Ev Kıyafeti Nasıl Olmalı? Skechers Ev Kıyafetleri Koleksiyonu

Ev Kıyafeti Nasıl Olmalı? Skechers Ev Kıyafetleri Koleksiyonu

Eğlenmeye giderken, biriyle buluşmak için hazırlanırken şık olmak için en küçük detaya bile önem veriyoruz, peki evdeyken? Ev içinde de havalı görünmek ve şık hissetmek hepimizin hakkı, üstelik zahmet göstermeden. Skechers ev kıyafeti koleksiyonu ile bize evde şık olmanın yollarını sunuyor. Her an iyi, özgüvenli, rahat hissetmek için ev kıyafeti seçimine önem verebilirsin. 

 

Evde iyi hissetmek oldukça önemli. Günün büyük bölümünü geçirdiğimiz, en yakınlarımızla beraber bulunduğumuz, kendimizi yeni günün kaosuna hazırladığımız ve enerji depoladığımız evlerimizde, iyi hissetmenin en kolay yolu kuşkusuz ev kıyafetlerinden geçiyor. Evimiz bizim hem yaşam hem sosyalleşme hem de çoğu zaman çalışma alanlarımız. Hal böyleyken, ev kıyafetlerinin de tüm bu etkinliklere uygunluk göstermesi gerekiyor. Enerjini her an yüksek tutman için sana destek olacak konforlu ev kıyafetlerinin nasıl seçilmesi gerektiğini biliyor musun? 

 

Yeni bir ev kıyafeti almadan önce dolabını gözden geçirerek ihtiyaçlarını belirlemelisin. Zira, gündüz gece, yaz kış, spor veya dinlenme için alacağın en kıyafetleri birbirinden farklı oluyor. Tam olarak hangisine ihtiyacın olduğuna küçük bir dolap kontrolü sonrasında karar verebilirsin. Ev kıyafetlerinin kullanışlılığını artırmak için dışarıda giyebileceğin tasarımları tercih edebilirsin. Örneğin kadın kapüşonlu sweatshirtler hem ev hem de dışarısı için kullanışlı seçimler arasında yer alıyor. 

Ev Kıyafetleri Nasıl Olmalıdır?

Evde geçirilen saatlerde, yapılan etkinliğe, mevsime göre kullanıcıların ev kıyafetlerinden beklentileri değişiyor. Bu nedenle farklı durumlar için ev kıyafetlerinin taşıması gereken özellikleri senin için derliyoruz. 

 

Gündüz ev kıyafeti konforlu ve şık olmalı. Eşofman takımı modelleri, gündüz evde vakit geçirmek için en iyi seçim. Eşofmanların kalınlığını giyeceğin mevsime uygun seçmelisin. Dolabında hem kalın hem de ince alternatifler bulunmasına özen göstermeli, farklı hava şartları için dolabında giyecek ev kıyafetleri bulunduğundan emin olmalısın. Bunun için eşofman seçerken dokuma özelliklerine bakabilirsin. Ürün bilgilerinde yazan iki iplik, üç iplik gibi notlar sana kalınlık hakkında fikir verebilir. Gündüz eşofman takım yerine tek parçalar da giyebilirsin. Evde rahat hareket etmek için kadın jogger üzerine tişörtler en çok tercih edilen parçalar arasında yer alıyor. Kışın üste kazak ve sweatshirtler de giyiliyor. Ayrıca son yıllarda, giyilebilen battaniyeler kışın ev giyiminin en sevilen parçalarını oluşturuyor. 

 

Gece kanepede keyif yaparken pijamalarını giymeyi tercih edebilirsin. Kucağına alacağın bir TV battaniyesi ile keyfine keyif katabilirsin. Seçeceğin pijamanın esnek kumaşlı olmasına, nem ve hava transferi yapabilmesine özen göstermelisin. Ev giysilerinde aranan bir diğer özellik ise hafiflik oluyor. Ağır kıyafetler hem hareketleri kısıtladığı hem de kullanıcıları yorduğu için evde önerilmiyor. Aksesuarlı tasarımların da ev kıyafetlerinde tercih edilmesi tavsiye edilmiyor. Fermuarlı, boncuklu, zımbalı kıyafetler, evde uzanırken, otururken kullananlara rahatsızlık verebiliyor. Bunun yerine yumuşak kumaşların, sade tasarımların, ince dikişlerin tercih edilmesi ev konforunu artırıyor.

 

Evde egzersiz yapmak için ev kıyafeti almak istiyorsan, tercihini kadın spor tayt modellerinden yana kullanmalısın. Evde veya spor salonunda, nerede spor yaparsan yap muhakkak spor için özel tasarlanmış kumaşları giymelisin. Nem transferi, nefes alma gibi ek avantajlar sunan kıyafetlerle, evde egzersizden çok daha iyi verim alabilirsin. 

Ev Kıyafeti Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

  • Evde giymek için kıyafet arıyorsan öncelikle ev kıyafetini giyebileceğin mevsimlere dikkat etmelisin. Evinin genel ısısı nasıl, nasıl kıyafetleri daha sık kullanıyorsun, hangi tür kıyafetlere ihtiyacın var düşünerek alışverişe çıkmalısın. Örneğin kışın bile evin çok sıcak oluyorsa, çok kalın kıyafetlerden uzak durmalısın. Ancak yazın bile çok serin bir eve sahipsen, yazlık ürünlerden ziyade mevsimlik seçeneklere yönelebilirsin. 
  • Giyim alışkanlıklarını da göz önüne almalısın. Kimi kullanıcılar tek kalın parça şeklinde giyinmeyi severken kimileri kat kat giyinmeyi kendine daha çok yakıştırıyor. Giyim alışkanlığına göre kıyafetlerin tarzına, kalınlığına, kesimine karar verebilirsin. 
  • Ev kıyafetlerinin özensiz olabileceği fikrini aklından çıkartmalısın. Tek başına bile olsan, sen her an şık görünmeyi hak ediyorsun. Kendini iyi hissetmek, kendini güzel görmek için ev kıyafeti için özenli seçimler yapmalısın. Mesela, ev kıyafetlerini en sevdiğin renklerde, desenlerde seçerek sürece başlayabilirsin. 
  • Ev giysilerini alırken konfor alışkanlıklarını da gözden geçirmelisin. Kimi kullanıcılar evde vücudu saran giysilerle, kimileri daha salaş ve bol alternatiflerle daha rahat hissediyor. Evde giymek için bir şeyler alırken kesimine, kıyafetin formuna dikkatle bakmalısın. 
  • Seçtiğin modellerin evde giydiğin ev ayakkabısı ile uyumlu görünmesine dikkat etmelisin. Kışlık panduflarının yazlık terlik ve ayakkabıların ev kıyafetleriyle uyumlu görünmesi sayesinde en salaş halinle bile şık hissedebilirsin. 
  • Evde günlük yaşamda pamuklu, organik içerikli kumaşlar giymeye dikkat edebilirsin. Egzersiz yaparken ise sentetik kumaşlara yönelerek daha konforlu hissetmen mümkün. 
Ev Kıyafeti Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Ev Kıyafeti Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Ev kıyafeti alırken gösterilen ihtimamın kullanırken de ihmal edilmemesi gerekiyor. Evde giyilen kıyafetlerin sık sık temizlenmesi gerekiyor. Yatakta giyilen pijamaları ev içinde kullanmamaya özen göstermeli, haftada bir nevresimlerini, 2-3 günde bir yatak kıyafetlerini muhakkak yıkamalısın. Evde giydiğin kıyafetlerle dışarı çıkmamalı, dışarıdan geldiğin kıyafetleri evde giymeye devam etmemelisin. Bu küçük temizlik kurallarına uyduğunda evde kendini çok daha rahat hissedebilir, hijyenle ev yaşamına temizlik katabilirsin. 

Skechers Ev Kıyafetleri Özellikleri

Skechers’ın birbirinden şık ve konforlu ev kıyafetleri dizayn ve teknik özellikleriyle beğeni kazanıyor. Yılın trend renk ve modellerini yansıtan Skechers ev kıyafeti koleksiyonu, kullanıcılara evde daha iyi hissetmenin yolunu sunuyor. Peki koleksiyonda neler var öğrenmek ister misin? 

Renk renk hoodie modelleri, eşofman altları, sweatshirtler, taytlar ve kadın spor şort modelleri seni bekliyor. Kullanıcıların farklı beklentilerine yanıt veren kesim ve kumaşlar da Skechers’ta kendine yer buluyor. Evde rahat hissetme isteyenler için organik kumaşlar, pamuklu yumuşacık alternatifler dikkat çekiyor. Evde yapılacak egzersizler için sentetik kumaşlar, nem transferi sağlayan dokumalar kullanıcıları bekliyor. Yazlık ve kışlık çeşit çeşit ev kıyafetini koleksiyonda bulabilirsin. 

Skechers Ev Kıyafetleri Özellikleri
Skechers Ev Kıyafetleri Özellikleri

Skechers’ın ev kıyafetlerinde yalın tasarımlar dikkat çekiyor. Sezonun en trend kesimlerini sunan Skechers, tasarımlarında desensiz düz kumaşlar veya minimal desenler kullanıyor. Bu sayede giysiler hem evde hem de dışarıda farklı parçalarla kolaylıkla kombinlenebiliyor. Hem takımların hem de tek parçaların yer aldığı koleksiyon, farklı bedenlere, giyim alışkanlıklarına, zevklere, beklentilere uygun onlarca seçenek bulunduruyor. Hem evde hem de dışarıda rahatlıkla giyebileceğin alternatiflerle sen de dolabını renklendirebilirsin. 

 

Skechers’ın konfor sağlayan ürünleri ev kıyafetleriyle sınırlı değil. Sportif bir stil için ihtiyaç duyabileceğin her parçayı Skechers tasarımları arasında bulabilirsin. Sporcu sütyeninden çoraba kadar aklına gelen tüm sportif tasarımlar için sen de Skechers’ı tercih edebilirsin. Dünya çapında ayakkabılarıyla ün salan, konfor denince akla ilk gelen marka olan Skechers, kıyafetleriyle de rahatlığın karşılığını değiştiriyor. Evinde, işte, okulda dilediğin her yerde kendinin en iyi versiyonunu ortaya koyabilmek için sen de “S” logosunun desteğini her an hissedebilirsin. Hemen sipariş verebilir, zaman kaybetmeden dolabını konforla donatabilirsin. 

You May Also Like

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

slim fit nedir

Slim Fit Nedir?

Sevgililer Günü Mont Hediyesi

Sevgililer Günü Hediyeleri İçin Mont Önerileri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir