Karantinada Evde Yılbaşı için Öneriler

Karantinada Yılbaşı

Yeni bir yılı heyecanla karşılarken pandemi gereği kutlamalar çok daha küçük çaplı hazırlanıyor. 31 Aralık gecesini; belki başka bir ülkede, başka bir şehirde, açık havada, eğlenceli partilerde veya sevdiklerinle kalabalık toplantılarda kutlamak istiyor olabilirsin. Ancak 2020 yılı bu kez evde uğurlanıyor. Yeni yıl akşamı ev halkıyla yapılacak etkinlikler aynı heyecanla belirleniyor. Yılbaşı akşamında evin keyfini çıkarmak için önerilerimizi dikkate alabilir, bu yılı özel bir kutlamayla unutulmaz kılabilirsin. 

Karantinada Yılbaşı Nasıl Olmalı?

Karantinada yılbaşı kutlamalarının kalabalık olmaması, ev halkıyla gerçekleştirilmesi, mesafenin korunması gerekiyor. İlk bakışta tüm gün evde olmak biraz sıkıcı görünse de karantinada gerçekleşecek yeni yıl kutlamasını ufak değişikliklerle eğlenceli hale getirebilirsin. Her seneden daha farklı olan bu yılda, 31 Aralık gecesini yeni bir deneyim olarak görebilir ve her şeye rağmen heyecan duyabilirsin. Sağlıklı olmanın en büyük hediye olduğu 2020 yılını uğurlarken yeni yılın güzellikler getireceğini umabilirsin. Aile içinde, sevgilinle, eşinle veya tek başına geçecek bu küçük çaplı kutlamada, sürprizlere yer vermek, her şeye rağmen ritüelleri yerine getirmek tavsiye ediliyor. Yeni bir başlangıç müjdelenirken, evde, karantinada bile olunsa; zorlu, farklı ve sana birçok şey öğreten bir yıl geride kalıyor. Kutlamaya değer, değil mi? 

Evdeki Yılbaşına Özel Klişeler 

Evde yılbaşının klişelerini yerine getirerek gelenekleri yaşatabilirsin. Bugüne dek evde hiç yılbaşı geçirmemiş olsan, senelerdir hep eğlenceyi dışarda bulsan da evde keyifli vakit geçirmenin yolları var. Çocukluğunun ritüellerine yeniden hayat verebilir, yeni yıl gecesini heyecan dolu bir nostaljik zaman tüneli macerasına dönüştürebilirsin. 

  • Tombala: Onun keyfi bambaşka… Yediden yetmişe herkesin severek oynadığı tombala için iki kişi yetiyor. Eğer küçük bir kalabalıkla yeni yıl kutlayacaksan ve ailece yapılabilecek bir etkinlik arıyorsan şimdiden evinde bir tombala seti bulundurmalısın. İlk bingoyu kim yapacak heyecanının yerini yılbaşında hiçbir şey tutamaz, emin olabilirsin. 
  • Piyango Bileti: Yeni yıla milyoner olarak uyanmak ister misin? İmkansız değil, piyango bileti alarak talih kuşunun omuzlarına konmasını beklemen yeterli. Yılbaşı heyecanının bir parçası olan milli piyangonun ikramiyesi de yeni yıl olduğu için artıyor. Amorti bile çıksa, yeni yılın iyi geleceğinin işareti olarak kabul ediliyor. Bizce denemeye değer. 
  • Hediyeler: Yeni yıl akşamı, yılbaşı hediyeleri açmak gelenekler arasında yer alıyor… Hediyelerin çok büyük olması gerekmiyor, anı bıraksın, yüz güldürsün yeterli… Yeni yılda sevdiklerine onları düşündüğünü gösterecek hediyeler seçebilirsin. Örneğin şık bir spor ayakkabı veya konforlarına önem verdiğini belli edecek bir günlük ayakkabı alabilirsin. 
  • Hindi: Yeni yıl için hazırlanan sofralarda bereketin simgesi hindi oluyor. Lezzeti ile ailece oturulan yemek sofralarına tat katan hindiye sofrada sen de yılbaşında yer açmalısın. Fırında kızaracak et yemeğinin yanına garnitürler, zeytinyağlılar ve kabak tatlısı hazırlamayı da unutma. 
  • Yılbaşı ağacı: Yeni yıl denince akla, parlak ışıklarla süslü çam ağaçları geliyor. Yılbaşından günler önce eve bir ağaç alarak yerleştirebilir, ailecek süsleyerek güzel vakit geçirebilirsin. Işıklar, süsler, kozalaklarla, karantina günlerine eğlence katacak çam ağacı ritüelini unutmamalısın.
  • Kırmızı iç çamaşırı: Yeni yılda kırmızı iç çamaşırı giymenin uğur getirdiğine inanılıyor. Dünyanın dört bir yanında gelenek haline gelen bu uygulamayı karantinada da olsan hayata geçirebilirsin. Elbette evdeyken rahatlıktan ödün vermem diyenlerden olabilirsin. Kırmızı sporcu sütyeni ve iç çamaşırı takımlarıyla yeni yıl atmosferini konforla yaşamak elinde. 
Karantinaya Özel Yılbaşı Hediye Önerileri 
Karantinaya Özel Yılbaşı Hediye Önerileri

Karantinaya Özel Yılbaşı Hediye Önerileri 

Yılbaşı hediyesi ne alsam diye düşünüyorsan, tavsiyelerimize kulak vererek sevdiklerinin yüzünü güldürecek armağanı bulabilirsin. Öncelikle sevdiklerinin ihtiyaçlarını düşünerek karar vermen tavsiye ediliyor. İşte en yakınların için hediye alternatifleri: 

  • Anne-babaya yılbaşı hediyesi: Ebeveynlerine yeni yıl hediyesi olarak, onların hobilerine uygun armağanlar seçebilirsin. Yürüyüş, koşu gibi sporlara meraklı sevdiklerin varsa, karantina günlerinde rutinlerini sürdürebilmeleri için bir koşu bandı ve özel rahatlık gereksinimi olanlara ortopedik ayakkabı tercih edebilirsin. Eğer evde spor nasıl yapılır bilmeyen, egzersize yeni yeni adım atan ebeveynlerin varsa, onları Skechers’ın youtube kanalına davet edebilirsin. 


Birçok egzersiz videosu kanalımızda seni bekliyor, ayrıca Skechers’ın hazırladığı evde yapılabilecek zayıflamak için spor hareketleri yazısını da onlarla paylaşabilirsin. 

  • Sevgiliye-eşe yılbaşı hediyesi: Sporsever sevgilini spor tayt veya eşofmanlarla mutlu edebilirsin. Onun rahat hareket etmesini ve mutlu hissetmesini sağlayacak esnek kıyafetler için Skechers’ı tercih edebilirsin. Şık bir spor kombinden daha iyi bir yılbaşı hediyesi olabilir mi? Üstelik çiftler, uniseks takımlardan alarak bir örnek giyinmenin keyfini de sürebiliyor. Eşinle uyumlu kombinlerinizin tadını çıkarabilirsin. Ona hangi spor giyim ürününü almalıyım diye arada kalıyorsan, vücut tipine göre giyinme yazımıza bakarak, bedenine uygun kıyafetleri kolaylıkla seçebilirsin. 
  • Çocuklara yılbaşı hediyesi: Çocuklar ışıklı ayakkabı modellerine bayılıyor. Onlara ışık saçan ayakkabılardan alarak yeni yıla mutlu girmelerini sağlayabilirsin. 

Yılbaşı Ev Süsleme

Yılbaşı için evin hazır mı? Çam ağacın süslendiyse, birkaç metre daha led ışık zincirin kalmış olmalı… Onları balkon direklerine, pencere kenarlarına sararak yeni yıl ruhuna karantina günlerinde can verebilirsin. Eve sipariş edeceğin canlı çiçeklerle yılbaşı sofranı güzelleştirebilir, dekorasyonda kırmızı, beyaz ve yeşil renklere ağırlık vererek atmosferi tamamlayabilirsin. Camlara kar spreyi ile mutlu yıllar yazmayı, kapıya kozalaklardan bir yılbaşı çelengi asmayı unutmamalısın. 

Evde Tek Olanlara Keyifli Öneriler

Yeni yılı evde tek başına karşılayacaksan senin için de harika yılbaşı önerilerimiz var. Öncelikle, aranızda mesafeler olan arkadaşlarını organize ederek online bir parti yapabilirsin. Atıştırmalıklarınızı, yiyecek ve içeceklerinizi hazırlayıp gece online programlar üzerinden görüntülü konuşabilirsiniz. Böylece hem hasret gidermek hem de yeni yılı birlikte karşılamak mümkün.

Eğer online parti bana göre değil diyorsan, yılbaşını anlatan birbirinden keyifli romantik komedi filmleri seni bekliyor. It’s a Wonderful Life, When Harry Met Sally, Love Actually onlardan birkaçı… Biraz patlamış mısırın yanına filmlerin yerine, en sevdiğin diziyi açarak maraton izleme de yapabilirsin. Nostaljik diziler bir diğer alternatifi oluşturuyor. Art arda 2 sezon Friends izlemek kadar güzel bir yalnız yılbaşı planı olabilir mi? 

Sakin geçen bir yılbaşı gecesini, kendine gelecek yıl sonunda açmak üzere bırakacağın bir notla kapatabilirsin. Yeni yıldan beklentilerini, hedeflerini, isteklerini not alarak somutlaştırabilir, gelecek yıl sonunda hedeflerini başarmış olmanın mutluluğunu kendine yeni yıl hediyesi olarak verebilirsin. 

Karantinada Evde Yılbaşı için Öneriler

Ailece Evde Yılbaşı

Geniş bir sofrada yenen yemeğin ardından ailece evde yılbaşı geçirenler kutu oyunlarından vazgeçmiyor. Genel kültür yarışlarından borsa çekişmelere kadar farklı birçok rekabeti kızıştıracak masa oyunlarından dilediğini seçebilirsin, böylece ailece eğlenebilirsiniz. 

Eski fotoğraf albümlerini raftan indirip tek tek hatıraları yad etmek için 31 Aralık harika bir gün. Eski tanıdıkların, arkadaşların, aile dostlarının kulaklarının çınlatılacağı bir aile toplantısı, düşündüğünden çok daha duygusal anlara sahne olabiliyor. Mutluluk ve hüznü bir arada yaşatacak fotoğraf saatini, sahip olduğun aileye sıkıca sarılarak tamamlayabilirsin. Sonuçta yeni yılda birbirinize en güzel hediye sizsiniz.

Ailece oynanacak küçük çocuk oyunları ise özellikle çocuklu aileleri mutlu ediyor. Sessiz sinemadan, gölge oyununa, isim şehirden adam asmacaya kadar unutulmuş birçok oyunu yeniden hayata geçirebilir, gülümsenecek anlar yaratabilirsin. Çocuklarına kendi çocukluğunun yılbaşlarını yaşatmak için biraz kestane pişirmeyi de unutmamalısın. Mangal partisi de soğuk kış gecesini ısıtacak iyi bir alternatif oluyor. 

Yeni yılın yeni ümitlerle geldiği bu dönemde, evde olmak birçok açıdan zorlu bir deneyim olsa da ev konforu ve huzuru en güzel hediyeyi oluşturuyor. Evin rahatlığının keyfini çıkarmak için Skechers spor giyim ürünlerini alabilir, en mutlu anlarına Skechers’ı ortak edebilirsin. Huzurun, sağlığın ve mutluluğun eksik olmayacağı bir yıl diliyoruz. 

You May Also Like

skechers hangi ülkenin

Skechers Hangi Ülkenin Markası Ve Nerede Üretiliyor?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

Sütyen Bedenleri Nasıldır?

Rahat Egzersiz Yapmanızı Sağlayacak Kıyafetler

1 thought on “Karantinada Evde Yılbaşı için Öneriler”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir