Kış Kombinleri

Kış Kombinleri

Kışın en soğuk günlerinde, içini tarzla ısıtacak birbirinden şık kombinler, bu sezon seni bekliyor. Vitrinde neler var, hangi kıyafetler imajını tamamlayacak, senin için derledik. Sen de yılın en trend desenlerini, kesimlerini ve en tarz tasarımlarını üzerinde taşıyarak modayı takip ettiğini gösterebilirsin. Özellikle bej, beyaz, siyah, lacivert, haki, pembe, bordo ve turuncu gibi sezonun trend renklerini kullanarak, spor kıyafetlere şıklık katabilirsin.

Kış Kombinleri 2021 Trendleri

2020-2021 sonbahar kış sezonunda tüm modeller konforla tamamlanıyor. Kullanıcıların şık olmak kadar rahat hissetmeyi de önemsediği göz önüne alınarak hazırlanan tasarımlar, sürdürülebilirlik trendini de gösteriyor. Doğal kaynaklı kumaşlar, geri dönüştürülebilir kıyafetler, uzun ömürlü, kaliteli materyaller minimalist giyim modasıyla vitrinlerde boy gösteriyor. Sıcacık tutacak kış kıyafetleri içinde rahat spor giyim ürünleri önemli yer kaplıyor. Konforun, “ben de varım” dediği sezon modası kıyafetlerde, sadelik kendine her zamankinden daha çok yer buluyor. Klasik giyim ürünleri bile spor parçalarla eşleştirilerek yenilikçi kombinlerin içinde kullanıcılara göz kırpıyor. 

Kış Kombinleri 2021 Trendleri
Kış Kombinleri 2021 Trendleri

Erkek Kış Kombinleri

Her yaştan erkek bu sezon sweatshirtlerle kışı karşılıyor. Kapüşonlu ve kapüşonsuz sweatshirtler, dinamik bir stil için erkeklerin günlük giyimine spor bir dokunuş katıyor. Baskılı tasarımların geçmiş sezonlara göre daha belirgin olduğunu söylemek mümkün. Sokak modasında blok renk geçişleriyle tamamlanan sweatshirtler, bilek boyunda biten pantolon ve eşofmanlarla tamamlanıyor. Ayrıca sezonun trendleri arasında yer alan , pembe, siyah, haki turuncu, bej, lacivert gibi renkler blok geçişlerde sıklıkla kullanılıyor. Takım giyim trendi, erkek modasında da kendini gösteriyor. Alt üst bir örnek eşofman takımlar, pantolon ceket sportif kesimli modeller, erkeklerin günlük giyimde vazgeçilmezi olacağa benziyor. 

Örme kazaklar jogger eşofmanlarla bir araya gelirken tüm kombinler sportif ayakkabılarla eşleşerek, günün her anında konfor bekleyenleri şımartıyor. Geçtiğimiz yıllarda başlayan “her kıyafete spor ayakkabı” giyme isteği, bu sezon trend bir kombin için olmazsa olmaz hale geliyor. Botlar kadar sokaklara adım atacak spor ayakkabılar da kışlık giyimde söz sahibi oluyor. 

Erkek gömleklerde çizgili ve kareli desenler ilgi çekerken, dar kesimli kadife ceketler, neon renkler, atkılar, balıkçı kazaklar, kürk detaylar, erkek bere ve kepler de beylerin dolaplarında yer alacağa benziyor. 2020 2021 kışına, ton sür ton giyim erkekleri de etkisi altına alıyor. Özellikle, gri, lacivert gibi erkek giyimin vazgeçilmezi olan renkle, farklı tonlarıyla tek bir kombini oluşturabiliyor. Gri bir ceket, füme bir sweatshirt, açık gri jogger ve antrasit ayakkabılar baştan aşağı gri renkle giyinilebileceğinin örneği oluyor. 

Kadın için Kış Kombinleri

Kadınlar için kış kombinleri, bu kışın çok rahat geçeceğinin sinyallerini veriyor. Maksi ve midi boy etekler, balon oversize kesimler, büzgülü ve ipli elbiseler klasik giyime detay katarken, günlük giyim kombinlerinde karıştırarak giyme modası kadınlara bohem bir görünüm kazandırıyor. Farklı renkler, farklı tarzlar, hiç bir araya gelmeyecek parçalar bu sezon “match” ediliyor. Fırfırlı bir elbise ile sportif bir sweatshirt, spor bir şort ile ipek bir gömlek, triko bir elbise ile spor ayakkabı yeni sezonun ilginç ekürileri olarak karşımıza geliyor. “O onla giyilmez” dediğin ne varsa risk alıp deneyebilirsin. Sezonun trend rengi pembeyi yine canlı bir renk olan turuncuyla bir arada giyebilir veya bordo, lacivert gibi daha koyu tonları kombinde bir arada kullanabilirsin.

Vücudu saran elbiselerle günden geceye şık bir geçiş, ekosenin gücüyle her ana spor bir dokunuş, daha büyük kazaklarla sıcacık bir kış seni bekliyor. Pelerinden pançoya, püskülden yarasa kollu ceketlere kadar salaş bir stil için arzu ettiğin ne varsa seni vitrinlerde karşılıyor.  Sportif jogger eşofmanlar yüksek belle tamamlanırken, slogan baskılı tişörtler ve spor salonlarından çıkıp günlük hayata karışmak için gün sayıyor. Onlarla bu sezon her yere gidilebiliyor. 

Aksesuarsız olmaz diyenlerin ise erkek arkadaşlarının şapkalarını ödünç almaları tavsiye ediliyor. Bu sezon kadın bere modelleri, retro spor bere ve kepleri anımsatıyor. 70’li yıllarda moda olan yün kepler, tüm asaletleriyle bu sezon geri dönüyor.

Kış Kombinleri için Rahat Botlar
Kış Kombinleri için Rahat Botlar

Kış Kombinleri için Rahat Botlar

2020-2021 kışında kadın bot modellerinin boyu bileklere kadar iniyor. Klasik kadın bootieler ince topukları, dökümlü materyalleri ile 2000’li yılların başını anımsatırken, postallar ve outdoor botlar ise trend ivmesinden hiçbir şey kaybetmeden sezona hazırlanıyor. 70’li yıllarda görülen ekose trendi, botları da etki altına alıyor. Klasik giyimde yakası tüylü rengarenk bootieler, ekoseli klasik ayakkabılar kendini gösteriyor. Birden çok materyalin bir arada kullanıldığı rahat botlarda, deri ve süet, nubuk ve kürk bir arada boy gösteriyor. Erkek bot tasarımlarında outdoor modeller yine trendini koruyor. Doğa sporlarına meraklı erkeklerin dolabında muhakkak yer alan bot ve su geçirmez ayakkabı modelleri, bu yıl her kıyafetin altına giyilebilmesiyle şehir sokaklarına kendinden emin adımlar getiriyor. 

Skechers Kışlık Bot
Skechers Kışlık Bot

Kış için Rahat ve Şık Montlar

Erkek mont denince aklına bel hizasında biten kabanların, sportif montların geldiğini biliyoruz. Bu yıl erkek modası biraz daha iddialı. Modaya imza atan ünlü tasarımcılar, defilelerinde manto boyunda, uzun erkek montlarla yer vererek erkek modasını yeniliyor. Şişme montların başrole geçtiği sezonda, kaşe kabanların yerini farklı renklerde dolgun sportif şişme montlar alıyor. Turuncu, pembe, yeşil, bordo gibi iddialı renkler, erkek giyimde canlı renklerin daha çok yer alacağını müjdeliyor. Kadın montlarda da şişme tasarımlar kendini gösterirken bir yandan yapay kürklerin cazibesi kadınları kendine hayran bırakıyor. İplerle dokunan ve örme şeklinde hazırlanan  püsküllü ceketler, yumuşacık montlar, klasik giyimde kendine yer buluyor. Hem kadın hem de erkek tasarımlarında 70’li yılların kare cepli nubuk montları yeniden sahne alıyor. 

Kış için Rahat ve Şık Montlar
Kış için Rahat ve Şık Montlar

Kışın da Kullanılabilecek Sırt çantaları

Sırt çantaları, spordan, okuldan çıkıp sokaklarda özgürlüğünü iddia ediyor. Kapitone dikişler, sade sportif tasarımlar, fermuarlı modeller sırt çantalarında dikkat çekiyor. Geniş hacimler rahatlığın sırrını veriyor. Konfor aranan sezonda elbette çantalar da genişliyor ve hemen hemen tüm kişisel eşyaları içine sığdırabilecek tasarımlar, hem kadın hem de erkeklerin beğenisini topluyor. Modern şehir hayatının en kullanışlı “aksesuarı” haline gelen notebooklar çantalara sığıyor. Sportif sırt çantalarında lacivert, siyah ve bordo gibi renkler, minimalist çizgiler, yalnızca marka adının baskılı olduğu estetik görünümler dikkat çekiyor. Uniseks tasarımlar, çiftlerin birbirlerinin çantalarını kullanmasına imkan veriyor. 

Kışlık Sweatshirt Kombinleri

Kışlık sweatshirtler kadın ve erkek modasında olduğu kadar çocuk modasında da önemli yer kaplıyor. Bu sezon çocuklar sweatshirt, jogger eşofman ve çocuk bot modelleriyle şıklık yarışında yetişkinlere rakip oluyor. Kadın sweatshirtlerde kanguru cepler, bol kesimler, crop kesimli kısa tasarımlar kendine yer buluyor. Yüksek bel, bol ve cepli eşofmanlarla takımlamak, sweatshirtlerin stil sahibi görünümünü pekiştiriyor. Kadınlar bu kış, sweatshirt altına midi bir etek, klasik bir bootie ve şişme bir mont giyerek hem şık hem de rahat olunabileceğini ispat ediyor. Erkek giyimdeyse sweatshirt kombinlerinde şişme yelekler, önemli yer kaplıyor. Erkekler, başlarına takacakları sportif bir kep ve ayaklarına giyecekleri outdoor botlarla şehirli centilmenlerin silüetini belirginleştiriyor.

Skechers, spor giyimde en iyi olmak isteyen, sade zevkini kalitenin ihtişamıyla görünür kılmayı arzulayan tüm kadın ve erkekleri kış koleksiyonunu görmeye davet ediyor. Skechers spor giyim koleksiyonunda tişörtten sweatshirte, eşofmandan spor sırt çantasına birbirinden trend onlarca model bulunduruyor. Hem kadın hem de erkeklerin kış stillerini oluşturabilecekleri parçaların yanı sıra çocuk tasarımları da Skechers’ta seni bekliyor. Skechers kombinleri, elbette rahat ayakkabı denince akla ilk gelen Skechers spor ayakkabılarla tamamlanıyor. Sen de günlük hayatta şıklık kadar rahatlığı da önemseyenlerdensen Skechers ile tanışabilirsin. Sneakers kombinleri için ilham arıyorsan Skechers blog yazılarından ilham alabilirsin. Ayrıca vücut tipine göre giyinme ipuçları da seninle!

You May Also Like

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

slim fit nedir

Slim Fit Nedir?

Sevgililer Günü Mont Hediyesi

Sevgililer Günü Hediyeleri İçin Mont Önerileri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir