Sneakers Kombinleri

Şıklığı ve rahatlığı ile farklı stillere eşlik eden sneakerlar, birbirinden tarz kombinlerde yer alarak kullanışlılık sunuyor. “Bir ayakkabı kaç farklı şekilde giyilebilir?”, “Bir spor ayakkabı kaç kombinde kullanılabilir” diye soruyorsan, “çok” yanıtını almaya hazır olmalısın. Hem havalı hem de çok konforlu sportif modelleri, her gün başka kıyafetlerle eşleştirebilir, şıklık yarışında öne çıkabilirsin. Rakiplerini geride bırakarak sokakta tüm gözleri üzerinde hissetmek istiyorsan sen de önerilerimizi dikkate alabilirsin. Rahatlıktan ödün vermeden şık görünmek için sen de ayakkabı dolabında daha çok sneakers modelline yer verebilir, renk renk desen desen spor ayakkabılarını kombininin yıldızı yapabilirsin.

Sneakers Nasıl Kombinlenir?

Sneakers ayakkabılar hemen hemen her tarza uyum gösteriyor. Onları şık bir takım elbisenin veya abiye bir gece kıyafetinin altına giyebilir, eşofmanlarla kullanabilir veya kabanın altına giyerek kombini sporlaştırabilirsin. Yaz kış giyilebilen, açık koyu her renkle kullanılabilen modern ayakkabılar ile şıklığı yakalayabilmek için birkaç altın moda kuralına dikkat etmek yetiyor:

  • Özellikle çorabın kombininin yıldız parçası değilse, sneakers ayakkabıların içinden görünmemesine dikkat etmelisin. Eğer çorapları rengarenk, desenli, eğlenceli bir modelde seçiyor ve özellikle görünmesini istiyorsan onları kombinin en dikkat çekici unsuru olarak sergileyebilirsin.
  • Sneakers üzerine mom jean veya havuç kesim bir pantolon giyiyorsan pantolonun paçalarını bir kat kıvırarak kombine daha ferah görünüm katabilirsin. Tayt altına sneakers tercih edeceksen, bileklerinin açıkta kalmasına özen göstermelisin. Tayt, ayakkabının bilek kısmına değmemeli.
  • Maksi paltolar ile chunky sneakerlar bir arada mükemmel uyum gösteriyor. Kombin hazırlarken iddialı eşleştirmelerden kaçmamalısın.
  • Eğer desenli bir sneaker giyiyorsan, desenli kıyafetlerle veya desene uygun iddialı renklerle kombini zıtlıkların uyumuna kavuşturabilirsin. Puantiye desenli bir sneaker ile ekose bir tulum, leopar desenli bir ayakkabı ile pembe bir pantolon, damalı bir günlük ayakkabı ile çizgili bir elbise giymek iddialı bir görünüm yaratmaya yetiyor.
Beyaz Spor Ayakkabı

Beyaz Sneakers Nasıl Kombinlenir?

Kadın sneakers ayakkabılar, birçok farklı kombinde kullanılabiliyor. Feminen maksi elbiselerin altına açık renk, sade ve ince tabanlı sneakerlar giymek romantik görünüme sportif bir dokunuş katıyor. Eline de küçük bir çanta alarak uçuş uçuş elbisenle dikkat çekebilirsin. Eğer beyaz sneakerları siyah pantolonla kombinlemek istiyorsan, ayakkabıların açık renk olduğu için kontrastı kıracak detaylar kullanmalısın. Üzerine beyaz bir tişört ve camel rengi bir manto giyebilir ve siyah-beyaz kontrast etkisini böylece nötralize edebilirsin. Eğer üstüne de koyu renk bir tişört giyeceksen, beyazlı siyahlı bir spor sırt çantası alabilir ve bileklerini gösterecek slim fit kesimli, dar paça siyah pantolon tercih edebilirsin. Böylece bileklerden görünen ten rengi, siyahın yoğun etkisini kırarak ayakkabıların açık renginin rahatsız etmesini önlüyor. Beyaz renk ayakkabılar, özellikle ekose desenle, gri ve mavi tonlarıyla çok yakışıyor.

Erkek sneakers modelleri arasından tercihin beyazdan yanaysa, kombinlerde açık renk pantolonlara yer vermelisin. Bej rengi pantolon, beyaz bir tişört ve denim bir ceketle mükemmel bir kombin yapabilirsin. Takım elbise altına beyaz spor ayakkabı giymek istiyorsan, takım elbisede açık gri renk tercih etmeli ve muhakkak sportif bir kesim kullanmalısın. Blazer bir ceket, altına gri kumaş bir pantolon ve beyaz ayakkabı giyebilirsin. Eğer sen de lacivert rengi seven erkeklerdensen, beyaz spor ayakkabıları kırmızı lacivert çizgili çoraplarla tamamlayarak, lacivertten beyaza sert geçişi yumuşatabilirsin. Üzerine giyeceğin beyaz bir gömlek ve lacivert tonlarında bir trençkot ile tam bir sonbahar erkeği imajına bürünmen mümkün. Beyaz spor ayakkabılar, erkek kombinlerinde genellikle şortlarla beraber tercih ediliyor. Kanvas kumaş şortlar ve keten gömleklerle beraber beyaz ayakkabılarını rahatlıkla giyebilirsin.

 

 

 

Etek ve Sneakers Kombinleri

Etek ve Sneakers Kombinleri

Sneakers denince birçok kişinin aklında etekli kombinler beliriyor. Spor ayakkabılar, mini ve midi boy eteklerle rahatlıkla kombinlenebiliyor.

Eğer mini etekli bir sneakers kombini yapacaksan, etek kesimine göre ayakkabı modelini belirleyebilirsin. Pilili, bol bir mini etek giyiyorsan, bacaklarını daha uzun gösterecek yüksek tabanlı ayakkabılara yönelebilirsin. Dar ve vücudu saran mini eteklerde ise yüksek yakalı ayakkabılara ve tenis ayakkabısı benzeri düz tabanlı modellere yer verebilirsin. Yılın modası yırtmaçlı mini etekler giydiğinde ayakkabının yakasından çorabını gösterebilir, hatta ayakkabı içine giyeceğin renkli soket çorapları bileklerini örtecek şekilde yukarı çekebilirsin. Böylece bacağındaki dekoltenin daha karizmatik durmasını sağlayabilirsin.

Eğer maksi boy bir etek giyiliyorsa, yırtmaç olmadığı takdirde sneakers kullanmamak gerekiyor. Yırtmaçsız maksi boy etekler, daha ferah görünüm için tek bant ayakkabılarla giyilebiliyor. Midi boy, yani boyu bilek ile diz kapağı arasında biten etekler, volanlı olduğunda feminen görünüm daha kaba, büyük ayakkabılarla snobe edilebiliyor. Derin yırtmaçlı midi eteklerin chunky ayakkabılarla giyildiğini görebilirsin. Bu sayede, hem feminen hem de daha genç bir stil oluşturuluyor. Balon etek ve elbiseleri yüksek tabanlı dad sneakerlarla kombinleyerek proporsiyonu dengeleyebilirsin. Eğer kalem etek tercih ediyorsan, görünümünü sade ve şık yürüyüş ayakkabılarıyla tamamlayabilirsin.

Siyah Sneaker Kombinleri

Siyah Sneaker Kombinleri

Siyah sneaker ayakkabıları rahatlıkla klasik bir ayakkabı gibi kullanabilirsin. Özellikle erkekler slim kesim takım elbiselerini siyah sneaker ile tamamlıyor. Takım elbiselerin yanında, günlük giyimin vazgeçilmezleri olan; kazaklar, gömlekler, jean pantolonlar rahatlıkla siyah ayakkabılara eşlik ediyor. En kolay kombinlenebilen ayakkabılar arasında yer alan siyah renk ayakkabıları kıyafetlerle eşleştirirken, tek renk görünüm sağlamak için siyah çoraplardan destek alabilirsin. Siyah ayakkabıyı illa siyah bir kombinle giymen gerekmiyor. Eğer açık renk kıyafetler tercih edeceksen, pantolon ve ayakkabı arasındaki geçişin çok keskin olmamasına dikkat etmelisin. Bunun için belki üst giyimde daha açık renkler, pantolonda daha koyu seçimler tercih edebilirsin. Siyah ayakkabılar kombinlenirken bacak boyunun kısa görünme riski ortaya çıkıyor. Özellikle mini etek altına siyah sneaker giyen birçok kadın bacak boyunun kısa görünmesinden endişe duyuyor. Bu sorunun önüne geçmek için derin yırtmaçlı eteklere, elbiselere ve yüksek bel modellere yönelebilirsin.

Skechers Sneakers Özellikleri

Skechers Sneakers Özellikleri

Skechers sneaker modellerinde rahatlık ön planda tutuluyor. Ayağın şeklini alan iç tabanlar, gün boyu mükemmel destek sağlayarak her an konforla kullanıcılara eşlik ediyor. Sportif tasarımların sayasında süet, deri, kumaş ve file gibi farklı materyaller kullanılabiliyor. Sezon trendleri arasında yer alan, birden çok materyali aynı tasarımda kullanma modası, Skechers sneakerlarda da görülüyor. Ürünlerin taban destekleri, ayakların rahat hissetmesi için gerekli yardımı sunuyor. Kaymaz kauçuk taban zeminlere rahatlıkla tutunuyor. Sneakerslar, günlük hayatta ayağın aldığı her pozisyona, yapılan her harekete nazikçe uyum gösteriyor. Nefes alan paneller sayesinde hava transferi sağlanıyor. Ayaklar, esnek taban teknolojisinin yardımıyla, gün boyu rahat hissediyor. Atılan her adımda Skechers rahatlığı kullanıcıları karşılıyor. Üstelik Skechers tasarımlarında sade şıklıktan ödün vermiyor. Ortopedik ayakkabı modelleri de estetikte günlük ayakkabılarla yarışıyor. Markanın klasikleşen S logosu, ayakkabıların üzerinde dikkat çekerken tasarımlarda, renkli katmanlar, retro parçalı modeller yer alabiliyor. Skechers hem kadın hem de erkek koleksiyonunda farklı tarzlara hitap edecek onlarca ayakkabı sunuyor. Günlük yaşamda rahatlıkla tercih edilebilen sneakers tasarımları, hafiflikleriyle adeta ayaklardaki varlıklarını unutturuyor. Sen de Skechers sneakerlarla  günün koşturmacası, stresi, yorgunluğu içinde rahatlığı hissedebilir, en şık kombinlerini tamamlayarak her gün öz güven tazeleyebilirsin.

You May Also Like

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

2024 Yılı Erkek Ayakkabı Trendleri

slim fit nedir

Slim Fit Nedir?

Sevgililer Günü Mont Hediyesi

Sevgililer Günü Hediyeleri İçin Mont Önerileri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

Yeni Sezon Trend Kadın Sneakers Modelleri

1 thought on “Sneakers Kombinleri”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir