Skechers Ayakkabısı Hatalı Çıkar mı?

Skechers Ayakkabısı Hatalı Çıkar mı?

Skechers, tüm ürünlerini aynı özen ve kalite ile üretiyor. Uluslararası kalite standartlarına uygun olarak tasarlanan, hazırlanan ve kullanıcılara sunulan Skechers ayakkabı modelleri, dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca kullanıcıya güven veriyor. Skechers kullanıcıları, aldıkları her ürünün kalitesinden emin olarak alışverişlerini tamamlıyor. Seri üretim ile çalışan, üst düzey teknoloji aracılığıyla, el değmeden üretim aşamaları tamamlanan ayakkabılar, nadiren üretimden kaynaklanan hatalarla sunulabiliyor. Çok sık karşımıza çıkmayan ancak nadiren üreticilerin rastladıkları üretim hatalı ürünler, “Skechers ayakkabısı hatalı çıkar mı?” sorusuna “çoğunlukla hayır, nadiren evet” yanıtını vermemize neden oluyor. 

Skechers ayakkabılarda görülebilen üretim hataları temel olarak 6 kategoride sınıflandırılıyor. Kullanıcı şikayetlerinde, ürünlerde herhangi bir üretim hatası bulunup bulunmadığı detaylı inceleme ve uzman görüşü sonunda belirleniyor. Skechers ayakkabı garantisi için bir inceleme yapılırken, sorunun üretimden kaynaklandığı belirlendiğinde, ürünler garanti kapsamında değerlendirilerek kullanıcılara bilgi veriliyor. Skechers ayakkabılarda en sık rastlanan üretim hataları şöyle sıralanıyor: 

Skechers Ayakkabılarda Fort Hatası 

Ayakkabıların topuk arkasına denk gelen, arka kısmının dik durmasını sağlayan sert bölüme fort adı veriliyor. Saya ile deri iç astar arasına yerleştirilen fortun yüksekliğinin, ayakkabının iki eşinde de aynı olması gerekiyor. Nadiren görülen üretim hatalarında, fort yüksekliklerinin değiştiği kaydediliyor. Örneğin ayakkabının sağ tekinin fort yüksekliği ile sol tekinin fort yüksekliği arasında milimetrik farklılıklar göze çarpıyor. Üretim kaynaklı olan bu sorunların yaşanmaması adına, Skechers mağazalarından alışveriş yaparken ayakkabıların fort yüksekliklerine bakılması, düz bir zemine yerleştirerek ayakkabıların arka kısımlarının yüksekliklerinin kontrol edilmesi öneriliyor. Alınan ayakkabıda yükseklik farkı fark edildiğinde, Skechers müşteri hizmetlerine ve Skechers mağazalarına başvurularak inceleme talebinde bulunabilirsin. İnceleme sonunda üretim hatasının onaylanması halinde, müşteri memnuniyeti odağa alınarak, garanti kapsamında gerekli işlemler tamamlanıyor. 

Skechers Ayakkabılarda Fort Hatası 
Skechers Ayakkabılarda Fort Hatası

Taban Uzunluğu Ölçüleri 

Skechers ayakkabıların nadir rastlanan üretim hataları arasında eşler arasındaki taban uzunluğu farkları sayılıyor. Aynı numara iki ayakkabının, çiftin teklerinin taban uzunlukları arasında fark gözlemlenebiliyor. Ayakkabının eşleri yan yana, düz, eğimsiz ve pürüzsüz bir zemine yerleştirildiğinde, taban uzunluklarına bakılması, ayakkabının kavislerine uygun bir ölçüm aracı ile ölçülmesi sorunun keşfi için yeterli oluyor. Kimi zaman gözle görülebilecek kadar, zaman zaman çok küçük olabilen farklar keşfedildiğinde, Skechers’tan ürünler hakkında inceleme talep edilebiliyor. Skechers’ın uzman görüşü ve incelemeleri sonucunda üretim hatasının onaylanması halinde, müşteri bilgilendirilerek garanti işlemleri sürdürülüyor. 

Işıklı Ayakkabılar ve Led Işıklar 

Skechers ayakkabı hataları arasında ışıklı modellerde görülen led problemi de sayılıyor. Çok az sayıda rastlanan ancak yine de kayıtlarda kendine yer bulan sorun, genellikle ışıklı ayakkabılardaki bir led lambasının çalışmamasından kaynaklanıyor. Led ışıkta sorun olması, eğer ayakkabı kullanılmamışsa çoğunlukla üretim hatasına bağlı görünüyor. Uzun süre kullanılan ayakkabılarda ise led ampulün ömrünün sona ermesi veya bir darbe sonucu ledin hasar alması gibi sorunlar da karşımıza çıkabiliyor. Bu nedenle ışıklı ayakkabılarda led ışıklardan birinin yanmaması durumunda, kullanıcılar şikayetlerini belirterek Skechers müşteri ekibinden ve Skechers mağazalarından destek alıyor. Yapılan inceleme, sorunun led ışıkların veya ayakkabının üretiminden kaynaklandığını ispat ettiğinde, müşterilere dönüş sağlanarak sorunun çözümü için belirlenen yol haritası izleniyor. Işıklı ayakkabılar, devresel bir sistem taşıdığı için kaliteli materyaller ve özenli işçilik standartları korunduğunda dahi küçük sorunlar çıkması normal görülüyor. Led kaynaklı bu tip küçük problemlerde, müşterilerin anlayışı ve Skechers’ın memnuniyet odaklı yaklaşımıyla gereken adımlar en kısa sürede atılarak sorun ortadan kaldırılıyor. 

 

 

 

Işıklı Ayakkabılar ve Led Işıklar 
Işıklı Ayakkabılar ve Led Işıklar

Saya ve Taban Birleşimi Sorunu 

Ayakkabılar, farklı parçaların bir araya getirilmesiyle son halini alıyor. Belli kalıplar ve standart ölçüler ile tasarlanan her model, milimetrik hesaplarla üretim bandına giriyor. Ancak her seri üretim sisteminde olduğu gibi Skechers ayakkabı üretiminde nadir de olsa milimetrik hata payları bulunuyor. Skechers ayakkabı modellerinin saya adı verilen üst kısmı ile tabanlarının birleştiği bölümlerde, milimetrik boşlukların yer alması üretim hataları arasında sayılıyor. Kullanıcıların ürünleri alırken kontrol etmeleri, saya ile tabanın birleştiği noktaların tam oturduğundan emin olmaları gerekiyor. Mağazalardan alışveriş yapan tüketiciler, ayakkabıların estetik cazibesine kapılarak zaman zaman teknik özelliklerini incelemeyi göz ardı edebiliyor. Küçük bir fark olan milimetrik boşluklar, ayakkabının konforunda fark edilir sorunlara neden olabiliyor. Bu nedenle ayakkabı seçerken birleşim yerlerini dikkatle incelemeli, bir boşluk olması durumunda müşteri destek ekiplerinden yardım alarak başka bir ürün almayı rica etmelisin. Ayakkabı aldıktan sonra bir sorun fark ettiğinde destek birimleriyle iletişime geçerek ürünlerin incelenmesini isteyebilirsin. İnceleme sonucunda ayakkabılardaki boşlukların üretim kaynaklı olduğu belirlenirse, müşteriler bilgilendiriliyor, süreç karşılıklı onay ile sürdürülerek tüketicilerin memnuniyeti sağlanıyor. Kullanım sürecinde, kullanıcıya bağlı hatalar da zaman içinde ayakkabıların deformasyonuna neden olabiliyor. Bu nedenle ayakkabının saya ve taban birleşimindeki her boşluğun üretim kaynaklı olmayabileceği ve her durumda detaylı incelemeye tabi tutulması gerektiği konusunda uzmanlar birleşiyor. 

Sayada Renk Farklılıkları 

Skechers kullanıcıları yeni aldıkları ayakkabıların saya, yani üst bölümlerinde, iki eş arasında renk farklılıkları görebiliyor. Sık rastlanan bir sorun olmasa da, üretimden kaynaklı olarak aynı çiftin eşlerinde gözle görülür renk sorunları yer alabiliyor. Deri ayakkabılarda görülen bu sorunla karşılaştığında, Skechers’tan inceleme isteyebilirsin. Mağazalar aracılığıyla veya anlaşmalı kargo firması ile posta yoluyla göndererek incelemeye verdiğin ayakkabıların, tüm araştırma sürecini kolaylıkla takip edebilir ve sonuç hakkında bilgi alabilirsin. Yapılan araştırma sonucu, sorunun bakım veya kullanım değil de üretim kaynaklı olduğu raporlanırsa, garanti prosedürleri içinde sürecin tamamlanmasını rica edebilirsin. Ancak sayadaki her renk farklılığının üretimden dolayı olmayabileceğinin altı çiziliyor. Ayakkabıların aşındırıcı kimyasallarla teması, yanlış bakım ve temizlik uygulamaları, dış etkenlere maruz bırakma, yanlış kullanım nedenleriyle yüzeylerinde renk ve doku kayıpları, ton değişiklikleri, kalıcı lekelenmeler meydana gelebiliyor. Bu nedenle kullanıcıların ayakkabıları alırken kullanım önerilerini incelemeleri ve Skechers deforme oluyor mu, hangi hatalar deformasyona neden oluyor öğrenmeleri tavsiye ediliyor. 

Saya ve Taban Birleşiminde Solüsyon Sorunu 

Skechers ayakkabıların saya ve taban bölümlerinin birleştirilmesi sırasında bazı yapıştırıcı solüsyonlar kullanılıyor. Şeffaf veya beyaz renkte olabilen solüsyonların birleşim kısmında boşluk bırakmaması, saya ve tabanı sıkı sıkıya birbirine tutturması gerekiyor. Ancak zaman zaman solüsyonun saya veya taban üzerine taştığı, dışarıdan görüldüğü, yapışkan solüsyonun fazla kullanıldığı bilgisi Skechers’a ulaşabiliyor. Skechers ayakkabıların birleşim yerlerinde yapıştırıcı solüsyon taşması fark edildiğinde, bu bir üretim hatası kabul ediliyor ve Skechers’tan destek alınabiliyor. Ayakkabının üretimi sırasında kullanılan solüsyonun hatalı sürüldüğü onaylandığında müşteriler, garanti prosedürlerine tabi tutularak aşamaları tamamlıyor. Farklı kullanım hataları neticesinde ayakkabıların açılmasına neden olan kimi kullanıcıların, kendi solüsyonlarıyla ayakkabıları yapıştırma çabaları, taşmaya neden olabiliyor. Şikayet geldiğinde, yapılan inceleme sonucu, taşan solüsyonun niteliği belirlenerek tüketicilere bilgi veriliyor. Eğer sorun üretimden değil kullanıcı müdahalesinden kaynaklanıyorsa, ayakkabılar hiçbir işlem görmeden tüketicilere iade ediliyor. Yasal süre zarfında uzmanlarca tamamlanan incelemelerde, müşteri memnuniyeti esas alınıyor. 

Sen de Skechers ayakkabı seçerken, Skechers kalitesine güvenerek modelleri inceleyebilirsin. Seçtiğin modelin kullanım önerilerine dikkat ederek bakımını gerçekleştirebilir, uzun süre ilk günkü formunu koruyabilirsin. Herhangi bir sorun fark etmen durumunda Skechers’ın uzman kadrosundan hemen inceleme talep edebilirsin. 

You May Also Like

Kar Tatilinde Yanınızda Bulunması Gereken Kayak Malzemeleri

Kar Tatilinde Yanınızda Bulunması Gereken Kayak Malzemeleri

Skechers ayakkabı kayar mı?

Skechers Ayakkabı Tabanının Parçalanma Sorunu Oluşur mu?

Işıklı Ayakkabılar ve Led Işıklar 

Skechers Işıklı Ayakkabı Pil Değişimi

karbon taban

Karbon Tabanlı Koşu Ayakkabısı

4 thoughts on “Skechers Ayakkabısı Hatalı Çıkar mı?”

  1. Benim en son kışın aldığım bir bot vardı tabanın o kadar kötüydü ki inanamadım ve doktora gittim ortopediste gittim dedim benim Tabanım da bir şey var herhalde bu ayakkabıyla yürüyemiyorum ben de hiçbir şey çıkmadı ve tabanlı kaldım ayakkabının içine inanamadım yani nasıl olur bu 500 TL para verdik numarası şu. 12892Z flex appeal

    1. Merhaba, yaşadığın deneyim için üzgünüz. Ürünü almış olduğun mağazaya faturasıyla götürerek inceleme talebinde bulunabilirsin. Alışverişini web üzerinden gerçekleştirdiysen ürünle ilgili yaşadığın problemi faturanın arkasına yazarak, ürünü aşağıdaki adrese gönderebilirsin. Adres: Akçaburgaz Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No: 3 Esenyurt – İSTANBUL MNG Kargo İnceleme Gönderi Kodu: 519 223 635 Kargolar sadece MNG Kargo ile gönderilmelidir. Farklı kargo şirketleriyle gönderilen karşı ödemeli kargolar kabul edilmemektedir. Destek için 0850 488 02 00 numaradan bize ulaşabilirsin.

  2. geçen yaz mersin forum avm boyner den eşime bir ayakkabınızı aldık. ancak yakın zamanlarda giymeye başladı . fakat çok kötü koku yapıyor . internete baktığımızda bu şekilde çok sayıda şikayet olduğunu gördük. bize nasıl yardımcı olabilir siniz? teşekkürler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir