İstanbul’da Güzel Bir Hafta Sonu Programı

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.100″ use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”#471615″ background_color_gradient_end=”#b46562″ animation_style=”zoom” animation_duration=”2000ms”][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.100″ background_layout=”light” text_font_size=”17px” text_text_color=”#ffffff”]

Bu Hafta Sonu Planınız Bizden

Havalar ısınıyor! Günler uzuyor. Artık kapalı mekanlara hapsolmak zorunda değiliz. Hayat, sokakta! Bu güneşli havaların tadını çıkartmak için şehirde güzel bir tura ne dersiniz? Çoğumuz hafta içi nispeten daha hareketsiz, biraz hareket hiç fena olmaz. Kafanızı yormanıza gerek yok, biz siz için güzel bir rota hazırladık bile.

Güne Eminönü’nde Uyanmak

Eminönü’nün cıvıltısına çıtır simidinizin sesleri karışacak. Çayınızın dumanı vapurlar ile tütecek. Bu güzel kahvaltıdan sonra rotayı Tahtakale’nin esnaf muhabbeti bol sokaklarına çevirebilirsiniz. Aradığınız her şeyi bulacağınızdan eminiz. Ardından Kapalıçarşı’ya girip envai çeşit dükkanın arasında kaybolmak ve baharat kokuları arasında mest olmak size iyi gelecek.

Karaköy’de Bir Nefes

Kapalıçarşı’dan çıktıktan sonra Galata Köprüsü’nden geçip Karaköy’de soluklanmak fena olmaz. Bir kadraj yaratın kendinize içinde renkli renkli oltalar, güneş ve deniz olsun. Karaköy’de keşfinizi bekleyen çok mekan var. Sonrası, o dar sokaklarda kaybolmak… Karaköy’ün vintage dükkanları, sanat galerileri sizleri bekliyor olacak. Her ilgi alanına göre mutlak bir yer var, eminiz. Sosyal medyanın en renkli fotoğraflarının buralara ait olduğunu belirtelim.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image _builder_version=”3.0.100″ src=”https://www.skechers.com.tr/blog/wp-content/uploads/2018/05/İstanbulda-haftasonu-gidilecek-yerler.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” box_shadow_style=”preset2″ box_shadow_horizontal=”10px” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”off” _builder_version=”3.0.100″ use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”#b46562″ background_color_gradient_end=”#471615″ animation_style=”flip” animation_duration=”2000ms”][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.100″ background_layout=”light” text_font_size=”17px” text_text_color=”#ffffff”]

Hezarfen Olmak

Karaköy’den Galataya Komando Merdivenleri’ni kullanarak çıkabilirsiniz. Evet, merdivenler sizi biraz yorabilir. Amacımızın hareket etmek ve şehre karışmak olduğunu unutmayın. Galata’ya ulaşıp Galata Kulesi’ne çıkmadan olmaz. Derler ki; İstanbul’un en güzel manzarası Galata’dan görülür. Kız Kulesi ile olan aşkını dinleyin. Ardından Tünel’den Taksim’e su gibi akın. Tarihin yadigar komşuları olan asırlık yapılarla göz göze gelin.

İstiklal’de Bir Fetih

Galata’dan sonra rotamız İstiklal Caddesi! Atlas Pasajı, Aznavur Pasajı ve diğer bir çok pasaj ve han saklanmış bir çok güzelliği size sunacak. Çeşitli lezzet durakları, belirli aralıklarla kulağınıza gelen sokak müzisyenlerinin sanatı… Her türlü rengi içinde barındıran bir yer burası. Saate bakmayı bırakın, Taksim’in ara sokaklarında kaybolun. Çiçek Pasajı’nda rakı balık keyfi yaparak yaşadığınızı hissedin. Cihangir’in sokaklarını ezberleyin. Roma Merdivenlerine uğrayın ve güneşi orada batırın. Bir çok insanın uğrak noktası olan bu merdivenlerde kim bilir belki de yeni insanlarla tanış olabilirsiniz. Mısır Apartmanı’nda Mehmet Akif’i yaad edin.Bu şehir sizin, tadını çıkarın.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image _builder_version=”3.0.100″ src=”https://www.skechers.com.tr/blog/wp-content/uploads/2018/05/haftasonu-istanbulda-neler-yapılır.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” box_shadow_style=”preset2″ box_shadow_horizontal=”10px” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.100″ background_layout=”light” text_font_size=”17px” text_text_color=”#ffffff”]

Tüm gün ayakta kalacağınız ve kilometrelerce yol yürüyeceğiniz için çıkmadan önce hafif bir çanta hazırlayın kendinize. İçerisinde tüketeceğiniz suyunuz, fotoğraf makineniz olsun. En önemlisi rahat bir yürüyüş ayakkabınız olsun. Rahat bir tabanı olan, nefes alabilen bir ayakkabı tercih etmeniz önemli. Skechers, yürüyüş ayakkabıları ile yol arkadaşınız olabilir.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.100″ box_shadow_style=”preset2″ box_shadow_horizontal=”10px”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image _builder_version=”3.0.100″ src=”https://www.skechers.com.tr/blog/wp-content/uploads/2018/05/RELAXEDFIT_FB_REKLAM_100.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” box_shadow_style=”preset2″ box_shadow_horizontal=”10px” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.100″ background_layout=”light” text_font_size=”17px” text_text_color=”#ffffff”]

Konforlu ve her tarza uygun yürüyüş ayakkabılarını Skechers You kategorisinden inceleyebilirsiniz. Uzun süre ayakta kalmak bazı kasların kısalmasına sebebiyet verdiği için bu konuda da ayakkabı seçimi oldukça önemlidir.

Mutlu günler!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You May Also Like

skechers hangi ülkenin

Skechers Hangi Ülkenin Markası Ve Nerede Üretiliyor?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

Sütyen Bedenleri Nasıldır?

Rahat Egzersiz Yapmanızı Sağlayacak Kıyafetler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir