Evde Sevgililer Günü ve Romantik Ortam Yaratmak

Evde Sevgililer Günü

Sevgililer Günü, her çift için özel, ancak pandemi döneminde aşklarına tutunarak birbirlerine moral olan çiftler için bu yıl çok daha önemli… Aşkın sınandığı zorlu süreçlerden bile birbirlerini daha çok severek çıkan sevgililer için pandemide Sevgililer Günü kutlamanın anlamı büyük. Onlar aşkın her zorluğu yenebileceğini ispatlıyor. 

14 Şubat’ı evde geçirecek romantik çiftler, bu özel günü kutlama konusunda bu yıl biraz endişeleniyor. Evde romantik ortam yaratmak, kutlamayı organize etmek, aşkı yeterince gösterebilmek endişesi konusunda çoğunlukla yardıma ihtiyaç duyuluyor. Sevgililer Günü’nde evde olacaklara özel hazırlanan önerilerimizle sen de aradığın desteği bulabilir, fikirlerimizden ilham alarak sevgilinin yüzünü güldürebilirsin. Aşk için lüks restoranlar, pahalı menüler, profesyonel dekorasyonlar gerekmiyor. Düşük bütçeler, bolca özen ve sevgiyle 14 Şubat Sevgililer Günü hazırlıklarının da üstesinden geleceğinden emin olabilirsin. 

Evde Romantik Ortam Yaratmak
Evde Romantik Ortam Yaratmak

Evde Romantik Ortam Yaratmak

Evinin dekorasyonu, eşyalarının rengi, şekli nasıl olursa olsun evde Sevgililer Günü kutlamak için hazırlık yaparken kırmızı renge ve kalpli aksesuarlara ihtiyacın olduğunu bilmelisin. 14 Şubat’ın olmazsa olmazı elbette kırmızı kalpli bir balon… Uçan balonlardan alarak tavanı boydan boya kalpli balonlarla süsleyebilir veya bir tanesini odaya yerleştirerek sevgilinin gönlünü alabilirsin. Balon sayısı, türü sana kalmış. Dilersen ambiyansı tamamlamak için gül yapraklarından, mumlardan da destek alabilirsin. Yalnız uçan balon kullanıyorsan güvenlik için gerçek mumlar yerine led ışıklı seçeneklerden tercih etmeni öneriyoruz. 

Klasikleri bir kenara bırakıp biraz özel önerilere geçiyoruz. Evde romantik bir dekorasyon oluştururken ikiniz için özel olan şeylere yer verebilirsin. Beraber çekildiğiniz fotoğrafları dekoratif panolara asabilir, birbirinize gönderdiğiniz mesajları bir kara tahtanın üzerine tebeşirle tek tek yazarak odaya yerleştirebilirsin. Beraberliğinizin başladığı yılların ikonik ürünlerini odaya koyabilirsin. Örneğin 90’lı yıllarda tanışmışsanız, alacağın nostaljik atıştırmalıklardan veya solo test gibi oyunlardan özel bir set hazırlayabilirsin veya yeni tanışmışsanız tanıştığınız yeri anımsatacak objeler kullanabilirsin. Beraberlikte dönüm noktalarını oluşturan her günü anımsatacak bir nesne de kutlama günlerinde dekorasyonda yerini alıyor. İlk gittiğiniz filmin afişine, ilk dansınızın müziğine, aldığınız hediyelere de gecede yer verebilirsin. 

Romantizmin doruğunda hissetmek için tanıştığınız günkü kıyafetlere benzer giysilerle sevgilini karşılayabilir, onun da giymesi için benzer bir kombini hazırlayıp odanıza bırakabilirsin. Yalnız “Bu kıyafeti hatırlıyor musun” gibi sorular sorup da sınava tabi tutmaya gerek yok. Ona açıkça bu kıyafetleri özel olarak seçtiğini açıklamalısın, boşuna tatsızlık olmasın. Herkesin görsel hafızası iyi olmayabiliyor. Onu ilk gördüğün an üzerinde spor tişört ve eşofman altı varsa benzerlerini bulabilirsin. Emin ol, hiçbir abiye, takım elbise ev kıyafeti ve o spor giyim ürünleri kadar şık ve özel hissettirmiyor. Ayağında terlik bile olsa, yanında terlik giyerken kendini dünyanın en özel insanı hissettirecek bir sevgilin varsa, o kombin Sevgililer Günü için birden en iyi seçenek haline geliyor. 

Evde Sevgililer Günü Kutlanır mı?
Evde Sevgililer Günü Kutlanır mı?

Evde Sevgililer Günü Kutlanır mı?

Evet, evde Sevgililer Günü kutlanıyor. Her ne kadar kutlama için büyük partilere, kalabalık arkadaş gruplarına, ihtişamlı dekorasyona, süslü kıyafetlere ihtiyaç olduğu zannedilse de, aşkı kutlamak için iki kişiden fazlası gerekmiyor. Bulunan yer sıcacık yuvanız olduğunda, içinde aşk bulunduğunda, daha fazlasının istenmediği evde yapılan ilk kutlamada anlaşılıyor. Evde yapılan kutlama için birkaç aksesuar, ellerinle yaptığın yemekler (tamam, özenle sipariş vermiş de olabilirsin), rahat kıyafetler yeterli oluyor. O anları ölümsüzleştirecek birkaç poz, ilerleyen yıllarda, pandemi bittiğinde sizin için en özel kutlamanın anısı olarak ölümsüzleşiyor. Daha fazla öneri istiyorsan, karantinada sevgiliyle yapılabilecek aktiviteler için blog yazımızı okuyabilirsin. Karantinada evde yılbaşı için öneriler yazısı da etkinlik arayanlara ilham verebiliyor. 

Buluşamayan Sevgililere Online Kutlama Önerileri
Buluşamayan Sevgililere Online Kutlama Önerileri

Buluşamayan Sevgililere Online Kutlama Önerileri

Pandemi nedeniyle kutlamalar çoğu zaman evde planlansa da birçok sevgili arasına mesafeler girebiliyor. Farklı şehirler, hatta ülkelerde bulunan çiftler için pandemi özlemi artırıyor ancak yine de kutlamanın bir yolu bulunuyor. Sen de aşkla mesafelere meydan okuyanlardansan bu 14 Şubat’ı online araçlarla kutlayabileceğini müjdeleyebiliriz. 

  • Öncelikle görüntülü konuşma uygulamaları üzerinden sevgilinle yan yanaymış gibi sohbet edebilir, özlem giderebilirsin.
  • Görüntülü konuşma uygulamalarının ekran paylaşma özelliği aracılığıyla fotoğraflarınızdan oluşan sunumu onunla paylaşabilirsin. 
  • Uzaktaki sevdiceğine onun için özel olarak seçtiğin Sevgililer Günü hediyesi paketini gönderebilirsin. 
  • Elbette beraber akşam yemeği yemekten vazgeçemezsin. Farklı şehirlerde veya ülkelerde olsanız bile, aynı türde yemekler yapan restoranlar bularak sipariş verebilirsiniz. İkiniz de aynı anda, aynı yemekleri tadabilir, yan yanaymış gibi romantik bir yemek yiyebilirsiniz. 
  • Beraber seçtiğiniz bir filmi aynı anda izlemeye başlayarak beraberliğinizin keyfini çıkarabilirsiniz. 

Sevgililer Günü’nde En Sevdiği Şarkıları Çalın

Yan yana veya birbirinizden uzak olabilirsiniz. Hiçbir şey en sevdiğiniz şarkıları çalmanıza engel değil. Eğer beraberseniz, romantik atmosferi tamamlayacak özel bir pikap alabilir ve en sevdiğiniz şarkıları nostaljik plak cızırtısıyla beraber dinleyebilirsiniz. “Tabii teknolojinin imkanlarından yararlanmak gerekir, pikap da neymiş” diyenlerdensen bir bluetooth hoparlör yardımıyla daha önceden hazırladığın şarkı playlistini açabilirsin. Biraz dans etmek de iyi bir fikir gibi geliyor, ne dersin? 

Aranızda kilometreler varsa, görüntülü konuşma uygulamaları üzerinden şarkı linklerini paylaşabilir veya aynı anda, aynı playlistleri çalarak anları paylaşabilirsiniz. Çifti anlatan şarkılar, en sevdikleri eserler, unutulmaz anlara eşlik eden melodiler, beraber izlenen filmlerin soundtrackleri, yol şarkıları bu listede bulunabiliyor. İstersen anılarda ufak bir yolculuk yaparak sen de birçok şarkı bulabilir, geniş bir playlist hazırlayabilirsin. 

Sevgililer Günü'nde Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler
Sevgililer Günü’nde Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler

Sevgililer Günü’nde Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler

14 Şubat hediyesi ile beraber geçirdiğiniz Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılabilirsin. Uzun ömürlü ve kaliteli bir armağan seçerek her baktığında seni hatırlayacağı bu hediyeyi yıllarca kullanmasını sağlayabilir, onunla aşkınıza değer katabilirsin. Doğru hediye seçimi işte bu noktada büyük önem taşıyor. Sevgililer Günü gelirken kalp çarpıntısı artanların en büyük derdi doğru hediye seçimi oluyor. “Ya beğenmezse” kaygını yatıştıracak önerilerimize kulak verebilirsin. 

Sevgililer Günü için hediye alırken onun giyim tarzını, ihtiyaçlarını düşünmen önem taşıyor. Pandemi döneminde herkesin evde spor nasıl yapılır öğrendiğini biliyoruz. Sevgilinin daha sağlıklı hissetmesi, daha konforlu spor yapabilmesi için ona güzel bir spor ayakkabı alabilirsin. Seçeceğin ayakkabı onun ayak numarasına ve ihtiyaçlarına uygun olmalı. En sık kullandığı ayakkabının numarasına bakarak fikir alabilirsin. Basış problemi varsa sıradan ayakkabılar yerine ortopedik ayakkabı modelleri seçerek konforunu garanti altına alman mümkün. Evde spor yaparken rahat hissetmenin bir diğer sırrı ise elbette spor giyim ürünleri… Onun kendini iyi hissetmesi için şık bir sporcu sütyeni, spor için özel tasarlanan tişört ve atletler seçebilirsin. Skechers birbirinden şık, kaliteli ve seçkin modeliyle Sevgililer Günü hediyelerin için seni bekliyor. Dünyanın dört bir yanında severek kullanılan Skechers ürünlerini, sevdiğine hediye edebilir, onun rahatı için şık bir hediye seçerek kendini daha özel hissetmesini sağlayabilirsin. 

Sevgililer Günü hediyeni daha özel kılmak isteyenlerdensen, hediye paketinin üstüne özel bir not yazman, mutlu anlarınızı anımsatan bir fotoğrafı pakete iliştirmen iyi bir yol. İstersen hediyeyi bir yere saklayarak eve bırakacağın küçük notlarla onu yönlendirebilirsin. “Şimdi evin en sevdiğim köşesine ilerle”, “senin bana aldığın ilk hediyenin olduğu rafa bak” gibi ikiniz için özel anların yer aldığı notlarla hediyeyi bulmasını sağlayabilirsin.

You May Also Like

skechers hangi ülkenin

Skechers Hangi Ülkenin Markası Ve Nerede Üretiliyor?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

Sütyen Bedenleri Nasıldır?

Rahat Egzersiz Yapmanızı Sağlayacak Kıyafetler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir