Sadakatsiz Dizi Kıyafetleri

Sadakatsiz Dizi Kıyafetleri

Her hafta milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitleyen Sadakatsiz dizisi, başarısının yanında ana karakterlerinin havalı kıyafetleriyle de konuşuluyor. Ton sür ton kombinleriyle sezon trendlerinin öncüsü olan, klasik kıyafetlerle akıllarda iz bırakırken sportif tarzıyla stil sahibi görünümünden ödün vermeyen Asya, her hafta izleyicilerin beğenisini topluyor. Dizinin ana karakterinin hikayesi ile izleyicide takip arzusu uyandırırken, stiliyle de her hafta meraklı gözleri üzerinde topluyor. 

Üzerindeki her parça trend olan, her trendi en iyi şekilde yansıtan Asya’nın tarzı senin de ilgini çekiyorsa, Sadakatsiz dizi kıyafetleri arasında yer alan özel parçaları senin için listeliyoruz. 

Skechers, Sadakatsiz dizisinde Asya’nın üzerinde sıklıkla yer alıyor. Birbirinden şık Skechers modelleriyle havalı görünümünü pekiştiren Asya’nın tercihleri seninle: 

 

 

Sadakatsiz Dizisi Asya’nın Sweatshirt ve Hoodie Kombinleri

Asya’nın merak konusu olan sportif kombinlerinde Skechers ürünleri başrolü üstleniyor. Hoodie ve sweatshirt seçimleriyle moda meraklılarının yakın takibinde olan karakter, bölümlerde hayranlık uyandıran Skechers kıyafetleri giymişti: 

  • Kadın Rose Fermuarlı Eşofman Üstü: Asya, geçtiğimiz haftalarda Skechers’ın %100 pamuk içeren regular kalıplı kapüşonlu modeliyle ekrana gelmişti. Rose rengindeki hoodie, yumuşak yapısıyla kullanıcılarına konfor sağlıyor. Skechers’ın klasik stiline vurgu yapan S logosu ile dikkat çeken tasarım, özellikle pastel renklerdeki kombinleriyle tanınan karakterin tarzının en net örneklerinden birini veriyordu. 
  • New Basics W Full Zip Hoodie: Asya’nın dolabının adeta klasiği olan fermuarlı eşofman üstü, Skechers kalitesini ispat eden seçkin görünümüyle ekrana yansımıştı. Pamuklu kumaşı, yumuşacık hissi, konforlu yapısı ve havalı duruşuyla dikkat çeken tasarım, sade zevkleri olan kadınların en çok tercih ettiği modellerin başında geliyor. 
  • New Basics W Crew Neck Kadın Siyah Sweatshirt: Sadakatsiz dizi kıyafetleri arasında en çok merak edilenlerden biri de Asya’nın sweatshirtleri oluyor. Sportif tarzıyla beğeni toplayan Asya, Skechers’ın sıcak tutma özelliğine sahip yuvarlak yakalı basic modeliyle rahatlığı tercih edenlerden biriydi. 
  • W Elite Kadın Siyah Sweatshirt: Slim kalıpta tasarlanan, hafif ve sıcak tutan özelliğe sahip Skechers sweatshirt, Sadakatsiz dizisinde Asya’nın gardırobunda yer alıyor. Düşük omuzlu tasarımı ile çabasız şıklık trendinin izini süren dizayn, geniş cepleriyle günlük konforu tam anlamıyla karşılıyor. Tayt kombinlerinde rahatlıkla kullanabileceğin rahat kalıplı sweatshirtü Asya gibi siyah rengin ağırlıklı olduğu kombinler için seçebilirsin. 
  • Kadın Beyaz Sweatshirt: Kapüşon detayı, üç iplikli yumuşacık kumaşı ve regular kalıbıyla her kadının dolabında olması gereken beyaz sweatshirt, çift yüzlü kumaşıyla beğeni topluyor. Sen de Sadakatsiz dizisinde Asya’nın stilini örnek alıyorsan, onun da giydiği bu modeli muhakkak incelemelisin. 
  • 2Xı-Lock W Hoodie Kadın Beyaz Sweatshirt: Asya’nın diğer favorisi olan hoodie hafifliği ve sıcak tutan kumaşıyla kendi fanlarını oluşturuyor. Asya’nın meşhur kapüşonlu sweatshirtlerinin en sevilenlerinden biri olan tasarım, Sadakatsiz dizisi kombinleri arasında en sevilenlerden birini oluşturuyor. 
  • High Vibes 2 W Piping Detail Hoodie: Polyester ağırlıklı kumaşıyla egzersizler için en iyi seçim olan Skechers eşofman üstü, Asya’nın aktif yaşam için tercihleri arasında bulunuyor. Sadakatsiz dizisi için seçilen özel parçalardan biri olan eşofman üstü, rahat hissettiren yumuşak kumaşıyla kullanıcılardan tam puan alıyor. 
Sadakatsiz Dizisi Asya'nın Sweatshirt ve Hoodie Kombinleri
Sadakatsiz Dizisi Asya’nın Sweatshirt ve Hoodie Kombinleri

Sadakatsiz Dizisi Asya’nın Giydiği Pantolonlar

Sadakatsiz dizisi kombinlerinde Asya’nın giydiği rahat tayt ve pantolonlar da izleyicilerin ilgisini çekiyor. Sportif sweatshirtlerini konforlu pantolonlar ve spor ayakkabılarla tamamlayan Asya, bugüne kadar Skechers’ın şu ürünleriyle ekrana geldi: 

  • Lw Fleece W Jogger Sweatpant: Jogger modasına ayak uyduran karakter, hafif ve nefes alabilir özellikli kumaşıyla öne çıkan eşofman altını giymişti. Skechers’ın en sevilen eşofman altlarından biri olan tasarım, kullanışlı cepleri ile günlük yaşam için tercih edilebiliyor. 
  • W Daily Jogger Micro Pant: Hafif, rahat ve konforlu tasarımıyla beğeni toplayan günlük eşofman, Asya’nın pastel stilinin tamamlayıcıları arasındaydı. Jogger kesim, konforu ve şık olan tasarım, özellikle antrenmanlar için seçiliyor. 
  • M Thermal Slim Pant Kadın Siyah Tayt: Termal özellikli Skechers tayt, Asya karakterinin soğuk günler için dolabında bulunuyor. Koşu yapan, aktif bir yaşam süren karakter, Skechers tayt ile ekranda boy gösterirken sade tarzıyla kendine hayran bırakıyor. Sadece 220 gram olan ve hafifliğiyle kullanıcılara konfor sağlayan model, Asya’ya da çok yakışmıştı. 
  • Legging W Ankle Legging Tayt: Regular kalıptaki esnek ve konforlu tayt, legging formunda. Pürüzsüz dokusu ile vücudu nazikçe saran yumuşak kumaş, Asya’nın kombinlerinde de yer bulmuştu. 
  • Kadın Mor Tayt: Lazer kesimi ve pastel mor rengiyle akıllarda kalan spor tayt, hareket özgürlüğü sağlayan esnek yapısıyla dikkat çekiyor. Sadakatsiz dizisinde Asya’nın giydiği pantolonlar ve taytlar arasında en çok arananlardan biri… 
  • M Thermal Slim Pant Tayt: Sadakatsiz dizisinin sıkı takipçileri Asya karakterinin dolabının yıldız parçasının spor taytlar olduğunu biliyor. Skechers’ın termal siyah taytını giyen Asya’nın Skechers konforunu tercih eden binlerce kişiden biri olduğunu söyleyebiliriz. Sıcak tutan, hafif olan elastik spor tayt, egzersizlerde ve günlük yaşamda rahatlıkla kullanılabiliyor. 

Sadakatsiz Dizisi Asya’nın Giydiği Ceketler

Asya’nın montları, Sadakatsiz dizisi kombinlerinin en ikonik parçaları. Özellikle şişme montları sıklıkla kullanan Asya, kombinlerinde Skechers konforuna yer veriyor. Sadakatsiz dizisi Asya’nın giydiği ceketler ile internet aramalarına konu oluyor. İşte o ceketler: 

  • W Turtle Neck Essential Kadın Siyah Mont: Isı yalıtımı özelliği ile kullanıcıları soğuktan koruyan şişme mont, standart kesimiyle rahatlık sağlıyor. Yanlarında cep bulunduran model, sportif şıklık arayanların dış giyimde bir numaralı tercihi oluyor. 
  • Kadın Birch Mont: Sadakatsiz dizisinde Asya’nın giydiği ceketler arasında kuşkusuz en çok ilgi görenlerden biri Skechers’ın Birch mont modeliydi. Isı yalıtımı yapan, incecik ve hafif yapısına rağmen sıcak tutan kadın mont, cepleri ile kullanışlılık vadediyordu.  

Sadakatsiz Dizisi Ayakkabıları

Sadakatsiz dizisinin hem kadın hem de erkek karakterleri Skechers ile ekrana geliyor. Spor ayakkabı modelleriyle dünyanın tercihi olan Skechers, konforlu tasarımlarını Sadakatsiz dizisinde sergiliyor. 

Sadakatsiz dizisinde Asya’nın ayakkabıları arasında bulunan kadın beyaz sneakers, trekking için özel tasarlanıyor ve günlük giyimde de tercih edilebiliyor. Yer tutuşu sağlam, esnek ve konforlu olan ayakkabı, deri ve polyester gibi birçok farklı malzemeyi sayasında buluşturuyor. Farklı materyalleri tek sayada kullanma trendinin bir örneği olan tasarım, minimalist dizayn trendinin seçkin bir örneğini oluşturuyor. 

Sadakatsiz dizisi ayakkabıları arasında beylerin tercihi olan Flex Advantage 4.0-Voracity Erkek Lacivert Spor Ayakkabı ve Ultra Flex 2.0-Krinsin Choc kahverengi ayakkabı var. Tek renk sayaları, köpük tabanları ve Skechers’a özel teknolojileri yansıtan tasarımlarıyla konfor sunan ayakkabılar, dizideki seçkin kombinlerin yıldızı. Konforlu olduğu kadar havalı olan Skechers ayakkabılar, Sadakatsiz’in erkeklerinin spor şık stillerine de modern bir dokunuş katıyor ve ilgi uyandırmayı sürdürüyor.

Sadakatsiz dizisinde yer alan birbirinden şık Skechers kıyafetleri merak ediyorsan Skechers Blog’u takip etmeye devam edebilirsin. Dizinin ana karakterlerinin kombinlerinde yer alan ve her hafta onların havalı stilini göz önüne seren Skechers tasarımlarını hemen Skechers.com.tr üzerinden sipariş verebilirsin. Bu bölümde beğendiğin kıyafeti hemen alarak gelecek bölüme kadar kapında bulabilir, hemen giymeye başlayabilirsin! Sezon trendlerini yansıtan, sokak modasının yıldızı olan kombinler için Asya’yı örnek alabilir, sen de onun gibi Skechers kalitesiyle imajına seçkin bir imza ekleyebilirsin. 

You May Also Like

skechers hangi ülkenin

Skechers Hangi Ülkenin Markası Ve Nerede Üretiliyor?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

Sütyen Bedenleri Nasıldır?

Rahat Egzersiz Yapmanızı Sağlayacak Kıyafetler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir