoodie
Erkek Hoodie

Erkek hoodie modellerini kombinlerken sezon trendlerini göz önünde bulundurmalısın. Sezonun en moda renkleri neler, ünlüler neler giyiyor, sezon koleksiyonlarında hangi parçalar ön planda inceleyerek kombinlerine yön verebilirsin. Yılın pantone rengine ve podyumlarda rengin nasıl eşleştirildiğini de muhakkak kontrol etmelisin. Eğer ilhamı podyumlardan değil de sokaklardan alanlardansan, moda haftalarının sokak fotoğraflarını inceleyerek kombin fikirleri alabilirsin. 

 

Zaman zaman kombin hazırlayacak özel bir vakit bulmak zor oluyor. Hal böyleyken ortaya çıkan kombinlerin de şıklık beklentisi maalesef düşüyor. Bu zorlukla karşılaşmamak adına, bir ürünü alırken onu nelerle giyebileceğini düşünmelisin. Sonrasında kombin yaparken aklındaki birkaç giysiyi eşleştirerek bakmalı ve karar vermelisin. Ayrıca alışveriş yaparken “bu renk sana uygun mu” emin olamıyorsan, dolabında bu hoodie ile giyebileceğin 3 farklı giysi olup olmadığını düşünmelisin. Eğer kolaylıkla kombin yapabiliyorsan, onunla giyebilecek çok sayıda kıyafetin olduğundan eminsen alışverişe gönül rahatlığıyla devam edebilirsin. 

Hoodie modellerince neon renk kullanımı çok yaygın. Ben bu renkleri nasıl taşıyacağım gibi endişelerin varsa, canlı renkleri aksesuarlarla vurgulama yoluna gidebilirsin. Kombindeki pantolon, mont gibi parçaları siyah giyerek dikkatleri sweatshirte çekebilirsin. Kombinde kullanacağın bere, eldiven, trekking ayakkabısı veya erkek outdoor ayakkabısı seçeneklerini canlı renkte giyerek kombinlemeyi kolaylaştırabilirsin. Ne dersin, hoodie kombini yapmak o kadar da zor değilmiş değil mi?

Hoodie Nasıl Seçilir?

  • Erkek hoodie alırken kumaşının pamuklu olmasına özen göstermelisin. 
  • Eğer mevsimlik, ince bir kumaş istiyorsan iki iplikli, kışlık bir hoodie arıyorsan üç iplikli dokumadan hazırlanmasına dikkat edebilirsin. 
  • Bedenine tam uyan bir model tercih etmelisin. Omuzlarının, kol uzunluğunun sana uygun olmasına özen göstermelisin. 
  • Renk ve baskıların zevkini yansıttığından emin olmalısın. 
  • Eğer kilolarını kamufle etmek istiyorsan oversize kesimlere yönelebilirsin. 
  • Hoodie seçerken dolabındaki pantolonların, ayakkabı ve tişörtlerin rengine ve tarzına dikkat etmelisin. Kolay kombin yapabilmek için uyumlu alternatifleri tercih edebilirsin. 
  • Eğer sweatshirtü egzersiz sırasında giyeceksen nem ve hava transferi özellikleri olmasına bakabilirsin. 
  • Eğer tasarımları hırka olarak kullanmayı arzu ediyorsan tam boy fermuarları ürünleri inceleyerek seçim yapabilirsin. 
Hoodie Nasıl Seçilir?
Hoodie Nasıl Seçilir?
  • Kışın erkek spor mont içine giyeceğin bir erkek hoodie arayışın varsa, montunun kalınlığını göz önünde bulundurmalısın. Kıyafetleri üst üste giydiğinde rahat hareket edebilmesi ve kendini konforlu hissetmelisin. 
  • Birçok çift sweatshirtleri bir örnek giymeyi seviyor. Eğer partnerinle bir örnek giyinmek istiyorsanız unisex modellere yönelebilir veya kadın, erkek kesimleri olan aynı görünümdeki tasarımları seçebilirsiniz. 

Skechers erkek hoodie modellerinde sade çizgisinden ödün vermiyor. Skechers’ın seçkin logosuyla, amblemiyle tamamlanan modeller, lacivert, gri, kırmızı, haki, siyah gibi renk seçeneklerinde alternatif üretiyor. Herbiri kaliteli kumaşlardan üretilen tasarımlar, sıcacık bir kış geçirmene yardımcı oluyor. Sportif giyimle şık olunabileceğini ispat eden birbirinden modern tasarımlara dolabında yer açmalı ve hemen sipariş vererek yeni sezon tasarımları koleksiyonuna eklemelisin. Hoodielerle beraber spor bot modellerini de Skechers’tan seçebilirsin.

You May Also Like

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

slim fit nedir

Slim Fit Nedir?

Sevgililer Günü Mont Hediyesi

Sevgililer Günü Hediyeleri İçin Mont Önerileri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir