Sneakerlar Şimdi Çok Havalı! Hemen En Tarz Modellerle Tanışabilirsin

Sneakerlar Şimdi Çok Havalı!

Sneaker modelleri sınır tanımıyor, moda kalıplarını yıkıp kendi tarzını yaratıyor. Yılın en tarz yüksek taban spor ayakkabı modelleriyle tanışmak için heyecan duyuyorsan yalnız değilsin. Kalp atışlarını hızlandıracak en havalı modellerden bahsetmeye hazırız. Sen de dört mevsim giyebileceğin, dolabını renklendirecek mükemmel sneakerlar için koleksiyonunda yer açmaya hemen başlayabilirsin… 

Yazlık Spor Ayakkabı Trendleri Nelerdir? 

  • Bu yaz desenler ayakları süslüyor. Eğlenceli çiçekler, vahşi desenler, floral esintiler yazlık ayakkabı modellerinin üzerinde kullanıcıları karşılıyor.
  • Zıt renklerin kontrastın uyumunu sergilediği tasarımlarda, birden çok desenin kullanıldığı alternatiflere rastlanıyor. 
  • Deri, kumaş, süet gibi farklı materyaller bir arada estetikle buluşuyor. Skechers D’lites farklı malzemelerin bir araya geldiği yüksek taban spor ayakkabı tasarımlarıyla onlarca seçenek sunuyor. 
  • Metalik yansımalar göz alıyor. Sezon modası ayakkabılarda gold ve gümüş detaylar asalet sergiliyor. Yıldızları ayaklara taşıyan ışıltılı seçeneklerle her adımda ışıltılar seni takip etmeye hazırlanıyor. 
  • Geçen yıllarda ayakkabılarda boy gösteren fiyonklar yerini ponponlara bırakıyor. Ponponlu, sevimli sportif seçenekler vitrinleri süslüyor. 
  • Yüksek taban spor ayakkabı modelleri, seni konforla buluştururken şıklığın kapısını aralamaya devam ediyor. Son yıllarda trend ivmesini yükselten modeller, bu yıl da ayaklarda sık sık göze çarpıyor. Üstelik taban yüksekliği boyun da daha uzun görünmesini sağlıyor. 
  • Blok renkli alternatifler, günün rutinlerini canlı renklerle boyamaya geliyor. Skechers özellikle yüksek taban spor ayakkabıların tabanlarında kullandığı canlı renklerle, her adımı eğlenceli hale getiriyor. 
  • Retro çağrışımlarla ilgi toplayan alternatifler, bugünün gençlerini 90’lı yıllara götürüyor. Parça parça renklerin yer aldığı sayalar, geçmişin en moda tasarımlarını güncel yorumlarla bugüne taşıyor. 
  • Skechers’la chunky/ugly sneakers akımı hala güncelliğini koruyor. Chunky ayakkabılarla gelen oversize giyim ve salaş tarz, sokakları etkisi altına almaya devam ediyor. 
Yazlık Spor Ayakkabı Trendleri Nelerdir? 
Yazlık Spor Ayakkabı Trendleri Nelerdir?

Sneakerlar ile Günlük Kombin Nasıl Yapılır?

Sneaker ile günlük kombin yaparken rahatlığı ön planda tutmak tavsiye ediliyor. Tüm tarzlarda kombinlenebilen sneaker ayakkabılar, günlük yaşamda özellikle eşofmanlar ve sportif jeanlerle bir arada kullanılıyor. Üst giyimde ise tişört ve kadın kapüşonlu sweatshirt modelleri, sneakerlar ile mükemmel uyum sergiliyor. Yüksek bel ve boru paça modelleriyle dikkat çeken mom jean pantolonlar, yüksek taban spor ayakkabı ve sneakerlarla bacak boyunun uzun görünmesine yardımcı oluyor. 

Kadınlar, esnek ve rahat kadın spor tayt ile sneaker giyerken genellikle renk uyumu gözetiyor. Taytlarla aynı renk sneaker giymek oldukça moda, bir yandan da neon detaylarla ayakkabıya dikkat çekmek öneriliyor. Yalnız, taytın ayakkabının bileğine değmeyecek uzunlukta olmasına özen göstermelisin. 

Günlük kombin yaparken yılın giyim trendlerini sergileyebilirsin. Örneğin tişört üstüne, yakasını omuzlarından aşağı doğru çektiğin bir oduncu gömlek geçirebilir ve salaş görünümünle göz doldurabilirsin. Sneaker ile gömleğin aynı tonlarda olmasına özen göstererek uyumu yakalaman mümkün. 

Takım trendini yüksek taban spor ayakkabı ile birleştirmek istersen crop kesim bir sweatshirt ve jogger tipi bol bir eşofmanla kombin yapabilirsin. Pastel tonlardaki eşofman takımlar oldukça moda, altına mümkünse kontrast renklerde bir sneakers seçebilir veya birebir aynı renk kullanarak tek renk görünüm sergileyebilirsin. 

Sneakers kombinleri ile ilgili biraz daha fazla ilhama ihtiyacın varsa, diğer blog yazımızı okuyabilirsin. Ayrıca sneaker kombinlerinde anne kız uyumu da puan topluyor. Çocuğun ile bir örnek giyinerek sen de bu tarzın bir parçası olabilirsin. Anneler ve kızları için birbirinden şık ayakkabılar, çocuk sırt çantası ve sneakerlar Skechers koleksiyonunda yer alıyor. 

Sokak Modası Nedir?

Modanın nabzının podyumlarda değil caddelerde tutulduğu sokak modası, Japonya’dan tüm dünyaya yayılıyor. Moda başkentleri İtalya ve Paris’ten değil Uzak Doğu’dan çıkan bu trend, moda parçaları günlük giyimde yorumlamaya dayanıyor. Japonya, Kore ve İngiltere’de çılgın kombinler sokaklarda modaya yön verirken, İtalya ve Fransa gibi moda ülkelerinde daha seçkin tarzda eşleştirmeler caddeleri süslüyor. Moda tabularını yıkan sokak modası, kişilerin yaratıcılığına dayanıyor. Kendi tarzını ön plana alan kadın ve erkekler, modanın öncü isimlerinden ve sezon trendlerinden ilham alsa da parçaları kendi zevklerine göre bir araya getirip ortaya yeni bir tarz çıkarıyor. Öyle ki günümüzde sokak modası podyumlara ilham veriyor. Moda haftalarında podyumlardan ziyade, sokaklarda giyilenler haberleştiriliyor. 

Sokak Stili Nasıl Olmalıdır?

Sokak stilinin kişinin tarzını, yaratıcılığını yansıtması gerekiyor. Sıradanlıktan uzak, dikkat çekici, fark yaratan bir imaj sunulması ve sezon modasından izler taşıması önem arz ediyor. Örneğin, dantelin moda olduğu bir sezonda herkes gibi dantel bluz giymek yerine paltonun üstüne dantel bir panço geçirmek yani farklı bir detay sunmak sokak modasının gereğini yerine getiriyor. Her parçası düşünülerek birleştirilen kombinin tüm detaylarının moda sevenlerin dikkatini çekecek tarzda olması gerekiyor. Sokak stilinin kişiyi yansıtması, özgün izler taşıması, farklı görünmesi, konfor vadetmesi, kişisel bir imza yaratması, moda ikonlarının sokak modası tercihlerinde dikkat ettiği noktaları oluşturuyor. 

Sneakerlar ile Günlük Kombin Nasıl Yapılır?
Sneakerlar ile Günlük Kombin Nasıl Yapılır?

Ayakkabıda Bu Yılın Moda Renkleri Nelerdir?

Yılın moda renkleri otoritelerce belirleniyor. Yılın en trend tonları, mobilyadan tekstile, ayakkabıdan giyime her alanda koleksiyonları süslüyor. Eğer ayakkabıda yılın moda renklerini merak ediyorsan en trend pantone tonlarını öğrenmelisin: 

  • Yılın en moda renginin sarı olduğu ilan edilirken renk tonu olarak Pantone 13-0647 Illuminating belirleniyor. Güneşten ilham alan sarı; siyah, kahverengi, turuncu gibi renklerle bir arada sunularak ayakkabılara enerji veriyor. 
  • Pantone 15-4020 Cerulean renk kodlu gök mavisi de bir diğer moda rengi işaret ediyor. Sokak stilinde sık sık karşına çıkacak olan renk, dinginliği ile ayakkabılarda şıklığı müjdeliyor. Özellikle tek renk kombinlerde kullanılan mavi, sarı ve beyazla beraber göz dolduruyor. Kapsül gardırobun olmazsa olmazı beyaz spor ayakkabılar mavinin en huzurlu tonuyla renk kazanıyor. 
  • Pantone 18-1248 Rust kodlu pas rengi bu yıl alkış topluyor. Kiremit rengini anımsatan bu özel ton, elegan stilin ayrılmaz bir parçasını oluşturuyor. 
  • Pantone 13-0117 Green Ash yani yeşil kül rengi, ferah bir nefes gibi kombinlere tazelik getiriyor. Pastel bir ton olan green ash, su yeşilinin açık bir tonu olarak tarif edilebiliyor. 
  • Pantone 13-0822 Sunlight yani günışığı rengi yine pastel renk ayakkabı trendlerini dolaplarına getiriyor. Dingin bir ton olan renk, pastel bir açık sarıyla yüksek taban spor ayakkabılar üzerine yerleşiyor. 
  • Cezbedici canlı renk trendi bu yıl Pantone 17-1562 Mandarin Red yani mandalina kırmızısıyla ayakkabılara hayat veriyor. Enerji yükselten renk, romantik çağrışımıyla sportif sneaker modellerine klasik bir tarz armağan ediyor. 
  • Ahududu Şerbeti Pantone 18-2043 Raspberry Sorbet rengi, pembenin neon renklerinin modasının geçmediğini duyuruyor. Özellikle sans mavisi renk ve leopar desenle bir arada kullanılan ton, giysilerde de ayakkabılarda da dikkatleri üzerinde topluyor. 
  • Ametist Orkide, Pantone 17-3628 Amethyst Orchid tonunu taşıyor. Kraliyet simgesi mor renk, tüm asaletiyle kombinlere seçkin bir iz bırakıyor. Ayakkabılarda elit bir dokunuş oluşturan mor renk, karşı konulmaz cazibesiyle heyecan veriyor. 
  • Pantone 19-4016 Inkwell, mürekkep rengiyle siyahtan vazgeçmeyenlere alternatif oluşturuyor. İçindeki hafif maviyle gizem sunan bu yeni nesil siyah renk, sadeliğin çekiciliğini ayaklara taşıyor. 
  • Pantone 17-5104 Ultimate Grey, yüksek taban spor ayakkabılarda grinin kusursuzluğuna vurgu yapıyor. Açık gri renk, sportif modellerde oldukça fazla tercih ediliyor. Hem klasik hem de spor kombinlerde kolaylıkla yer bulan gri, zahmetsizce kombinlenebilmesi sayesinde günlük giyimde sıklıkla kullanıcılara göz kırpıyor. 

Sen de yılın en havalı sneaker ayakkabılarını Skechers’ta bulabilir, tarzını yüksek taban spor ayakkabı modelleri ile tamamlayarak kendini ödüllendirebilirsin. Skechers, yeni sezon koleksiyonunda onlarca sneaker ile sokak modasına göz kırpıyor. Üstelik kız çocuk spor ayakkabı ve kadın ayakkabı modelleriyle anne kız kombinleri de yapabilirsin! Sen de sokakların en havalı görünümüne sahip olmak ister misin? 

You May Also Like

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

slim fit nedir

Slim Fit Nedir?

Sevgililer Günü Mont Hediyesi

Sevgililer Günü Hediyeleri İçin Mont Önerileri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir