Skechers App Yayında!

Skechers App Yayında!

Skechers Türkiye, rahatlığı ve sportif şıklığı bir araya getiren kaliteli ürünleriyle şimdi dilediğin her an cebinde! Skechers’ın birbirinden kullanışlı spor giyim ayakkabı ve aksesuar modellerini kullanıcı dostu arayüz üzerinden dakikalar içinde sipariş verebilirsin. Güvenilir alışverişi kolaylıkla tamamlamak, ayrıca yeni trendleri incelemek için yalnızca uygulamayı açman yeterli. Skechers’ın en yeni ürünlerini, haberlerini anbean takip etmek de app’in avantajlarından yalnızca birkaçı. Peki, hem IOS hem de Adroid kullanıcıları için uygun olan Skechers App ile sahip olacağın diğer avantajları keşfetmek ister misin? 

Sezon Trendi Binlerce Ürün, Skechers App ile Cebinde!

Sezon modasını takip etmekte zorlanıyor, en tarz ürünleri kombinlemek için biraz ilhama ihtiyaç duyuyorsan Skechers uygulaması tam sana göre. Skechers’ın zengin ürün gamı sayesinde aradığın ürünleri kolaylıkla bulabilir, ürünlerin fotoğraflarını inceleyerek sportif kombinlerin için ilham bulabilirsin. Sezon modasını yansıtan tasarımlar, hiç modası geçmeyen zamansız parçalar, farklı teknolojilerin izlerini taşıyan çeşit çeşit model seninle. Spor giyimden ayakkabıya, çantadan aksesuara, sportif stil için ihtiyaç duyduğun her şeye Skechers kalitesiyle sahip olabilirsin. 

“Çok sayıda ürün arasından aradığım ürünü nasıl bulacağım” diye endişelenme! Skechers mobil uygulamasının sana yol gösteren menüsü ve gelişmiş filtre seçenekleri ile sen de beklentini karşılayan aradığın ürünlere anında ulaşabilirsin. Alışveriş yaparken ihtiyaç duyabileceğin her şeyi senin yerine düşünen ve planlayan uygulama, aktif kombinleri, ayrıcalıklı ürünleri, favorileri bir arada sergiliyor. Skechers’ın yenilikçi teknolojilerini tanımak için serileri keşfedebilir, yeni koleksiyonları ve sezon sonu indirimli ürünleri bulabilir, kombinlerden ilham alabilir, zengin ürün çeşidiyle sportif trendleri hızla yakalayabilirsin. En yeni Skechers ürünleri, muhteşem fırsatlar ile kullanıcı dostu Skechers App’te. 

Kolay ve Güvenilir Alışveriş Keyfi

Alışverişin en rahat halini cebine taşıyan Skechers uygulaması, kolay ve güvenilir altyapısıyla sipariş vermeyi zahmet olmaktan çıkarıyor. Hızla açılan sayfalar, kolaylıkla ürün gruplarını inceleyebileceğin menü sistemi, zahmetsiz üye girişi sistemi, cinsiyete göre gruplandırılan ürün çeşitleri, ana sayfada sunulan favori kategorilere hızlı ulaşım sekmeleri Skechers App’in ayrıcalıkları arasında. Ayrıca, arama sekmesi ve indirimli ürünlere hızlı erişim sağlayan kategori sınıflandırması da uygulamada mevcut.

Beğendiğin ürünü sepete atmadan önce özelliklerini inceleyebilir, dilediğin beden numarasını seçerek sepetine ekleyebilirsin. Ardından varsa aktif indirim kodunu ilgili alana girebilir veya kullanacağın kuponları seçerek ödeme sayfasına doğru ilerleyebilirsin. Üstelik bu adımda, sipariş için hediye paketi oluşturulmasını istemen de mümkün. Eğer hediye paketi kutusunu işaretlersen Skechers siparişin özenli hediye paketi ile beraber teslim ediliyor. Bu adım sonrasında, teslimat adresini ve ödeme bilgilerini tamamlamalı ve “Ödeme Yap” butonuna tıklayarak tüm adımları tamamlamalısın. İşte sipariş vermek bu kadar kolay. 

Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca kullanıcının güvenini kazanan Skechers, Türkiye uygulamasıyla da güvenirliğini ispat ediyor. Yüksek güvenlik özellikleriyle donatılan uygulama, güvenli ödeme sayfasında korunan bilgilerle seni online alışverişe davet ediyor. Ayrıca, güvenli sistemde, alışveriş sırasında ön bilgilendirme formu ve mesafeli satış sözleşmesi de tüketicilere sunularak onay alınıyor. Skechers’ın kalite standartlarını alışveriş adımlarına taşıyan mobil uygulama, en kolay ve güvenilir sipariş deneyimini yaşatmak için seni bekliyor. 

3 Boyutlu Güvenlik Protokolü ile Güvenle Ödeme Mümkün

Skechers Türkiye uygulaması tarafından desteklenen hızlı ve kolay ödeme yöntemleri arasında kredi kartı ile ödeme seçeneği bulunuyor. Kullanıcılar ödeme sayfasına kart numarası, karta ait son kullanma tarihi ve CVV güvenlik kodu bilgilerini yazarak onay komutu veriyor. 3D Secure 3 boyutlu güvenlik protokolü çerçevesinde gerçekleştirilen işlem sırasında banka uygulamasından veya kartın kayıtlı olduğu telefon numarası üzerinden SMS yoluyla onay alınarak sipariş adımları tamamlanıyor. Debit kart ile ödemenin mümkün olduğu mobil uygulama, kullanıcılarına hızlı ve güvenli alışveriş sağlamak için tek tıkla ödeme seçeneği de sunuyor. 

Tek Tık ile Ödeme Mümkün 

Yakın zamanda tamamlanacak masterpass entegrasyonu sayesinde Skechers Türkiye uygulaması üzerinden, tek tık ile ödeme mümkün hale geliyor. Daha önce Masterpass altyapısına kaydettiğin kartları uygulamada kullanabilir veya bilgilerini kaydettiği kartı hızla Masterpass altyapısına kaydederek sonraki siparişlerinde yeniden bilgi girmeye gerek kalmadan kullanabilirsin. Ödemenin güvenlik endişesine mahal vermeden çok daha hızlı tamamlanmasını sağlayan sistemle, sen de Skechers konforunu hızla deneyimlemek için sipariş verebilirsin. 

Skechers’tan Al Haberi! 

Skechers dünyasındaki en son haberlerden ilk önce sen haberdar olmak ister misin? Eğer yanıtın “evet” ise mobil uygulamaya üye olman yeterli. Üyelik sırasında iletişim için izin oluşturarak Skechers’ın en yeni haberlerini, dönemsel indirimlerini anında öğrenebilirsin. Üstelik mobile özel kampanyalar da bildirim yoluyla telefonuna geliyor! İndirimlerden hemen haberdar olmak için tek yapman gereken telefonunun ayarlar bölümünden Skechers uygulamasının bildirim izinlerini açmak. Ayrıca, sık sık Skechers mobil uygulamasını ziyaret ederek Skechers’ın en güncel teknolojileriyle tanışabilir, yeni modelleri inceleyebilir, aktif yaşama renk katacak ürünleri keşfedebilirsin. 

Aradığın Ürün Hangi Mağazada Hemen Öğren!

Skechers App’e sahip olmak için daha çok neden arıyorsan diğer avantajları da duymalısın. Artık aradığın ürünü bulabilmek için mağaza mağaza gezmen gerekmiyor. En beğendiğin ürünleri incelerken, ürünün sana en yakın hangi mağazalarda bulunduğunu görüntüleyebilirsin. Hatta bu aşamada stok durumunu kontrol etmen bile mümkün. Senin aradığın numaraları stoğunda bulunduran mağazaları listeleyebilir, “Haritada Göster” veya “Mağazayı Ara” seçeneklerini tıklayabilirsin. Dilersen anında ulaşacağın navigasyon sistemi sayesinde hızla mağazaya ulaşabilir veya telefonla mağazayı arayarak bilgi alabilirsin. Skechers ürünlerinin hangi mağazada olduğunu, stok durumunu kontrol etmek ve mağazaları bulmak için  tek yapman gereken mobil uygulamaya tıklamak. Hayatı kolaylaştıran özelliklerle Skechers App hep yanında!

Diğer Skechers App Avantajları 

  • Skechers’ın web sitesi, mağazaları ve mobil uygulamasında aktif olan dönemsel indirimlerini kolaylıkla takip edebilir, sipariş verebilirsin. Buna ek olarak, Skechers’ın sadece mobil kullanıcılara özel sunduğu özel indirimleri, sana özel kuponları, fırsatları hemen yakalayarak ayrıcalıklı alışverişin keyfini sürebilirsin. 
  • Alışveriş için evden çıkmana, bilgisayar başına oturmana gerek yok. Dilersen spor salonunda, tatilde plaj keyfinde, evde dinlence anında hemen sipariş oluşturabilirsin. 
  • Sevdiklerine özel günlerde hediye almak için Skechers’ı tercih edebilirsin. Üstelik mobil siparişlerde de, alışveriş sırasında, hediye paketi yapılmasını isteyebilirsin. Hediyeyi dilediğin adrese gönderebilir, sevdiklerini kilometrelerce uzaktan mutlu edebilirsin. 
  • Skechers App’in “Arama ve Kategoriler” sekmesi üzerinden kategorileri tek tek inceleyebilir, bu alanda indirimli outlet ürünlerini de görüntüleyebilirsin. Sezon sonu indirimlerini yakalayarak çok daha uygun fiyatlarla alışveriş gerçekleştirebilirsin. 
  • Aradığın seri belliyse, tek tek ürünleri incelemek yerine “Arama ve Kategoriler” alanından, “Koleksiyonlar” butonuna tıklayabilir ve Skechers’ın ikonik serilerine tek tek ulaşabilirsin. Go Run koşu serisinin tüm modellerini, Go Walk yürüyüş ayakkabılarının hepsini veya D’Lites’ın en trend ürünlerini bir arada görüntüleyebilirsin. 

Skechers’ın avantajlarla dolu mobil uygulamasını yazımızdan keşfedebilir, App Store veya Play Store üzerinden Skechers Türkiye araması yaparak App’i hemen indirebilirsin. Tamamen ücretsiz olan uygulama ile alışverişin hızlı, kolay ve güvenilir yolunu keşfetmek için zaman kaybetme! Sen de hemen uygulamayı indir, üye ol ve Skechers uygulamasının mobil kullanıcıları arasına katıl. Alışverişini rahatça yap!

You May Also Like

skechers hangi ülkenin

Skechers Hangi Ülkenin Markası Ve Nerede Üretiliyor?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

Sütyen Bedenleri Nasıldır?

Rahat Egzersiz Yapmanızı Sağlayacak Kıyafetler

1 thought on “Skechers App Yayında!”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir