Kapsül Gardırobun Olmazsa Olmazı Beyaz Spor Ayakkabılar

Beyaz Spor Ayakkabı Nasıl Giyilir?

Her sezon trendler değişse de bazı klasikler değerini asla yitirmiyor. Kapsül gardırop listesi içinde bile kendine dört mevsim yer bulan beyaz spor ayakkabı modelleri, yıllara meydan okuyor. İkonik sneaker ve günlük ayakkabı seçenekleri içinde uyumuyla öne çıkan modeller, özellikle sportif kombinlerin gözdesi oluyor. Hem kadın hem de erkek giyimde, beyaz sportif ayakkabı kombinleri için birçok öneri bulunuyor. Eğer sen de beyaz ayakkabılar nasıl kombinlenir diye merak ediyor, biraz ilhama ihtiyaç duyuyorsan tavsiyelerimize göz gezdirebilirsin. Spora giderken, günlük yaşamda konforla hayata eşlik ederken, eğlenirken, çalışırken veya dinlenirken beyaz ayakkabılarında şıklık sergileyebilirsin. Nasıl mı?

Beyaz Spor Ayakkabı Nasıl Giyilir?

Beyaz spor ayakkabı nasıl giyilir sorusunun tek bir yanıtı yok. Onlar birçok farklı kombine eşlik edebiliyor. Örneğin bu sezon, tek renk beyaz kombinler trend ve beyaz ayakkabılar da bu takımları tamamlayan en şık seçenekleri oluşturuyor. Ancak çok renkli kombinlerde de beyaz ayakkabılara rastlayabiliyoruz. Cool görünümün sırrı olan beyaz ayakkabıların giyilmesi için birçok püf noktasına dikkat çekmek gerekiyor. 

Öncelikle şık bir beyaz spor ayakkabı kombininde, ayakkabıların temiz olması hayati ihtiyaçlar arasında sıralanıyor. Bembeyaz sneakerların çamurlu, tozlu, kirli, lekeli halleri, kıyafetler ne kadar uyumlu olursa olsun estetiğe gölge düşürüyor. Beyaz spor ayakkabı nasıl temizlenir öğrenerek şıklık için gerekli olan ilk büyük adımı atabilirsin. Kıyafet uyumları, kombin önerileri temizliğin ardından geliyor. 

Ayrıca ayakkabıların üzerindeki her detayın dikkat çekeceğinden kuşku duymamalısın. Beyaz ayakkabının üstündeki her çizgi, desen veya işaret diğer ayakkabılardaki gibi görünmez değil. Ayakkabılardaki her ayrıntıyı kombindeki diğer parçalarla bağlayarak takımlamalısın veya bu detayları yumuşak renk geçişi için kullanabilirsin. (Nasıl kullanabileceğini aşağıda bulabilirsin.)

Son olarak, beyaz spor ayakkabı giyerken bileklerine ekstra özen göstermelisin. Rengarenk, desen desen çoraplar giyebilir veya birkaç cm’lik aralıktan gözüken teninle kombini mükemmelleştirebilirsin. Diğer kombinlerde çoraplara pek önem vermesen bile, beyaz renk ayakkabılarla giyeceğin çorapları ihmal etmemen gerektiğini bilmelisin. 

Kapsül Gardırobun Olmazsa Olmazı Beyaz Spor Ayakkabılar
Kapsül Gardırobun Olmazsa Olmazı Beyaz Spor Ayakkabılar

Beyaz Spor Ayakkabı Kombinleri

  • Ton sür ton kombinler: Bembeyaz şıklık baştan aşağı imajna yansıyor. Hem kadın hem de erkek giyimde trend olan tek renk kombinini rahatlıkla beyazdan yapabilirsin. Burada tek dikkat etmen gereken nokta, beyazların alt tonu oluyor. Sarı alt tonlu bir beyazla mavi alt tonlu beyaz rengi bir arada kullanmamaya özen göstermelisin. Cool ve estetik görünüm sunan bembeyaz kombinlerde şişme montlar, paraşüt kumaşlı pantolonlar, örme kazaklar veya sweatshirtler çok kullanılıyor. Kombini beyaz spor ayakkabı ile tamamlarken aksesuarlarda da gümüş yansımaları tercih edebilirsin. 
  • Neon renkleri tamamla: Canlı renklerle kombinlenen beyaz ayakkabılar, kombinde tamamlacı oluyor. Fuşya bir kazak, kırmızı bir pantolon veya turuncu bir sweatshirt ile saks mavisi bir eşofman giydiğinde altına kolaylıkla beyaz ayakkabı seçebilirsin. Göze çarpan renklerdeki zıtlığın uyumunu dengeleyecek ayakkabılarla, renkler arasında mükemmel geçiş yaratman mümkün. 
  • Jeanlerin vazgeçilmezi: Açık renk jeanlerin beyaz spor ayakkabılarla olan aşkını bilmeyen kalmamıştır herhalde. Sen de dolabındaki açık mavi denim pantolonu bir gömlek, spor tişört veya kapüşonlu sweatshirt ile kombinlerken altına düşünmeden beyaz sporları giyebilirsin. Yalnız eğer jeanin rengi koyuysa ayna karşısında denemen gerekiyor. Koyu renklerle beyaz uyumu her modelde yakalanamayabiliyor. Denerken jeanin paçalarını bir kat kıvırarak tersindeki açık rengi geçişi yumuşatmak için kullanabilir, bileklerinden tenini göstererek koyu rengi biraz rahatlatabilirsin. 
  • Retro bir imaj için: Beyaz sneaker ve sportif ayakkabı modelleri içinde yüksek tabanlı, blok desenli retro modeller sık sık görülüyor. 70’lere, 80’lere ve 90’lara göz kırpan retro ayakkabıları retro kıyafetlerle bir arada giyerek geçmişten izler taşıyan bir görünüme sahip olabilir. 80’ler söz konusu olduğunda parlak kumaşları, kıvırcık ve kabarık saçları kullanmayı ihmal etmemeli, 70’leri ekose desenler ve tüvit kumaşlarla canlandırabilirsin. 90’lara ışınlanmak için kısa veya bilekten geçmeli olan spor tayt modellerini ve göbeği açık bodyleri kullanabilirsin. 
Beyaz Spor Ayakkabı Kombinleri
Beyaz Spor Ayakkabı Kombinleri

Siyah Beyaz Kombinler

Siyah ve beyazın bir arada kullanımı risksiz şıklık vadeder zannediliyor, oysa moda uzmanları, stilistler iki kontrast rengin ekstra özen gerektirdiğinin altını çiziyor. İkisi de çarpıcı ve iddialı renkler olan siyah ve beyaz, yanlış kullanıldığında, rüküşlüğü beraberinde getiriyor. Peki, siyah beyazı bir arada kullanırken nelere dikkat etmelisin? İki renk arasında sert geçiş yapmak kombini boğuyor. Simsiyah bir kıyafetin altına beyaz spor ayakkabıları giyerken arada geçiş için bir renk veya ten dekoltesi kullanmak şart koşuluyor. Örneğin sportif pantolonu bilek boyunda seçerek birkaç parmak ten göstermeyi tercih edebilirsin. Benzer bir şekilde, koyu renk kombinin içinde gri, kırmızı veya bordo renk bir detay kullanarak, beyaz ayakkabıya geçerken kombinde bütünlük sağlayabilirsin. Bu aksesuar bir bere olabiliyor veya ayakkabının üzerindeki küçük bir çizgi, bir işleme, desen bile işe yarıyor. Kabanının düğmelerini veya ayakkabılarının bağcıklarını değiştirerek geçişin sertliğini kırabilir, beyaz ve siyahın bir arada kullanıldığı sneakers kombinleri içinde büyük fark yaratabilirsin. 

Kapsül Gardırobun Olmazsa Olmazı Beyaz Spor Ayakkabılar

Beyaz spor ayakkabılar kapsül gardıropların olmazsa olmaz listelerinde kendine yer buluyor. Bir mevsim için yalnızca 33 parçanın ayrıldığı, az eşyayla yaşama trendinin bir parçası olan kapsül dolaplarda bile bulunan modeller, kolay kombinlenebilmeleri ve kullanışlı olmalarıyla dikkat çekiyor. Hemen hemen her kombine eşlik edebilen, küçük dokunuşlarla uyum vadeden ayakkabılar, minimalist bir kıyafet dolabına sahip olanların bile temel ihtiyaçları arasında görülüyor. Herkesin dolabında muhakkak olmalı denilen ayakkabılardan beyaz seçenekler çeşit çeşit alternatifle Skechers’ta seni bekliyor. 

Skechers Beyaz Spor Ayakkabı Modelleri
Skechers Beyaz Spor Ayakkabı Modelleri

Skechers Beyaz Spor Ayakkabı Modelleri

Skechers  beyaz spor ayakkabı modelleri kullanıcılarını sezon trendlerini üzerinde taşımaya davet ediyor. Hem klasik hem de yenilikçi opsiyonlar sunan Skechers’ta, retro görünüm sergileyen çeşitlere de rastlayabilirsin. 

  • Retro beyaz ayakkabılar, blok renk geçişleri, farklı materyallerin bir arada kullanıldığı tasarımlar, bir arada farklı desenler ve yüksek tabanlar bulunduruyor. Özellikle D’lites serisinin beyaz modellerine bakarak aradığın retro beyaz spor ayakkabıya sahip olabilirsin. 
  • Sade zevkleri olan ve detaylarda saklanan şıklığı stilinde vurgulamayı sevenlerin tercihi ise günlük modeller oluyor. Bembeyaz renkteki Skecher ayakkabıların üzerindeki S logosu bile beyaz renkte yer alıyor. Dış tabanda göze çarpan metalik yansımalar veya sayada kullanılan file kumaşlar, ayakkabılara fark katıyor. 
  • Skechers’ın air tabanlı rahat ayakkabı alternatiflerinde beyaz rengi görebilirsin. Gold, bej gibi uyumlu tonlarla bir arada kullanılan ayakkabılar, sportif tarza sahip olanların gözdesi haline geliyor. 
  • Skechers’ın renkli taban modasında çığır açan tasarımları da beyaz sayalarla tamamlanabiliyor. Rengarenk bir tabanın üstünde yer alan bembeyaz kumaş bölüm, beyaz ayakkabı giyerken renkli stilinden ödün vermek istemeyenleri memnun ediyor. 

Skechers yürüyüş ayakkabıları, koşu ayakkabıları, günlük modelleri ve hatta terlik seçenekleri bile beyaz renk sevenlerin alabileceği alternatifler sunuyor. Hemen her seride, farklı ihtiyaçlar için tasarlanan modellerde, beyaz ayakkabı modasına uyabileceğin bir seçenek bulabilirsin. Tarzına, kullanım alışkanlığına, ihtiyacına en uygun beyaz ayakkabı Skechers’ta seni bekliyor. Skechers, her renk ve modeldeki konforlu ayakkabılarının yanında spor kıyafetleri ürünleriyle de seninle. Kadın ve erkek spor tişört seçenekleri, eşofmanlar, şortlar ve montlar hem yaz hem de kış kombinleri için giyim modelleri, koleksiyonlarda kendine yer buluyor. İster kapsül gardırobun ister geniş giyim koleksiyonun için sana en uygun alternatifi Skechers’ta bulabilir hemen sipariş verebilirsin.

You May Also Like

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

slim fit nedir

Slim Fit Nedir?

Sevgililer Günü Mont Hediyesi

Sevgililer Günü Hediyeleri İçin Mont Önerileri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir