Pandemide Anneye Hediye Seçme Rehberi

Pandemide Anneye Hediye Seçme Rehberi

 

Anneler Günü, pandemi dolayısıyla biraz buruk geçiyor. Araya giren mesafeler, uzak oturulan sofralar veya online görüşmeler ile Anneler Günü kutlanmaya hazırlanıyor. Aramıza yollar, virüsler giremez diyen çocuklar ise bu yıl annelerin yüzünü güldürecek hediyeleri kargo ile göndermeyi tercih ediyor. Online alışverişteki yoğunluk tahmin edildiğinde, Anneler Günü hediyesini erkenden almak, beklemeden göndermek iyi bir seçim gibi geliyor. Eğer sen de hemfikirsen, anneye hediye seçimi için önerilerimize kulak verebilirsin. 

Anneye Hediye Nasıl Seçilir?

Anneler günü hediyeleri seçilirken, dikkat edilmesi gereken küçük noktalar mevcut. İşte en doğru hediyeyi seçebilmek için göz önüne alman gerekenler: 

  • Annelere hediye alırken birçok kişi kendi zevkini göz önünde bulunduruyor. Oysa hediyeyi annenin kullanacağını dikkate alarak, onun zevkine uygun seçimler yapmalısın. Örneğin, sen koyu renk giymeyi sevsen de annen canlı renklerden hoşlanıyorsa, göz alıcı renkler arasından seçimini yapabilirsin. Onun tarzı sana uymasa da bir ortak nokta bulabilirsin değil mi? 
  • Pandemi dönemiyle beraber insanların hayat rutinleri de değişti. Hediye seçerken pandemi döneminde hayatın daha konforlu geçmesine yardımcı olacak ürünlerin seçimine özen gösterebilirsin. Örneğin spor salonuna gitme alışkanlığı olan ancak pandemide spor salonuna gidilir mi endişesi yaşayan annelere evde kullanabilecekleri yürüyüş bantları, spor ekipmanları, pilates setleri veya spor giyim ürünleri armağan edebilirsin. Benzer şekilde, dışarıda çok daha kısıtlı aman geçirildiğini düşünerek şık bir elbise almak yerine konforlu bir eşofman takım alarak hediye verebilirsin. Evde yaşama konfor getirecek hediyelerinin annen tarafından çok beğenileceğinden emin olabilirsin. 
  • Anneler günü hediyeleri seçerken karantina süreçlerinde biraz kilo alındığını göz önünde bulundurabilirsin. Annenin moralini bozmamak için standart bedenli şapkalara, çantalara yönelmek iyi bir seçim, ne dersin? Skechers’ın kadın aksesuar koleksiyonunda aradığın çantalar, şapkalar seni bekliyor. 
Anneye Hediye Nasıl Seçilir?
Anneye Hediye Nasıl Seçilir?

Annenin Sevdiği Hediyeyi Nasıl Bulabilirsin?

Annenizin sevdiği hediye hangisi, acaba beğenir mi endişen varsa biraz araştırma işe yarıyor. Anneni stalklayarak giyim zevkini inceleyebilir, nasıl kombinler yaptığına, hangi renkleri hangi modelleri giydiğine bakabilirsin.. Laf aramızda, anneler kendilerine gelecek hediye konusunda çocuklarına “ipucu” vermek için Anneler Günü yaklaşırken paylaşımlarda bulunabiliyor. Örneğin, “Senin spor ayakkabıların mı eskidi” gibi bir soru geliyorsa bunun “anneye spor ayakkabı alabilirsin” anlamına gelebileceğini düşünebilirsin. Son zamanlarda yaptığı sosyal medya paylaşımlarına, sana ilettiği mesajlara bir de bu gözle bak, emin ol anneler subliminal mesaj konusunda uzman… 

Anneler, kendileri için emek verilerek seçilen her hediyeye bayılıyor. Verdiğin emeği biraz vurgulayarak hediyeni pazarlayabilirsin. Annenin burcu ne, hangi hastalıkları var, hangi hobilere sahip, bu soruların yanıtlarına göre hediyenin ona özel seçildiğinin altını çizmelisin. Örneğin annen yürüyüş seviyorsa, kadın yürüyüş ayakkabısı aldığını, kendisinin çok sıcakladığını göz önünde bulundurarak tabandan hava alan özel Skechers Air Cooled Memory Foam iç tabanlı modelleri seçtiğini, onun burcunun rengi mor olduğu için mor renk aldığını belirtebilirsin. Kendisi için bu kadar emek veren evladının hediyesini beğenmeyecek bir anne tanımıyoruz. 

Eğer annene hediye alırken hala kararsızsan, kardeşlerine, babana, annenin yakın arkadaşlarına danışabilirsin. Bazen senin kaçırdığın bir ihtiyacı veya hediye alternatifini onlar çok rahat görebiliyor. Eğer aklına birden çok sayıda küçük hediye geliyor, ancak hiçbirinin tek başına yeterli olmadığını düşünüyorsan annene bir anneler günü hediye paketi hazırlayabilirsin. Kutu için öncelikle konsept belirlemen gerekiyor… Örneğin, annenin en sevdiği dizileri izleyebilmesi için bir dijital platform paketi, evde keyif yaparken kullanabileceği bir televizyon battaniyesi, keyfini tamamlayacak bir bitki çayı mesela zeytin yaprağı çayı, ev rahatlığını pekiştirecek şık Skechers eşofmanları kutuyu doldurabiliyor. Özenle yapılmış bir hediye paketinin bulunduğu bu kocaman kutu annene mutlu bir Anneler Günü vadetmekle kalmıyor, geçireceği keyifli akşamları da müjdeliyor. Pakete beraber fotoğraflarınızdan birini ve sevgi dolu bir not eklemeyi de unutmamalısın. Pandeminin biteceğini, beraber geçireceğiniz huzur dolu günlerin yakında geleceğini de mutlaka yazdığın nota eklemelisin. Umuttan daha güzel bir hediye olabilir mi?

 

 

 

Pandemide Evde Yapılabilecek Anneler Günü Hediyeleri
Pandemide Evde Yapılabilecek Anneler Günü Hediyeleri

Pandemide Evde Yapılabilecek Anneler Günü Hediyeleri

Pandemide hediye alamayacaksan evde de bir şeyler hazırlayabilirsin. Eğer bir bilgisayarın biraz video yapma kabiliyetin varsa, annenin en sevdiği şarkı eşliğinde fotoğraflarınızın yer aldığı bir video hazırlayabilirsin. İçine “O gün nasıl gülmüştük hatırlıyor musun?” gibi notlar yazabilir, videonun sonunda kendi çektiğin Anneler Günü kutlama videosuna yer verebilirsin. Risk sıfır, ne de olsa “anneciğim seni çok seviyorum” dediğinde ağlamayacak bir anne mevcut değil.  

Pandemide evde başka hangi Anneler Günü hediyesi hazırlanabilir diye düşünenler biraz yaratıcılıklarına güvenmeli. Düz beyaz bir gömleği, kumaş boyası ile boyayarak annen için özel bir hale getirebilir, ona özel tasarım bir gömlek armağan edebilirsin. Üstelik çok zor gibi göründüğüne bakma, kumaş boyama ile ilgili internette birçok video bulabilirsin. 

Anneler günü hediyesi için evde yapacağın bir kek veya pasta bile çok güzel bir hediye olabiliyor. Annenin en sevdiği yemekleri hazırlayarak ona sunabilirsin. Ona güzel bir sofra ile anılarda yer alacak özel bir akşam armağan edebilirsin. 

Evde eski bir mantar pano var diyorsan onu annenle anılarınızı taşıyacak bir kolaj haline getirebilirsin. Biraz fotoğraf, bol bol not, biraz ikonik görsel ve desenlerle panoyu hazırlayabilir, çerçeveyi ahşap boyası ile boyayarak bambaşka bir görünüme kavuşturabilirsin. Ortaya mükemmel bir kolaj çıkması gerekmiyor, annenin yüzünü güldürmek için varlığın yetiyor. 

Anneler için Spor Ayakkabılar
Anneler için Spor Ayakkabılar

Anneler için Spor Ayakkabılar

Sportif anneler için hediye arayanların seçimi bu yıl da değişmiyor. Rahat ayakkabı denince akla ilk gelen marka olan Skechers, Anneler Günü için en güzel hediyelerin adresi oluyor. Annelerin en sevdiği seçenekler; bağcıksız günlük ayakkabılar, kadın outdoor ayakkabı modelleri seni Skechers’ta bekliyor. Yürüyüşte, günlük aktivitelerde, koşuda giyilecek koşu ayakkabısı veya egzersizde kullanılacak çeşit çeşit model sunan Skechers, annelerin kalbini kazanıyor. İşte Skechers koleksiyonunda yer alan, annelerin gözdesi olan seçenekler: 

  • Skechers Daylight günlük ayakkabılar, annelerin kolay giyip çıkarma beklentisini karşılıyor. Ayakları mükemmel destekleyen modeller, her adımda sağladığı konforla günlük giyimde alışkanlık yaratıyor. 
  • Skechers D’lites serisi, şık tabanı, konfor sağlayan iç tabanı ve özel tasarlanan sayası ile dikkatleri üzerine çekiyor. Her zevke uygun alternatifler bulunduran seri, aktif bir hayatı tercih eden annelerin seçimi oluyor. Özellikle retro yansımalar sunan parçalı modeller, annelere yıllar öncesinden nostaljik bir stil armağan ediyor. 
  • Skechers Go Walk serisi ayakkabılar, yürüyüşlerde her adımın rahat hissettirmesini garanti ediyor. Sade şıklığın karşılığı olan modeller, rahatlıktan ödün vermeden ayakları yastıklıyor. Üstelik, her adımda varlığını unutturacak kadar hafifler… 

Skechers, anneler için özel seçilen onlarca Anneler Günü ayakkabısı ile seninle… Sen de annenin severek giyeceği, rahatlığı deneyimleyeceği ve uzun yıllar kullanacağı ayakkabılar için Skechers koleksiyonundan en iyi alternatifi kolaylıkla seçebilirsin. Aradığın Anneler Günü hediyesi belki de Skechers’tadır, hemen ürünleri inceleyerek sipariş vermen çok kolay. Skechers kalitesini Anneler Günü özeniyle sevdiklerine hediye edebilirsin. Eğer hediye konusunda hala kararsızsan, Skechers mağazalarında uzman müşteri temsilcileri ile görüşebilir veya Skechers müşteri destek ekibinden yardım alarak siparişini tamamlayabilirsin. 

You May Also Like

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

slim fit nedir

Slim Fit Nedir?

Sevgililer Günü Mont Hediyesi

Sevgililer Günü Hediyeleri İçin Mont Önerileri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir