Işıklı Ayakkabı Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Işıklı Ayakkabı Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Işıklı ayakkabı modelleri, tabanlarındaki led aydınlatmalarla diğer ayakkabılardan ayrılıyor. Renk renk ışıklarla donatılan tasarımlar, özellikle çocuk ayakkabılarında kullanılıyor. Son yıllarda ışıklı tabanlara renkli ışıklı trimler ve metalik kumaşlar da ekleniyor. Böylelikle parlak ve dikkat çekici görünümün çok daha fazla olması sağlanıyor. Eğlenceli ve estetik görünüm vadeden ayakkabılar arasında sportif modeller kadar botlar da bulunuyor. Dört mevsim ışık saçan ayakkabılarıyla çocukları eğlenceli bir stile kavuşturan ışıklı tasarımları daha yakından tanımak ister misin? 

Işıklı Ayakkabı Nedir?

Işıklı ayakkabılar adını tabanlarına yerleştirilen led ışıklı panellerden alıyor. Tasarımların yan ve arka kısımlarına yerleştirilen ışıklar, her adımda çevreyi hafifçe aydınlatıyor. Işıklı ayakkabıların ilk modelleri günümüzden onlarca yıl öncesine uzanıyor. İlk tasarımlar yalnızca beyaz ışıklar sunarken günümüzde; mor, pembe, sarı gibi farklı renklerde ışıklandırma ayakkabılarda kullanılabiliyor. Hatta kimi modellerde yer alan sensörler sayesinde ışıklar ayak hareketlerine senkronize bir şekilde parlıyor. Böylece oyun oynarken, dans sırasında çocuklar hareketlerini ışıkların estetiği ile süslüyor. Işıkların yanma ritmi, süresi de kullanıcılar tarafından kolaylıkla değiştirilebiliyor. Adımlarının ritminde, dansa uygun stillerde, hızlı veya yavaş yanan ışıklar, rengarenk ve dinamik bir tarzı çocuklara armağan ediyor. Sürekli yanan ışıkların yerini teknolojinin gelişmesiyle açıp kapanabilen düğmeli ışıklar alıyor. 

Işıklı Ayakkabı Nedir?
Işıklı Ayakkabı Nedir?

Kız Çocuk ve Erkek Çocuk Işıklı Ayakkabılar

Kız çocuk ışıklı ayakkabı tasarımlarında pembe, beyaz renkler sıklıkla kullanılıyor. Erkek çocuk ışıklı ayakkabı modelleri ise kırmızı, mavi, yeşil gibi tonlarla heyecan verici görünüme kavuşuyor. Çocuklar ayakkabılarını oyunda, okulda, yazlıkta diledikleri her yerde rahatlıkla giyiyor. Yılın trendlerine uygun şık tasarımlar, ışıklarla sezonun en havalı çocuğunu işaret ediyor. Birbirinden şık ışıklı ayakkabılar sayesinde, çocukların dışarı çıkmaya ve ayakkabı giymeye karşı olan direnci sona eriyor. Çocuklar ışıklı ayakkabılarıyla gezmeye, onlarla oyun oynamaya bayılıyor. 

Işıklı Ayakkabılar Şarj edilir mi?

Işıklı ayakkabıların hem pilli hem de şarjlı alternatifleri bulunabiliyor. Güç sistemi, çalışma prensipleri modellere göre değişiklik gösteriyor. Şarjlı ayakkabıların bataryası bittiğinde ayakkabı tabanında yer alan USB port üzerinden şarj ediliyor. Adaptör üzerinden herhangi bir prize takılarak şarja hazır hale gelen ayakkabıların gücünü doldurmanın telefon şarj etmekten pek farkı bulunmuyor. Birkaç saat içinde hızla şarj olan ayakkabılar, bataryası dolduğunda fişten çekilerek yeniden giyilebiliyor. Enerji dolu çocukların eğlenceli yol arkadaşı olan tasarımlar, adım adım, tüm gücüyle, onlara eşlik ediyor. 

Işıklı Ayakkabılar Şarj edilir mi?
Işıklı Ayakkabılar Şarj edilir mi?

Işıklı Ayakkabı Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Işıklı ayakkabı seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunuyor. Ebeveynler çocukları için seçecekleri ayakkabıların detaylarına özen göstererek kolaylıkla doğru seçimi yapabiliyor. 

  • Işıklı çocuk ayakkabılarının kalite belgeleri tam olmalı. Işıklı ayakkabı üretimi konusunda deneyimli ve dünyadaki kalite standartlarını karşılayan markalar arasından seçim yapılmalı. Işıklı ayakkabıda ilklerin markası olan Skechers, dünyadaki standartları karşılayan ayakkabılarıyla ışıklı ayakkabıda ilk tercih olmaya devam ediyor. Dünyanın dört bir yanındaki yüzbinlerce çocuk, ışıklı ayakkabıda Skechers kalitesini seçiyor. 
  • Ayakkabıların hafif olmasına, güç panellerinin çocukların ayaklarına ekstra ağırlık yapmamasına özen göstermek gerekiyor. 
  • Eğer çocuğun basış problemi varsa, ortopedik ayakkabı alternatiflerine yönelmek tavsiye ediliyor. 
  • Işıklı ayakkabılar, genellikle çocuklara gün boyu eşlik ediyor. Çocukların ayaklarından çıkarmak istemediği modeller, uzun süre ayakta kaldığı için nefes aldığından emin olunması gerekli görülüyor. Ayakkabının iç tabanının konfor sağlaması önem arz ediyor. 
  • Çocuklar ışıklı tasarımları oyun oynarken giymeyi seviyor. Tasarımların oyun esnasında yapılacak sert hareketlere karşı ayakları koruması önem taşıyor. Orta taban desteklerine, şok emici özelliklere bakarak seçim yapılabiliyor. 
  • Şık ve havalı görünüm arzu eden çocuklar ışıklı ayakkabılarının okula giderken kullandıkları çocuk sırt çantası ve spor mont ile uyumlu olmasını bekliyor. Özellikle çocuklar için hediye alıyorsan, onların dış giyimlerine, çantalarına ve okul kıyafetlerine uygun seçenekleri ön plana almalısın. 
Skechers Işıklı Ayakkabı Özellikleri Nelerdir?
Skechers Işıklı Ayakkabı Özellikleri Nelerdir?

Skechers Işıklı Ayakkabı Özellikleri Nelerdir?

Skechers’ın ışıklı ayakkabıları, sunduğu onlarca seçenekle her zevke uygun bir alternatif oluşturuyor. Çocuklar için tasarlanan modellerde, onların ilgisini çeken kalp, yıldız, fiyonk ve alev desenleri, sık sık kullanılıyor. Işıkların yansımasını artırmak ve parlaklık etkisini pekiştirmek için Skechers modellerinde metalik eklentiler, renkli trimler kendine bolca yer buluyor. Skechers’ın özel tasarladığı oyma tabanlar içinde rengarenk led ışıkları saklarken, ışık yanmadığında bile ayakkabılar oldukça dikkat çekici ve şık görünüyor.

  • Skechers, markasıyla özdeşleşen konfor özelliklerini ışıklı tasarımlarda da sergiliyor. Ayakkabılar; konforlu iç tabanları, ayakları nazikçe saran yastıklama sistemi, dayanıklı sayası ve taban destekleriyle, sıradan ışıklı ayakkabılardan çok daha rahat hissettiriyor. 
  • Uzun ömürlü ve şık ayakkabılar, yüksek yer tutuş vadediyor.
  • Skechers’ın hiçbir modelinde, çocuk sağlığı için zararlı olan herhangi bir madde kullanılmıyor. 
  • Kolay giyip çıkarılan erkek ve kız çocuk ayakkabıları, çocukların kendilerini iyi hissetmesi için bir ayakkabıdan beklenen tüm özellikleri taşıyor. Genellikle küçük yaş grubu için olan modellerde cırt cırt bantlarla tamamlanıyor. Çocuklar cırt bantlar sayesinde ayakkabıları kolaylıkla giyip çıkarabiliyor. Ayakkabıların numarası ve uygun olduğu yaş büyüdükçe cırt bantlar, yerini bağcıklara bırakıyor.
  • Büyük numaralı ışıklı ayakkabılar, çocuk koleksiyonunda yer alsa da yetişkinler tarafından da giyilebiliyor. 
  • Çocukların kendilerini rahat hissedebilmesi için tasarlanan detaylarla, ışıklı ayakkabı modellerinde de ayak sağlığı gözetiliyor. Işıklı modeller, hafif led ışıklar ve ışık panelleriyle tamamlandığı için ışıkların ekstra bir ağırlık yapmasından söz edilmiyor.
  • Ürünler, kullanım şartlarına uyulduğu sürece herhangi bir güvenlik sorunu oluşturmuyor. Tasarımların güç sistemi ayakkabının taban bölümünden geçiyor ve çocukların ulaşamayacağı şekilde tasarlanıyor. Modellere göre değişse de, güç düğmeleri ise genellikle ayakkabının iç tabanında veya dil kısmında yer alıyor. Çok küçük çocuklar için hazırlanan tasarımlarda genellikle güç düğmesine yer verilmiyor. Birçok testten geçerek sunulan tasarımlar, kullanıcıların güvenini hak ediyor. Skechers ayakkabı garantisi de ebeveynlere güven veriyor. 

Skechers Işıklı Ayakkabı ve Botlar

Skechers’ın kışlık bot koleksiyonunda da ışıklı alternatifler göze çarpıyor. Işıklı botlar, bugüne dek geliştirilmiş en ileri teknolojiyi taşıyor. Ayakkabıların ışıkları 11 farklı şekilde yanabiliyor. Kırmızıdan mora farklı birçok renkte parlayan ayakkabıların ritmi, yanıp sönme hızı değişebiliyor. Çocuklar kendilerini rengarenk bir şölenin içinde bulurken, ayakkabıların şarjı ortalama 5-6 saat yetiyor. Kışlık botlar, ayakları sıcacık tutarken bir yandan da eğlence sağlayarak çocuklar için mükemmel bir alternatif haline geliyor. Skechers, hem okul öncesi hem de okul dönemi için tasarladığı ayakkabı ve botlarla, çocukları kendi masallarının prens ve prensesleri olmaya davet ediyor. 

Skechers ışıklı ayakkabılarının temizlenmesi de çok kolay. Skechers ayakkabı temizleyici sprey yardımıyla ışıklı tasarımlar hızla kirden, tozdan arındırılıyor. Yüzeyler bezle silinirken geriye temiz ve şık ayakkabılar kalıyor. Işıklı modellerin kesinlikle çamaşır makinesinde yıkanmaması öneriliyor. Eğer ayakkabılarda kötü koku oluşursa temizlemek için Skechers yardımına koşuyor. Skechers kötü koku giderici sprey sayesinde ayakkabılar yanlış kullanım sonucu oluşan kötü kokudan kısa sürede temizleniyor. Ayakkabıları bir gün giyip bir gün havalandırmak, olası kötü kokuların önüne geçiyor. Ayakkabı kokusu nasıl giderilir detaylarıyla öğrenmek için blog yazımızı okuyabilirsin. Sen de dilediğin ışıklı Skechers ayakkabıyı seçerek çocuklarına güzel bir hediye alabilirsin. Eğer Skechers deforme oluyor mu? gibi soruların varsa, yanıtlarına yazımızdan ulaşabilirsin. 

You May Also Like

skechers hangi ülkenin

Skechers Hangi Ülkenin Markası Ve Nerede Üretiliyor?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

Sütyen Bedenleri Nasıldır?

Rahat Egzersiz Yapmanızı Sağlayacak Kıyafetler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir