Skechers Mağazaları Seninle!

Skechers Mall Of İstanbul

Skechers, Türkiye’nin dört bir yanındaki onlarca mağazasıyla seni konforla buluşturmaya devam ediyor. Skechers’ın yüksek kaliteli, özenli işçilik ve özgün tasarım ürünü, sezon koleksiyonunu ve outlet seçenekleri mağazalarda seni bekliyor. Ayrıca, Skechers açılan yeni mağazalarıyla kolay ulaşılabilir olmaya devam ediyor. En yeni Skechers mağazası nerede merak ediyorsan, şimdi Kadıköy’ün merkezinde de Skechers’ı bulabileceğini müjdeliyoruz. Tüm Skechers mağazaları hakkında daha fazla bilgiye yazımız üzerinden ulaşabilirsin. 

Skechers Kadıköy Mağazası Açıldı
Skechers Kadıköy Mağazası Açıldı

Skechers Mağazalarında Güvenli Alışveriş 

Skechers mağazaları, alınan geniş önlemlerle pandemi döneminde de hizmet vermeye devam ediyor. Skechers mağazalarındaki hijyen standartları, tüm ziyaretçilerin gönül rahatlığı ile alışveriş yapmasını sağlıyor. 

  • Skechers mağazalarındaki tüm yüzeyler ve ilgili ekipmanlar, 60 gün koruma sağlayan antimic ile dezenfekte ediliyor. Virüsler, bakteriler ve mikroplara karşı 60 gün tam koruma sağlayan hijyenik temizlik, hem personelin hem de ziyaretçilerin yüzünü güldürüyor. 
  • Tüm Skechers mağazalarının girişlerinde ateş ölçümü yapılıyor. Ateşi normal düzeyde olan ziyaretçiler, içeri alınarak alışveriş yapabiliyor. Vücut sıcaklığı yüksek olan kişiler bilgilendiriliyor ve sağlık desteği alması için önerilerde bulunuluyor. 
Skechers Mağazaları
Skechers Mağazaları
  • Mağaza metrekarelerine göre belirlenen kapasite önlemleri taviz verilmeden uygulanıyor. Aynı anda mağazada bulunabilen kişi sayısı an be an takip ediliyor. Ziyaretçi sayısı mağazadaki kapasite ile sınırlı tutuluyor. 
  • Tüm ziyaretçiler maske ve mesafe kuralları çerçevesinde alışveriş yapabiliyor. Eğer maske veya mesafede sorun meydana gelirse, destek personeli devreye girerek tüm misafirlerin güvenliği için uyarıda bulunuyor. 
  • Skechers’ın tüm mağazalarında profesyonel destek personeli, çalıştığı sırada yüz siperliği, maske ve eldiven kullanarak ziyaretçilere yardımcı oluyor. Hiçbir şartta, güvenlik önlemlerinden ödün verilmiyor. 
  • Skechers ayakkabıları denemek isteyen ziyaretçiler, ayakkabı denemelerinde personel tarafından sunulan tek kullanımlık çorapları kullanılıyor. Kullanılan çoraplar, denemenin hemen sonrasında temas edilmeden çöpe atılıyor. 
  • Denenen her ayakkabı, özenle dezenfekte edilerek belli bir süre diğer ürünlerden ayrı bir yerde bekletiliyor. Böylelikle denenen ayakkabılarda da herhangi bir hijyen sorunu oluşmuyor. Denenmiş ürünler, dezenfeksiyon süreci tamamlanmadan diğer ziyaretçilere sunulmuyor. 
  • Skechers mağazalarında hem personelin hem de ziyaretçilerin güvenliği için teması azaltmak adına, kredi kartı veya mobil cihazlar üzerinden temassız ödeme seçeneği öneriliyor. Ziyaretçilere hatırlatılan temassız ödeme sayesinde, ziyaretçiler pos makinesine veya paraya temas etmeden alışverişlerini kısa sürede tamamlıyor. 
Skechers Şaşkınbakkal Mağazası
Skechers Şaşkınbakkal Mağazası
  • Eğer ödeme sırasında ziyaretçi ile birebir temas veya para alışverişi gerçekleşirse, personelde eldiven değişimi ve dezenfeksiyon yapılıyor. Böylece sıradaki ziyaretçi ile görüşme sırasında hijyen sorunu yaşanması engelleniyor. 
  • Personelin sağlık durumu, sorulan sorular ve doldurulan envanter üzerinden toplanan bilgilerle takip ediliyor. Herhangi bir sağlık sorunu yaşanması halinde, yasal mevzuat gereğince süreçler ilerliyor. 
  • Tüm pandemi önlemlerinin yanı sıra, Skechers mağazalarında rutin temizlik işlemleri ideal aralıklarla yapılıyor ve kontroller gerçekleştiriliyor. Mağazanın havalandırmasına dikkat ediliyor. 
Skechers Terracity
Skechers Terracity

Skechers.com.tr’den Beğen, Skechers Mağazalarından Al

Skechers, şimdi yepyeni bir hizmetle seninle… Eğer mağazada zaman geçirmeden, mağaza mağaza aramadan dilediğin ürünü bulmak istersen, Skechers.com.tr’den seçtiğin spor giyim ve ayakkabı ürününün hangi mağazada olduğunu kolaylıkla öğrenebilirsin. Siparişini online alışverişle verebilir, ayakkabıyı mağazadan teslim alabilir veya aradığın modeli mağazada denedikten sonra alışveriş yapabilirsin. Hangi Skechers hangi mağazada diye aramadan, online’da beğendiğin ürünün hangi mağazada olduğu bilgisine kolayca ulaşabilirsin.

Skechers tasarımlarının tümü Skechers.com.tr üzerinden de sunuluyor. Online alışverişlerde oluşturulan siparişler, mağazadaki özen ile hazırlanarak adresine ulaşmak üzere yola çıkıyor. 

Skechers Trabzon Forum
Skechers Trabzon Forum

Skechers Mağazalarında Yenilikler 

Skechers mağazalarında daha iyi hizmet için yenilikler hız kesmeden devam ediyor. Renovasyon ve yer değişikliği ile yenilenen Skechers Marmara Park, Skechers İstinye Park ve Skechers Buyaka mağazaları ziyaretçilerini bekliyor. 

Pandemi tedbirleri kapsamında yeniden açılan mağazalarda, alınan ürünlerin iadesi ve değişimi, mağaza açılış tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde yapılıyor. Böylece, mağazalardan alınan ürünlerin iade süresi için öngörülen 15 gün, değişim için belirlenen 30 gün sınırı dolayısıyla, mağazaların kapalı olduğu süre göz önüne alınarak ziyaretçilerin mağdur olmasının önüne geçiliyor. 

Pandemi ve mağazaların bir süre kapalı kalması dolayısıyla herhangi bir mağduriyet oluşmaması için Skechers mağazalarından alınan hediye çeklerinin kullanım süresi 2021 yılının sonuna kadar uzayacak şekilde güncelleniyor. 

Skechers.com.tr mağazalarının birçoğu, online alışverişlerde iade çeki ve değişim servisi olarak da hizmet veriyor. Bu bilgiye Skechers.com.tr üzerinden şimdi tek tıkla ulaşılabiliyor. Yanında “ONLINE SİPARİŞLERDE İADE ÇEKİ VE DEĞİŞİM SERVİSİ” ibaresini gördüğün mağazalardan işlemlerini gerçekleştirebilirsin. Türkiye’nin dört bir yanında, Skechers en yakın mağaza yerleşkesi ile seni bekliyor. İade çeki ve değişim servisi olan mağazaları, mağaza listesi içinden kolaylıkla ayırt edebilirsin. 

Skechers Vadi Mağazası
Skechers Vadi Mağazası

Skechers Mağazaları Nerede? 

Skechers’ın Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Mersin, Samsun, Adana, Diyarbakır, Bodrum, Kıbrıs ve Trabzon’da mağazaları bulunuyor. Her geçen gün mağazalarına yenilerini ekleyen Skechers, konsept yeni sezon koleksiyonları sunan mağazalarının yanı sıra outlet mağazalarının yaygınlığıyla da biliniyor. 

Skechers Ankara Optimum, Skechers Antalya Marka, Skechers Antalya Moa, Skechers Antalya Olivium, Skechers Optimum, Skechers İstanbul Venezia, Skechers İstanbul Viaport, Skechers İzmir Optimum, Skechers İzmir Westpark, Skechers İzmir Outlet mağazaları outlet ürünleri kullanıcılarla buluşturuyor. 

Skechers’ın en geniş mağazaları biliyor musunuz? Skechers Adana M1, Skechers İstanbul Buyaka, Skechers İstanbul Cevahir, Skechers Taksim İstiklal, Skechers İstanbul İstinyepark, Skechers İstanbul Marmara Forum ve Skechers Trabzon Forum mağazaları, büyük Skechers zincirinin en geniş metrekareye sahip mağazaları olarak kayıtlara geçiyor. 

Peki, 2021’in en sevilen Skechers mağazaları hangileri? Yapılan çalışmalar; Skechers İstanbul İstinyepark, Skechers İstanbul İstiklal, Skechers İstanbul Moi, Skechers İstanbul Cevahir, Skechers İstanbul Marmarapark ve Skechers İstanbul Şaşkınbakkal mağazalarının değerlendirmelerde ön plana çıktığını gösteriyor. Tüm mağazalarda aynı özenli hizmetin bulunacağı ise Skechers tarafından taahhüt ediliyor. 

Skechers’ın en yeni mağazası ise Kadıköy’de seni bekliyor. Kolay ulaşılabilir ve merkezi konumuyla Kadıköy’de yerini alan Skechers, Caferağa mah. Mühürdar cad. No: 19 Kadıköy/İstanbul adresinde.

Skechers Venezia Mağazası
Skechers Venezia Mağazası

Skechers Mağazaları Açılış ve Kapanış Saatleri 

Skechers mağazalarının açılış ve kapanış saatleri, pandemi dolayısıyla alınan bölgesel önlemler çerçevesinde belirleniyor. Sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu günlerde mağazalar kapalı olurken, diğer günler 10.00-20.00 saatleri arasında özenle tüm ziyaretçilere hizmet vermeye devam ediliyor. Bölgesel ve ülke çapında uygulanan pandemi önlemlerinde yapılan değişikliklerin etkisiyle mağaza açılış ve kapanış saatlerinde olabilecek olası değişiklikler için Skechers’ın sosyal medya hesaplarını takip edebilirsin. Skechers Türkiye Facebook, Skechers Türkiye Instagram hesaplarından güncel bilgiye ulaşabilirsin.

Kadıköy Skechers Mağazası
Kadıköy Skechers Mağazası

Skechers Müşteri Destek Ekibi Hizmetinde

Skechers mağazalarında daha iyi hizmet, daha hijyenik ve güvenli servis için her gün özenle çalışan Skechers kadrosunu görüşlerinle değerlendirebilir, önerilerinle Skechers mağazalarının gelişmesine katkı sunabilirsin. Skechers mağazaları hakkında her soru ve sorununda profesyonel müşteri destek ekibinden bilgi ve yardım alabilirsin. 0850 488 02 00 telefon numarasından, hafta içi her gün 09.00 – 18.00 saatleri arasında uzman müşteri temsilcileri ile görüşebilirsin. Dilersen, Skechers Türkiye’nin bize ulaşın sayfası üzerinden form doldurarak öneri ve yorumlarını iletmen mümkün. 

Amerika’nın günlük giyim ve çocuk kategorilerinde pazar lideri olan Skechers 10 yıldır, Türkiye’deki müşteriler ile buluşuyor. Her geçen gün sayısı artan Skechers mağazaları ve Skechers.com.tr ile hizmet sağlayan marka, dünyanın 190’dan fazla ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de kalitenin adresi oluyor. Sen de Skechers kalitesi ile hemen tanışmak, özenli hizmet ile güvenle alışveriş yapmak için hemen Skechers mağazalarını ziyaret edebilirsin. Skechers konforunu alışkanlık haline getirecek ürünler mağazalarda ve Skechers.com.tr’de seni bekliyor. 

 

You May Also Like

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

slim fit nedir

Slim Fit Nedir?

Sevgililer Günü Mont Hediyesi

Sevgililer Günü Hediyeleri İçin Mont Önerileri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir