Skechers 2021 Yaz Koleksiyonu

Skechers 2021 Yaz Koleksiyonu

2021 yılı yaz trendlerinde, doğallık ve optimizm dalgası hissediliyor. Pandemi ile geçen 2020’nin ardından, konforu ön plana alan, pastel tonların yer aldığı, doğal içeriklerin ve desenlerin hakimiyet kurduğu sezon koleksiyonları dikkat çekiyor. Skechers da 2021 yaz koleksiyonunda rahatlık sunan tasarımlara, havalı modellere, sade seçeneklere ve umut veren renklere koleksiyonunda sıklıkla yer veriyor. 

2021 spor giyim trendleri: 

  • Düşük omuzlar, retro görünüm ile geri dönüyor. Oversize kesimin hakimiyetini sürdürdüğü yaz sezonunda 90’ların modası mini taytlar, kadınların dolabında yer almaya hazırlanıyor. 
  • Jogger eşofmanlar, bu yaz pantolonların tahtını sallıyor. Eşofman rahatlığı ile pantolon şıklığını buluşturan modeller, sokak modasının vazgeçilmezi oluyor. Skechers 2021 spor giyim koleksiyonunda, sezon modası jogger pantolonlar, mevsimlik hoodie modelleri, şişme yelek ve tişörtler dikkat çekiyor. 
  • Renk renk braletler günlük giyimde “ben de varım” diyor. Spor salonlarından sokağa taşan moda, rahatlıkta sınır tanımıyor. 
  • Hızlı kuruyan kumaşlar, çok sayıda cep bulunduran pantolonlar, çift taraflı yelekler gibi fonksiyonel detaylarıyla öne çıkan parçalar, modaya kullanışlılık katıyor. İşlevsellik, sezon modası parçaların olmazsa olmazı olarak niteleniyor. Skechers koleksiyonunda yer alan deniz şortları da bu trendin izini taşıyor. Hızla kuruyan, günlük yaşamda da giyilebilen modeller, sezonun gözdeleri arasında sayılıyor. Tişörtlerle, keten gömleklerle, atletlerle beraber kombinlenen şortlar, erkeklere günün her anında rahat hissedebilmenin özgüvenini armağan ediyor. Kadın ve erkek şortların farklı boylardaki alternatifleri, dolaplarında boy boy şort bulunmasını isteyen kullanıcılara çeşit oluşturuyor. Ceplerle çok daha fonksiyonel hale gelen şort modelleri, hafif ve nefes alabilir kumaşlarıyla yaz sıcaklarında bile iyi hissetmeyi garanti ediyor. Hareket özgürlüğü sağlayan esnek kumaşlar, günlük yaşamda ve plajda havalı bir stil sunan modellerle, yaz şıklığı için çaba sarf etmeye gerek kalmıyor. 
  • Blok renkler taşıyan hoodie ve sweatshirt modelleri, hem kadın hem de erkek giyimde dikkat çekiyor. Skechers, blok renklerle tamamlanan sweatshirtler aracılığıyla serin havada stilden ödün vermemeyi garanti ediyor. 
  • Takım giyinme trendi 2021 yazında da güncelliğini koruyor. Bralet tayt veya eşofman takımlarda, tek desen veya renk anlayışı modada devrim yaratıyor. Sporcu sütyeni ve tayt takımları için Skechers 2021 yaz koleksiyonuna muhakkak bakmalısın! 
  • Doğal kumaşlar, rahat kesimler sürdürülebilirlik için avantaj sağlıyor. Skechers organik giyim ve vegan ayakkabı modelleriyle Türkiye koleksiyonunu güncelliyor. %95-100 pamuk içeren kıyafetler yaz aylarında konfor sağlıyor. Poliüretan, kenevir ve pamuk gibi bitki bazlı veya sentetik içeriklerden tasarlanan vegan ayakkabılarsa hayvansal kaynaklı ürünlerden uzak duranların beğenisini topluyor. 
  • Skechers’ın yalın tasarımları, yılın trend renklerini üzerinde bulunduruyor. Sarı, kiremit rengi, yeşil, mavi gibi ilhamını doğadan alan renklerin yanı sıra pembe, bej gibi pastel tonlar da koleksiyonda yer buluyor. Ayrıca sporseverlerin gözdesi olan gri, siyah, lacivert ve beyaz renkler, anahtar parçalarda can buluyor. 

Tamamen yerli üretim olan giyim ürünleri, birinci kalite kumaşlardan üretilmeleri, sezon trendi tasarımlar vadetmeleri ile Skechers imzasını hak ediyor. Yazın kullanıcılar için rahatlığın karşılığı olan taytlar, eşofmanlar, bralet ve şortlar da koleksiyonda yıldızlaşıyor. Hem günlük yaşamda hem de egzersiz sırasında giyilebilen tasarımlar, kadın ve erkek kullanıcılar için yüzlerce seçenek sunuyor.

2021 Yazlık Ayakkabı Trendleri Nelerdir? 

2021 ilkbahar – yaz ayakkabı trendleri, ev konforunu sokaklara taşıyor. Kıyafetlerde olduğu gibi konforu öne çıkaran ayakkabılar da bu sezon varlığını çokça hissettiriyor. Plaj modasının yıldızı olan parmak arası terlikler, günlük giyime transfer oluyor. Kolay giyilen babetler yürüyüşlere eşlik ediyor. Yüksek topuklu ve rengarenk yazlık ayakkabı modelleri her yaştan kullanıcıya vitrinlerden göz kırpıyor. Bu yazın ayakkabı trendlerine daha yakından bakmak ister misin? 

  • 90’lı yıllarda fırtınalar estiren parmak arası modeller, yaza serin bir rüzgar getiriyor. Topukların eklendiği parmak arası modeller ise kullanıcıların ayaklarını yerden kesmeye hazırlanıyor. 
  • 2021, babetlerin muhteşem dönüşü için hazır! Kolay giyilen, rahat adımları garantileyen espadril ayakkabı ve babetler, bu yaz çok moda. 
  • Kadın sandalet modellerinde platform topuklar sahne alıyor. Düz tabanların trendini koruduğu sezonda platform destekli modeller de görücüye çıkıyor. 
  • Kitten topuk adı verilen minik topuklu ayakkabılar klasik modellerde sezonun imzası haline geliyor. Sivri burunlu, kitten topuklu ayakkabılar, gece şıklığında adımlara eşlik ediyor. 
  • Doğadan ilham alınan desenler karışıyor, vahşi ve floral desenlerin ortaklığı ayakkabıların görünümlerini benzersiz kılıyor. Ayrıca doğala dönüş ile vegan seçeneklere rağbet artıyor. 
  • Kadınlar bu yaz sokaklarda birbirinden rahat kadın terlik modelleri ile gezmeye hazırlanıyor. Özellikle sportif modeller, yılın en ikonik stiline sahip kadınlarının tercihi oluyor. 
  • Sneakerlarda bu yıl rengarenk alternatifler, pandeminin karanlığını üzerimizden atmaya geliyor. Renk renk ayakkabılarla kombinler renkleniyor, dinamik tarzlar sokakları canlı renklere boyuyor. 
  • Sadeliğin şıklığını doğallıkla sunan pastel tonlar tüm zarafetiye, 2021 yılında ayakkabıları süslüyor. 
Skechers Yaz Koleksiyonu
Skechers Yaz Koleksiyonu

Skechers Yazlık Ayakkabı Modelleri Nelerdir? 

Skechers 2021 yaz ayakkabı koleksiyonu, yılın trendlerini karşılayan modelleriyle sıcak mevsime “merhaba” diyor. 

  • Sayadan topuğa, bağcığa kadar spor ayakkabıların farklı parçalarında rengarenk izler görülüyor. Gökkuşağından renkleri ödünç alan tasarımlar, her adımda eğlence vadediyor. 
  • Pastel tonları ve çoklu renk geçişlerini saya ve topukta kullanan Skechers, degrade renk geçişleriyle zarafet vadediyor. Sportif tasarımlar, pastel tonların asaleti ve alışkanlık yaratan rahatlıkla adeta bulutların üstünde yürüme deneyimi sunuyor. 
  • Yüksek topukların trend olduğu sezonda yüksek tabanlı çeşit çeşit ayakkabı, Skechers yaz koleksiyonunda yer alıyor. 
  • Doğaya dair farklı desenlerin bir arada kullanıldığı modeller, karmaşanın vadettiği şıklığı mükemmel örnekliyor. Skechers D’lites serisinde bulabileceğiniz blok desenler, doğal izlerle ilgi uyandırıyor. 
  • Skechers geniş vegan ayakkabı koleksiyonu ile vegan beslenme ve yaşam tarzına yönelen tüketicilerden alkış topluyor. 
  • Parmak arası terliklerde en konforlu seçenekler bu yaz da Skechers imzası taşıyor. 
  • Onlarca kadın ve erkek sandalet, bu yaz modayı sahillere indiriyor. 
  • Espadrillerle gelen şıklık, tüm Skechers kullanıcılarının dolaplarında yer almaya aday görülüyor. Karşı konulamaz karizmadaki espadriller, her kombinde rahatlık vadediyor. Kolay giyip çıkarılan ayakkabılar, kullanıcıları şıklığın zahmetli olduğu inancından kurtarıyor. 

Skechers Yazlık Ayakkabılar Nasıl Kombinlenir?

  • Yazın en trend tayt kombinleri üzerinde Skechers logosu ışıldıyor. Yazlık spor ayakkabılarla mükemmel uyum sergileyen rengarenk taytlara tişört ve braletler eşlik ediyor. 
  • Kadınlar için yazın en havalı kombinlerinin işareti olan jogger pantolonlar, halter yaka atletlerle çok yakışıyor. Kombinlerde jogger eşofmanlara destek olan babetler ise çabasız şıklığın formülünü veriyor. 
  • Renk renk sneakers kombinleri, yazlık renkli takım elbiselerle tamamlanıyor. Yılın kadın giyim trendleri arasında yer alan oversize takım elbiseler, sneakerlar ile çok yakışıyor. 
  • Kapsül gardırobun olmazsa olmazı beyaz spor ayakkabılar, crop tişörtler ve denim pantolonlarla sade şıklığı temsil ediyor. 
  • Mini elbiselere eşlik eden terlikler, heyecan uyandırıyor. Parmak arası terlikler, yüksek topuklu sandaletler, havalı görünmek için şıklıktan ödün vermeyenlerin tercihi oluyor. 
  • Erkekler marine stillerine eşlik eden deniz şortlarını sportif tişörtler ve sandaletlerle tamamlıyor. 
  • Moda yalnızca yetişkinler için değil! Çocukların eğlenceli tarzını ortaya koyacak renk renk erkek – kız çocuk terlik ve ayakkabılar, rengarenk bir yazı müjdeliyor. Işıklı ayakkabıların yanı sıra payetlerle süslü kız çocuk tasarımları ve neon renkli erkek çocuk ayakkabıları çocuklardan tam puan alıyor. Kombinlerde kontrast renklerde kıyafetler tercih edilerek zıtlıkların ahengi keşfediliyor. 

Her detayında özen ve uyum sunan kombinlerde, Skechers modelleri sık sık kullanılıyor. Yaza adeta damga vuran trend tasarımlar, stil sahibi kullanıcıların dolaplarında yer alıyor. Her yaştan çocuk, kadın ve erkeğin imajını tamamlayan Skechers ürünleri, kalite ve konforu bir arada sunarak modada yeni bir çağ başlatıyor. Sen de konforu alışkanlık haline getirecek Skechers markalı havalı tasarımlarla hemen tanışabilirsin!

You May Also Like

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

slim fit nedir

Slim Fit Nedir?

Sevgililer Günü Mont Hediyesi

Sevgililer Günü Hediyeleri İçin Mont Önerileri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir