Karantinada Sevgiliyle Yapılabilecek Aktiviteler

Karantiada Sevgililer Günü

Koronavirüs salgını nedeniyle hayatın olağan akışı değişti, insanlar uzun süre evlerinde vakit geçirmek zorunda kalırken ilişkiler de hayli zorlu bir sınavdan geçti. Süreç içinde birbirine olan aşkını daha iyi anlayan çiftler için 14 Şubat şimdi çok daha anlamlı. Sen de karantinada sevgililer günü kutlamaya hazırlananlardansan, bu yıl 14 Şubat’ı çok daha özel ve unutulmaz kılabilirsin. Hayatı eve sığdırmak, aşka hayatında daha çok yer açmak için neler yapabilirsin senin için derledik. 

Karantina Döneminde Sevgililer Günü Nasıl Olmalı?

Karantina dönemi, evden çıkılamayan uzun saatler anlamına geliyor. Herkesin kapalı alanda durmaktan biraz stres dolduğu bugünlerde, sevgililer gününün bir gerginlik sebebi değil huzur vesilesi olması gerekiyor. Hazırlıklara başlamadan önce, kendini sakinleştirmeli ve hayatın zaten zor olduğu koronavirüs döneminde; eğlenceli, huzurlu ve romantik bir sevgililer günü nasıl olmalı düşünmelisin. Lüks restoranlar, gösterişli kıyafetler, büyük sürprizler yerine evde güvenli ve huzurlu bir 14 Şubat’ın mümkün olduğunun farkına varabilirsin. Belki beraber ilk sevgililer gününüz veya aranızda kilometrelerce mesafe bulunduğu için bu kez online olarak görüşmek zorundasınız… Hiçbiri hayallerini yıkmasın. Karantina döneminde sevgililer günü geçirirken, öncelikle sağlıklı olduğunuz, birbirinizi sevdiğiniz için gülümseyebilirsin. 

Üstelik evde düşündüğünden daha çok aktivite yapılabiliyor, içinde sevginin, aşkın olduğu her an eğlenceyi de beraberinde getiriyor. Üzerinizde spor tişört olsa, abiye kıyafetler giymeseniz, lüks restoranlarda sunulan görkemli menüler yerine evde hazırladığınız yemeklerle 14 Şubat’ı geçirseniz de sevgililer günü anlamını koruyor. Bu sevgililer gününü hem rahat hem de şık hissedeceğiniz kıyafetlerle, en sevdiğiniz yemekler ve favori şarkılarınızla, evinizin sıcaklığında kutlamaya hazır mısınız? Yanıtın evetse, hem karantina dönemi hem de sevgililer günü için önerilerimize kulak verebilirsin. 

Karantinada Sevgiliyle Yapılabilecek Aktiviteler
Karantinada Sevgiliyle Yapılabilecek Aktiviteler

Karantinada Sevgiliyle Yapılabilecek Aktiviteler

Sevgililer günü kutlamasına gelmeden önce karantina dönemini renklendirecek aktivitelere kulak verebilirsin. Evde baş başa geçirilen her günün aynı derecede mutluluk ve huzur dolu olmasını beklemek güç… Baze tartışabilir, anlaşamayabilirsiniz. Onlar da aşkın doğasında var… Ancak aranızdaki uyumu ve sevgiyi yeniden pekiştirecek, birlikte yapacağınız aktivitelerle aşkınızın gücünü hissetmeniz mümkün. 

  • Dans etmek: Romantik bir tango veya eğlenceli bir salsa… Canın hangisini istiyorsa biraz müzikle kendini ritme bırakabilirsin. Yeni danslar öğrenmek, online derslerle çift uyumunuzu pekiştirmek elinde. Beraber dans derslerine katılabilir, evinizin rahatlığında eğlenirken öğrenebilirsiniz. Profesyonel bir girişime gerek yok dersen, günün herhangi bir anında biraz müzikle, evde olmanın sıkıntısını üzerinden atabilirsin. Sevgilinle dans etmenin romantik olduğu kadar eğlenceli olduğunu keşfetmek için evden daha iyi bir ortam olabilir mi? 
  • Spor yapmak: Uzun süre evde ve hareketsiz kalmak hem beden hem de ruh sağlığı için tehdit oluşturuyor. Sevgilinle beraber spor yaparak hem enerjinizi yükseltebilir hem de beden sağlığınızı koruyabilirsiniz. Ayrıca karantina postür düzeltmek, kilo kontrolü sağlamak için mükemmel bir fırsat sunuyor. Düzenli egzersiz yaparak bedeninin daha zinde ve fit olmasını, daha dik durmasını sağlayabilirsin. Skechers postür için öneri videosuyla sana yol gösteriyor. 

Diğer egzersizler için zayıflamak için spor hareketleri, yağ yakıcı egzersizler gibi diğer blog yazılarımıza bakabilirsin. 

  • Yeni bir hobi edinmek: Günlük hayatın koşuşturmacası içinde yeni bir hobi edinmek için çoğu zaman vakit bulunamıyor. Çiftler birlikte vakit geçirememekten şikayet ederken bir yandan da hayatın rutinleşmesi sıkıntı yaratıyor. Karantina döneminde beraber yeni bir hobi edinebilirsiniz. Beraber bir tablo boyamak, puzzle yapmak, maket evler ve uçaklar hazırlamak düşündüğünden de keyifli oluyor. Denemelisiniz… 
  • Oyun oynamak: Bilgisayar oyunları birçok erkek için cezbedici olurken kadınlar genellikle oyunlara daha mesafeli yaklaşıyor. Karantinada birbirinizin zevk aldığı şeyleri öğrenebilirsiniz. Bilgisayar oyunlarına bir şans verebilir, beraber oyun oynamanın tadını çıkarabilirsin. Ayrıca rekabetin aşkı güzelleştirdiğini de hatırlamalısın. 
  • Yemek yapmak: Hayatında hiç mutfağa girmemiş olabilirsin veya mutfakta senin kadar becerikli olmayan bir sevgilin var diyelim… Karantina beraber yemek yapmayı denemenize imkan veriyor. Biriniz makarna yaparken diğeriniz sos hazırlıyor. Biri salata için sebze doğrarken diğeri ızgarayı yakıyor. Böylece mükemmel çiftin fotoğrafı mutfakta çekiliyor. Aşkın yemekle ve mutfakla bir ilgisi olmalı diyorsan, sen de beraber yemek yapmanın keyfine varabilirsin. 
  • Film izlemek: Sezonlarca sürmüş bir diziye veya o çok övülen filme başlamak için daha ne bekliyorsun? Biraz mısır patlatıp, spor tayt ve eşofmanları giyip beraber film izleyebilirsiniz. Romantik komediler, sezonlarca sürmüş efsane diziler sizi bekliyor. Aşkın en eğlenceli anları film izlerken yaşanıyor. 
  • Eve vakit ayırmak: Boyanacak sandalyeler, duvarlar, dekore edilecek odalar hep boş bir zamanını bekliyordu değil mi? Sevgilinle beraber evi yeniden düzenlemek için karantina harika bir zaman dilimi veriyor. Biraz boya, fırça, bolca yaratıcılık ve aşkla evi ikiniz için daha güzel bir hale getirebilirsiniz. 
Karantinada Sevgiliye Alınabilecek En iyi Hediyeler
Karantinada Sevgiliye Alınabilecek En iyi Hediyeler

Karantinada Sevgiliye Alınabilecek En iyi Hediyeler

Online alışveriş, bol seçeneği  bir arada görmene ve hızla satın almana yardımcı oluyor. Özellikle sevgililer günü kampanyalarından yararlanarak çok daha avantajlı alışveriş yapabilirsin. Sevgililer gününde hayatının aşkına, onun kendini özel hissedeceği hediyeler seçmelisin. Elbette seçtiğin armağanların, onu ne kadar düşündüğünü de göstermesi gerekiyor. Karantinada geçen günlere konfor katacak hediyeler alabilirsin. Sevgiline, onun kendini rahat hissedeceği bir spor tayt veya spor şort, tişört takım alabilirsin. Evde spor yaparken denge sağlamasını kolaylaştıracak bir spor ayakkabı seçebilir veya dışarıda özgürce gezebileceğiniz günler için rahat ayakkabı seçeneklerine bakabilirsin. Eğer basışla ilgili bir sorunun varsa en iyi ortopedik ayakkabı modellerini Skechers’ta bulman mümkün. Skechers.com.tr, sevgililer günü hediyeleri alışverişleri için onlarca modeli ve avantajlı kampanyaları ile seni bekliyor. Skechers’ın uniseks spor giyim ürünleri de çiftlerin yeni sezonda gözdesi oluyor. Mükemmel çift kombinleri için sen de uniseks tasarımlara bakabilirsin. Bir örnek giyinerek aşkınızı göz önüne serebilirsiniz. Skechers Burst, Stamina ve D’lites serileri uniseks tasarımları ile seni bekliyor. 

 

 

 

Korona Döneminde Evde Sevgililer Günü Nasıl Kutlanır?
Korona Döneminde Evde Sevgililer Günü Nasıl Kutlanır?

Korona Döneminde Evde Sevgililer Günü Nasıl Kutlanır?

  • Beraber en sevdiğiniz yemekleri yaparak güzel bir sofra hazırlayabilirsiniz. 
  • Sizde anısı olan müzikleri listelemeyi unutmamalısınız. 
  • Karaoke gibi eğlenceli fikirleri sevgililer gününde hayata geçirebilirsin. Ayrıca sevgililer günü, öğrendiğiniz dansları denemek için iyi bir zaman. Biraz dans ederek aşkın ritmini hissetmeye ne dersin? 
  • Hediyeleri şık paketlerle sunmayı unutmamalısın, onları birden çok kutuya koyarak hediye açma sürecini daha sürprizli bir hale getirebilirsin. 
  • Sevgililer günü kutlaması biraz daha renkli olsun istiyorsan, en yapamadığınız şeyleri denemek için bugünü bir fırsat olarak kullanabilirsiniz. Örneğin yemek yapamayana yemek, sofra hazırlamada kötü olana servis ödevi vererek rekabeti kızıştırabilirsiniz.
  • Romantik bir film, eğlenceli bir masa oyunu, canlı performans ve dans ile günü ikiniz için daha özel hale getirebilirsiniz. 
  • Sevgililer günü anınız olacak fotoğraflar çekmelisiniz. Dilerseniz eğlenceli fotoğraf temaları oluşturarak güne renk katabilirsiniz. İki kişiyken fotoğraf çekmek zor olacak diyorsan, bir tripod yardımıyla sorunu çözebilirsin. 
  • Sevgiliyle baş başa bir yemek ve romantik bir akşam ikinize de en güzel hediye. Zorlu korona günlerinde beraberliğinizi içten bir teşekkürle taçlandırmayı unutmamalısın. “İyi ki varsın” derken sevgi sözcüklerini birbiriniz için telaffuz edebilirsiniz. 
  • Sevgililer gününde baş başa olmanın tadını doyasıya çıkarabilmek için telefonları kapatmayı ihmal etmemelisiniz. 

Sen de küçük ayrıntılara dikkat ederek bu sevgililer gününün tadını çıkarabilir, 14 Şubat’ı ikiniz için daha özel hale getirebilirsin. Sevgililer günü hediyeleri için Skechers.com.tr’yi ziyaret edebilir, ona kendini özel hissettirecek kaliteli ve şık hediyeleri kolaylıkla sipariş verebilirsin. 

You May Also Like

skechers hangi ülkenin

Skechers Hangi Ülkenin Markası Ve Nerede Üretiliyor?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

Sütyen Bedenleri Nasıldır?

Rahat Egzersiz Yapmanızı Sağlayacak Kıyafetler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir