Evde Geçen Sevgililer Günü’ne Özel Film Önerileri

Evde Geçen Sevgililer Günü'ne Özel Film Önerileri

Pandemi şartlarından veya kişisel tercihlerden dolayı sen de bu 14 Şubat’ı evde geçirecek olanlardan mısın? Romantik Sevgililer Günü akşamına keyif katacak birbirinden güzel filmleri senin için listeliyoruz. Sen de aşkı doyasıya hissettiğin bu özel günde, sevginin en güzel hallerini izleyeceğin filmleri önerilerimizde bulabilirsin. Konforlu ev kıyafetleri, panduflar, sıcacık battaniyeler ve omzuna yaslanacağın sevgilin hazırsa, kış soğuklarında içini ısıtacak birbirinden keyifli ve hiçbir yerde benzerini bulamayacağın Sevgililer Günü film önerilerimiz seninle: 

Sevgili ile İzlenecek Filmler

Sevgili ile romantik akşamı tamamlayacak film önerilerimiz, özellikle aşkın henüz ilkbaharında olan çiftler için. Beraber keşfedilecek daha çoooookkkk günler, anlar var diyenlerdensen, sen de aşkın henüz ilk zamanlarında romantizmi taçlandıracak bu filmleri listene almalısın: 

  • Küçük Ama Mükemmel Şeylerin Haritası: Hayatının monoton olmasından sıkılanlardan ve her zaman büyük aksiyonlar arayanlardansan, bu filmden alacağın dersler var. Zaman döngüsüne sıkışıp kalan iki gencin, monoton yaşamlarının içinde buldukları anlam, her çifte ders niteliğinde. Hem romantik hem de komik bu filmle anların kıymetini çok daha iyi bileceğinden emin olabilirsin. 
Sevgililer Günü Filmleri
Sevgililer Günü Filmleri
  • Temmuz’da: 2000’li yılların ilk yarısında aşık olan herkesin muhakkak izlediği tek film olan Temmuz’da şimdilerde Sevgililer Günü film listelerinin unutulmuşları arasında yer alıyor. Oysa, modası hiç geçmeyecek bu sıcak Akdeniz filmi ile aşkın en gerçekçi hallerini hissedebilirsin. Fatih Akın imzalı filmin orijinal aldı ise Im Juli. Film öylesine yaz kokuyor ki, izledikten sonra yürüyüş ayakkabıları ve montları giyip romantik bir sahil yürüyüşü yapmak isteyeceğinden emin olabilirsin. 
Sevgililer Günü'nde Hangi Film İzlenir?
Sevgililer Günü’nde Hangi Film İzlenir?
  • Dünyanın Orta Yerinde Aşk İçin Ağlıyorum: Japon sinemasının en güzel örneklerinden biri olan film, melodram sevenlerin gözde Sevgililer Günü film seçeneği olmaya aday. Gözyaşlarıyla izlenen romantik bir hikaye arıyorsan, 2000’li yılların henüz ilk yarısında herkesi kendine hayran bırakan bu unutulmaz filmi 14 Şubat’ta izleyebilirsin.
Sevgililer Günü Film Önerileri
Sevgililer Günü Film Önerileri
  • Aşık Shakespeare: Vizyona girdiği yıl fırtınalar estiren ve 7 Oscar alan Shakespeare in Love, Gwyneth Paltrow ve Joseph Fiennes’in ilk gençlik yıllarının izlerini taşıyor. Shakespeare sonelerini sık sık duyacağın romantik filmde, aşkın verdiği ilhamı hayranlıkla izleyeceksin. Dönem filmi sevenler için Sevgililer Günü’ne güzellik katacak bir film. 
Sıradışı Aşk Filmleri
Sıradışı Aşk Filmleri

Sevgililer Günü’nde İzlenecek Filmler

Evli çiftler, aşkta ikinci şans arayanlar, uzun ilişkilerine güzel bir filmin romantizmiyle küçük gülümsemeler eklemek isteyenler Sevgililer Günü’nde izlenecek filmler listemiz sizin için: 

  • Aşkın İki Yüzü: Aşka tövbe etmişlerden, “bu kez aynı hataları yapmayacağım ve farklı davranacağım” diye kendini zorlayanlardansan bir klasik olan bu film, sana gerçek aşkın kural tanımadığını hatırlatmaya geliyor. Özellikle ikinci baharını yaşayan sevgililerin gözdesi olacak bu filmle, ikili ilişkilere dair önyargılarını gözden geçirebilirsin. 
Sevgililer Günü'nde İzlenecek Filmler
Sevgililer Günü’nde İzlenecek Filmler
  • Aşk Üzerine Kısa Bir Film: Dünyaca ünlü Polonyalı yönetmen Krzysztof Kieślowski’nin 1988 yapımı filmi, daha önce çok sevilen Dekalog adlı dizinin bir bölümünden sinemaya taşınıyor. Aşk üzerine çekilmiş en etkileyici filmler arasında listelenen A Short Movie About Love, her sinemaseverin aşkla izleyeceği bir Sevgililer Günü filmi. Aşkın çocuksu masumiyetini, cüretkarlığını, alınganlığını, her halini yansıtan eseri, listene almalısın. 
Sevgili ile İzlenecek Filmler
Sevgili ile İzlenecek Filmler
  • Umut Işığım: Film sonunda aklında koşu ayakkabıları ile sokakları turlayan ana karakterin kalacağına eminiz. Bir yandan romantizm, bir yandan spor motivasyonu filmde seni bekliyor. Hayatta birçok şeyi kaybetmiş iki kişinin beraber hayatlarını düzene koyma çabasını anlatan film, 8 dalda Oscar ve 4 dalda Altın Küre adaylığı sahibi. Bradley Cooper ve Jennifer Lawrence’ı buluşturan bu eğlenceli romantik komedi ile bir yandan aşkın hayata kattığı güzellikleri hatırlayabilir, diğer yandan koşu motivasyonunu geri kazanabilirsin. 
En İyi Sevgililer Günü Filmleri
En İyi Sevgililer Günü Filmleri

Sıradışı Aşk Filmleri

  • Tek Aşkım: Orijinal adı The One I Love olan film, sakin, ilginç ve gerçekten diğer filmlere benzemeyen sıradışı bir romantik film seçeneği sunuyor. Bağımsız sinemanın son yıllardaki en keyifli örneklerinden biri olan Tek Aşkım, küllenmiş bir aşkın yeniden canlanıp canlanamayacağını sorguluyor. Mark Duplass ve Elisabeth Moss’u buluşturan film ile Sevgililer Günü’ne keyif katabilirsin.
14 Şubat Film Önerileri
14 Şubat Film Önerileri
  • An…: What If orijinal adıyla tanınan 2012 yapımı, Yunanistan menşeli film daha sonra ülkemizde de uyarlandı. Ancak orijinalinin tadı bir başka. Paralel evrenler arasında geçen bu ilginç aşk hikayesinin senarist, yönetmen ve başrol oyuncusu hanelerinde aynı isim yazıyor: Christoforos Papakaliatis. Hayranlıkla izleyeceğin An… filmi sevgililer günü için mükemmel bir alternatif. 
En İyi Aşk Filmleri
En İyi Aşk Filmleri
  • Amy’nin İzinde: Kevin Smith imzalı, tarihin en ilginç romantik komedilerinden biri olan Chasing Amy, aşka ve hayata dair tabuları, bildik klişeleri yerinden sarsıyor. Ben Affleck ve Alyssa Jones gibi isimleri buluşturan eser, bitmiş bir aşkın ardından içsel bir serüvene çıkan ana karakterin ardından, izleyiciye aşk üzerine eğlenceli ve düşünsel bir yolculuk vadediyor. 
14 Şubatta İzlenecek Filmler
14 Şubatta İzlenecek Filmler
  • Zamanda Aşk: Zamanda yolculuk yapabilen bir adamın hikayesini anlatan About Time, Domhnall Gleeson, Rachel McAdams ve Bill Nighy gibi oyuncuları bir araya getiriyor. Hem duygusal hem de romantik bu filmde, ağlamak da gülmek de serbest. Hayatın birçok yönü ile yüzleşeceğin About Time’ı sıradan romantik komedilerle karıştırma.
Sevgililer Günü için Film Tavsiyeleri
Sevgililer Günü için Film Tavsiyeleri
  • Ye Dua Et Sev: Aşk filminin içinde biraz yoga matı, meditasyon ve huzur da göreyim  diyorsan bu film senin için. Yalnız bir sevgiliye değil, yaşama, yeniden başlama cesaretine, keşfetme arzusuna duyulan aşkı anlatan filmi, İtalya’dan Bali’ye farklı coğrafyalarda bizi aşka tanık ediyor. Julia Roberts’ın başrolünde oynadığı Ye Dua Et Sev, aşka olan inancını tazeleyecek özel bir yapım. 
Sevgililer Gününde Ne İzlemeli?
Sevgililer Gününde Ne İzlemeli?

14 Şubat yaklaşırken, aşkını tazeleyecek en özel filmleri senin için seçiyoruz. En rahat kadın eşofman takımı ve terliklerini giyerek evde Sevgililer Günü kombinini tamamlayabilirsin. Sevgilinle bir örnek giyinerek bu özel günde uyumunuzu göz önüne sermek için unisex kıyafet ve ayakkabı modellerine bakabilirsin. Eğer hala onun için bir Sevgililer Günü hediyesi seçmediysen, Skechers’ın birbirinden konforlu ve havalı armağanları da seni bekliyor. Yeni sezonun en trend tasarımlarını bir arada bulabilir, hızla sipariş oluşturabilirsin. Evde Sevgililer Günü kutlamak için kıyafetlerin, film listen ve hediyelerin Skechers’tan. Keyifli bir akşama hazırsan, film için play tuşuna basabilirsin. 🙂 

You May Also Like

skechers hangi ülkenin

Skechers Hangi Ülkenin Markası Ve Nerede Üretiliyor?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

Sütyen Bedenleri Nasıldır?

Rahat Egzersiz Yapmanızı Sağlayacak Kıyafetler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir