Erkek Spor Giyim Kombinleri

Erkek Spor Giyim Kombinleri

Tarz sahibi erkeklerin spor giyim kombinleri aynı paydada buluşuyor. Yılın trendlerinin ışık tuttuğu şıklık tüyoları, her erkeğin tarz sahibi olabileceğinin müjdesini veriyor. Stil ipuçlarından yararlanarak sen de hayalindeki imajı yaratabilir, sportif ve karizmatik bir görünüme kavuşabilirsin. Yılın trendlerini, kombin önerilerini duymadan önce erkeklerin moda algısını değiştirecek notları seninle paylaşıyoruz. 

İşte erkek spor giyim kombini yaparken hep aklında tutman gereken tüyolar: 

  • Erkeklerin birçoğu kombin yaparken aksesuar kullanmaktan çekiniyor. Aksesuarların fazla dikkat çekici olacağını, rahat hissettirmeyeceğini düşünebilirsin. Oysa bu varsayımlar gerçeği yansıtmıyor. Doğru aksesuar seçimiyle kombinler fark kazanıyor. Doğru aksesuarlar, günlük yaşamda konforlu hissetmenin sırrını veriyor. Kombinlerini güneş gözlükleri, şapkalar, kulaklıklar, kemer ve çantalarla tamamlayarak aksesuarlara karşı olan önyargını yenebilirsin.  
  • Erkek kombinlerinde sadelik ile sıradanlık zaman zaman birbirine karışabiliyor. Oysa sade ve kaliteli seçimlerle sıradanın çok daha ötesinde, şık kombinler yapılabiliyor. Desensiz, tek renk kombinlerle havalı bir stil elde etmek için kaliteden kesinlikle ödün vermemelisin. Sade tasarımlarda fark yaratmanın yolunun kaliteli kumaşlardan ve özenli işçilikle hazırlanan kıyafetlerden geçtiğini unutmamalısın. 

Erkek Spor Giyim Kombinleri

  • Kombin yaparken renklere mesafeli yaklaşan erkek sayısı hiç az değil. Renklerle olan mesafeli ilişkini biraz olsun değiştirmek için kombinlerde iki renk kuralını aklında tutabilirsin. Modaya meraklı olanlar, kombinlerde maksimum iki renk kullanmak gerektiğini biliyor. Eğer sen de renk kullanmak istiyor ancak fazla dikkat çekici olacağından endişe duyuyorsan öncelikle tek renk giyinerek şıklık yaratabilirsin. Baştan aşağı aynı rengin tonlarına kombinlerinde yer verebilirsin, sonrasında iki renk kombinler çalışmalısın. İki rengi birbirine kontrast olan tonlardan seçebilir veya tercihini uyumu moda otoritelerince tasdik edilen haki-bej, lacivert-krem, kahverengi-pembe, gri-siyah gibi renklerden yana kullanabilirsin. 
  • Kombin yaparken hangi kıyafetin hangisiyle uyumlu olacağı konusunda ilhama ihtiyaç duyuyorsan, dünyaca ünlü moda ikonlarının kıyafetlerini inceleyebilir, moda dergilerini karıştırabilirsin. Ayrıca Skechers’ın modelli çekimlerinde yapılan eşleştirmeleri dikkatle inceleyebilir ve benzer kombinler yaparak dikkat çekici bir stile kavuşabilirsin. 

Erkek Spor Kıyafetleri

Sportif kıyafetleri yakından tanıyarak erkek kombinlerini daha kolay yapabileceğin biliyor musun? Hangi kıyafet nerede giyilir, hangi kumaş hangisiyle kombinlenir ufak notlarla sana ışık tutabiliriz. Öncelikle erkek spor giyim ürünleri dendiğinde bu kategoriye hem günlük yaşamda giyilebilen seçenekler hem de egzersiz sırasında üzerinde taşıyabileceğin kıyafetler giriyor. Sportif kıyafetlerde genellikle doğal içerikli pamuklu kumaşlar ve sentetik içerikli spandeks kumaşlar kullanılıyor. Eğer günlük yaşam için kombin yapıyorsan esnek ve rahat pamuklu kumaşları seçebilirsin. Ancak eğer spor yaparken giyeceksen, kıyafetlerin sentetik içerikli olması nem ve hava transferi için avantaj sunuyor. Kombin yaparken öncelikle sana vadettiği konfora bakmalısın. 

Erkek spor kıyafetlerinde yılın trendlerini takip ederek kombinlerine ilham bulabilirsin.

  • Spor giyim trendleri arasında bu yıl şişme mont ve yelekler dikkat çekiyor. Bahar ve kış aylarında puf puf üstlerle soğuktan korunabilir, havalı stilinin tadını çıkarabilirsin. 
  • Oversize erkek spor tişört modelleri yılın en şık erkeklerini işaret ediyor. Jogger eşofmanların, spor şapka ve rengarenk spor çorapların eşlik ettiği kombinler bu yıl sokak modasının vazgeçilmezlerini oluşturuyor. 
  • Yakalı tişörtler bu yıl jeanler, kumaş pantolonlar ve eşofmanlarla tamamlanıyor. Kolay kombinlenen, hem ceketlerin içine giyilerek günlük yaşama şıklık katan hem de sportif altlarla eşleştirilerek egzersizlere eşlik eden tasarımlardan muhakkak dolabında bulunmalı. 
Erkek Spor Kıyafetleri
Erkek Spor Kıyafetleri
  • Erkekler bu yıl sokaklarda tek renk kombinlerle boy gösteriyor. Tepeden tırnağa aynı rengin tonlarını üzerinde taşıyacağın tek renk kombinlerle çabasız şıklığı sokaklarda temsil edebilirsin. 
  • Bu yıl hırkalar, süveterler günlük giyimde öne çıkıyor. Erkek modasında trendlerin izini sürenler dolaplarında trikolara biraz daha yer açıyor. 
  • Kare şeklindeki cepler, hem pantolonlarda hem de ceket ve gömleklerde puan topluyor. 

Erkek Spor Kıyafeti Nasıl Seçilir?

Sportif kıyafet seçimi için öncelikle nerede giyeceğini düşünmelisin. İşte giyeceğin yere göre spor kıyafet seçerken dikkat etmen gerekenler: 

Eğer spor salonu için spor kıyafet seçimi yapıyorsan, yumuşak ve esnek kumaşları tercih etmelisin. Hareket özgürlüğü sağlayan dokumaları tercih etmeli, nefes alan ve nem transferi sağlayan sportif kumaşlar almalısın. Ürünlerin bedenine uygun olmasına, çok bol veya dar gelmemesine özen göstermelisin. 

Eğer sert hareketler yapacaksan, örneğin koşu için kıyafet alacaksan direkt koşu kıyafetleri reyonuna yönelmen gerekiyor. Koşarken kaslarını saracak ve destekleyecek taytlardan, slim fit üstlerden alabilir, hareketin verimle vücuduna etki etmesine yardımcı olabilirsin. Özellikle gece, açık havada koşacaksan kıyafetlerin reflektör bulundurmasına özen göstermelisin. 

Erkek Spor Kıyafeti Nasıl Seçilir?
Erkek Spor Kıyafeti Nasıl Seçilir?

Yoga veya pilates gibi mat üstünde yapılacak hafif egzersizler için kıyafet alacaksan ayak bilekleri ve kol manşetleri bedenine tutunan alternatiflerle daha rahat edebilirsin. Özellikle yerde yapılan hareketlerde, bol kıyafetler yukarı doğru sıvanacağı ve katlanacağı için sorun yaşaman mümkün. 

Ağırlık çalışmaları yapıyorsan eldiven gibi aksesuarları almayı ihmal etmemelisin. Açık havada çalışıyorsan şapka ve gözlük kullanmayı unutmamalı, spor yaptığın zemine uygun bir ayakkabı ile kombinini tamamlamayı seçmelisin. 

Skechers Erkek Jogger Pantolonların Özellikleri

Jogger eşofman ve pantolonlar, ayak bileklerine tutunan lastik örgüler ve regular kesimle diğer tasarımlardan ayrışıyor. Genellikle kullanışlı cepler bulunduran jogger modeller, dinamik hayata konfor getirmek için tasarlanıyor. Skechers pamuk ağırlıklı dokumalarıyla jogger arayışına konforla yanıt veriyor. Hem şıklık hem de rahatlık sağlayan tasarımlar, küçük eşyalarını saklayabileceğin ceplerle günlük yaşam ihtiyaçlarını karşılıyor. Skechers jogger eşofmanlarla pazar keyfi yapabilir, evde dinlenebilir, spor yapabilir, gezebilir, günün tadını çıkarabilirsin.

Skechers Erkek Spor Ayakkabı ile Kombinler
Skechers Erkek Spor Ayakkabı ile Kombinler

Jogger modeller, ayak bileğinden kalçaya doğru bollaşan tasarımlarıyla klasik eşofman arayışına yanıt veriyor. Denediğin andan itibaren favorilerin arasına girecek ürünler, tişörtler, sweatshirtler, montlarla uyumlu görünüm sergiliyor. Skechers kalitesini üzerindeki marka logosuyla tescilleyen giysiler var. Onlar şıklığın imzası olan bu küçücük eklentiyle kalitesini ilan ediyor. 

Skechers Erkek Spor Ayakkabı ile Kombinler

Birbirinden havalı erkek spor kombinlerini Skechers’ın en tarz erkek spor ayakkabı modelleri ile tamamlayabilirsin. Bu yıl erkek ayakkabılarda dokulu ve renkli tabanlar, katmanlı sayalar, birden fazla renk taşıyan tasarımlar çok moda. Geometrik desenlerin ve heyecan verici renk geçişlerinin sergilendiği sokaklarda Skechers spor ayakkabılar, modanın nabzını tutuyor. Skechers’a özel taban teknolojileri rahatlık sunarken, girintili, çıkıntılı estetik dış tabanlar şıklık vadediyor. Farklı materyallerin bir arada kullanıldığı, süet ile derinin, kumaş ile nubuk malzemenin buluştuğu ayakkabılar katmanlı seçeneklerle yılın trendlerine ayak uydurmak isteyenleri bekliyor. Geometrik desenlerle ilgi uyandıran renk geçişleri, Skechers logosunun karizmatik imzası sayesinde kalitesini belirginleştiriyor. Hem bağcıklı hem de bağcıksız seçeneklerin yer aldığı yeni sezon ayakkabılar, arasında su geçirmez ayakkabı modelleri, outdoor alternatifler ve botlar da kullanıcıları bekliyor. Yani, kombinlerini Skechers erkek ayakkabılarla tamamlayarak sen de benzersiz bir stil elde edebilir, tarzınla hayal ettiğin çekici görünüme ulaşabilirsin. 

Skechers erkek giyim koleksiyonu ile modayı dolabına taşıyor. Sen de birbirinden havalı, modern ve konforlu kıyafetlerden dilediğini seçebilir, sade şıklığın işaretini veren tasarımları kombinlerinde kullanabilirsin. 

 

You May Also Like

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

slim fit nedir

Slim Fit Nedir?

Sevgililer Günü Mont Hediyesi

Sevgililer Günü Hediyeleri İçin Mont Önerileri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir