SS21 Skechers Çocuk Sandalet Modelleri

Çocuk Sandaletler

Yazın dinamizmi, çocukların uçsuz bucaksız enerjisiyle buluşuyor. Yazın sıcak sahilleri dolduran, oyunlarıyla sokaklara neşe salan çocuklar, aradıkları rahatlığı Skechers çocuk sandalet modelleri ile buluyor. Hafiflik, şıklık, ve konforla yaz için en ideal seçim olan sandaletler, çocukların ayaklarının nefes almasını sağlıyor. Rüzgarla buluşan ciltleri, sıcak havada bile çocukların çok daha huzurlu hissetmelerine yardımcı oluyor. Oyunda, plajda, havuzda, gezide, evde giyilebilen erkek ve kız çocuk sandalet modelleri, çocuklara özgürlük vadediyor. 

Skechers 2021 sezonu için hazırladığı birbirinden şık çocuk sandaletlerle, hem sezon trendlerini yansıtıyor hem de çocukların alışkın olduğu sportif ayakkabı konforunu sandalet formuyla birleştiriyor. Özel taban teknolojileri ve kaliteli tasarımlarıyla ebeveynlerden tam not alan Skechers, çocuk sandaletlerle yaz boyunda ayaklardan çıkmıyor. Her yerde çocukların en özgür, en keyifli ve rahat hareketlerine eşlik eden tasarımlar, yazın en havalı isimlerinin imzası oluyor. Çocuklar, rengarenk ayakkabılarıyla sokak modasını kombinlerinde taşıyor. 

2021 Çocuk Sandalet Trendleri 

  • Dünya modasında estetiğin önemi korunurken konfor da son yıllarda öne çıkıyor. Sadece şık olmak değil, artık rahat hissetmek de modanın bir parçasını oluşturuyor. Çocuk sandalet modelleri de bu trendi yansıtıyor. Çocukların kolay giyeceği, rahat hareket edeceği tasarımlar, 2021 yazına adeta damga vuruyor. Cırt cırt bantlı ve düz tabanlı çocuk sandaletleri hemen her yerde görebilirsin. 
  • Çok fonksiyonlu tasarımlar vitrinlerde yerini alıyor. Kullanışlılık; kız ve erkek çocuk sandalet modelleri için aranan ilk özellik halini alıyor. Hem sandalet hem de yeri değiştirilebilen bant sayesinde terlik olan alternatifler çok moda. Çocuklar aynı ayakkabıyı sandalet olarak kullanırken küçük bir bant değişikliği ile anında terliğe dönüştürebiliyor. 
  • 2021 çocuk sandalet modasında, yetişkin ayakkabılarına benzeyen daha sade tasarımlar ön plana çıkıyor. Çocuk ayakkabıları yalın tasarımlarıyla, bu sezon çok daha fazla düzeyde yetişkin tasarımlarına benziyor. Örneğin siyah ve beyaz kız çocuk sandalet modelleri, çocuk kombinlerinde eskisinden çok daha fazla kombinlerde yer alıyor. 
  • Baskılar, desenler bu sezon her zamankinden çok daha trend… Çocuk sandaletlerin üzerinde rengarenk baskılar görmeye hazır mısın? 
  • Balıkçı stili sandaletler çocukların ayaklarını korurken bir yandan nefes aldırdığı için her zaman klasikler arasında yerini koruyor. 2021 yılında ise balıkçı sandaletler trend özelliği taşıyor. Çocuklar için hem güvenli hem de havalı olan burnu kapalı, yanları açık sandalet modellerini bu yaz daha çok görebilirsin. 
  • Işıl ışıl ışıklı sandaletler yine çok moda. Çocuk sandalet modasının vazgeçilmezlerinden olan ışıklı ayakkabılarda bu sezon desenli dış tabanlar ve renkli led ışıklar dikkat çekiyor. 
  • Işıklı seçeneklerde de dikkatini çektiği üzere bu yıl tabanların yılı! Girintili çıkıntılı, eğlenceli dış tabanlar sayadaki desenlerden rol çalıyor. Dış tabandaki oyuntular, çocuklara çok daha dikkat çekici bir stil armağan ediyor. 
  • Dijitalleşmenin başrolde olduğu 2021 yılında, teknolojiyi anımsatan baskılar, tasarımlar çocuk ayakkabılarında bol bol görülüyor. Sandaletlerde de yazılım kodları, piksel desenleri gibi alternatif baskılar görmeye hazırlıklı olmalısın. 
SS21 Skechers Çocuk Sandalet Modelleri
SS21 Skechers Çocuk Sandalet Modelleri

Skechers Çocuk Sandalet Modelleri 

Sezon trendlerini her tasarımıyla birebir yansıtan, çocuklara son moda bir görünümün sırrını veren Skechers, modaya yön veren çeşitleriyle seninle. Skechers SS21 çocuk sandalet modelleri arasında neler var merak ediyor musun? 

  • Cırt cırtlı kolay giyilen sandaletler, nefes alan kumaş ve sentetik sayalar, çocuklar için özel tasarlanan tabanlar, Skechers’ta seni bekliyor. 
  • Kullanışlılık vadeden çok işlevli ürünler bu sezon moda, elbette Skechers koleksiyonunda da fonksiyonel seçenekler mevcut. Skechers’ın çocuk sandaletlerinde, arkasındaki bant öne doğru alınabilen ve anında terlik görünümüne kavuşan seçenekleri bulabilirsin. İstersen kız çocukların gözdesi olan pembe sandalet modellerine bakabilir, trendin örneklerini inceleyebilirsin. Sandaletin anında pembe terlik olduğunu görebilir, hemen kızın için bir tane sipariş verebilirsin.
  • Skechers Foamies ailesi, yetişkin ve çocuk sandalet modelleriyle yaz boyu en konforlu deneyimi ailelere armağan ediyor. EVA kullanılan hafif köpük formu, yumuşak sayası ve şok emici orta tabanla sıradan tasarımlardan fazlasını vadediyor. Sevimli tasarımı, üzerindeki eğlenceli ve rengarenk desenleri ile plajların gözdesi olan modeller, hava alan özelliği ile her adımda serin hissetmeye imkan tanıyor. Üstelik makinede yıkanabilme fonksiyonu da var. Eğer Foamies ailesinin en renkli modelini tüm detaylarıyla incelemek istersen Heart Charmer – Photobomb ürününe bakabilirsin.  
  • Baskıların moda olduğu sezonda boya sıçraması desenleriyle renklenen alternatifleri kolaylıkla fark etmen mümkün. Eğlenceli baskılarla süslenen çocuk sandaletlerde Skechers’ın ikonik S logosunun da renklendirilmiş farklı formlarını bulabilirsin. 
  • Balıkçı stili sandaletlerin moda olması, Skechers koleksiyonunu takip eden ebeveynlerin yüzünü güldürüyor. Sezonun en moda tasarımında birçok alternatif kız ve erkek çocukları bekliyor. Önü kapalı, yan kısımları hava alacak şekilde açık olan balıkçı sandaletlerde birçok farklı seçeneği inceleyebilirsin. 
  • Yetişkin modellerine benzeyen sade tasarımlı alternatifler de Skechers’ta. Siyah ve beyaz gibi temel renklerde birçok seçenek bulabilir hatta benzer çocuk ve kadın sandalet modelleriyle birbirinden şık anne kız kombinleri yapabilirsin. 
  • Işıklı ayakkabılarda dünyanın ilk tercihi olan Skechers, sandalet çeşitleriyle de ışık saçıyor. Modası hiç geçmeyen ışıklı çocuk sandalet modellerini yeni sezon   koleksiyonunda bulabilirsin. Işıklı ayakkabı alırken nelere dikkat edilmeli öğrenmek için blog yazımızdan destek alabilirsin. 
  • Dijital çağın yaratıcı tasarımları da bilgisayar dünyasından izler taşıyor. Skechers’ın geleceğin dünyasını çağrıştıran özel tasarımlı sandalet modellerinde piksel piksel görünüm sergileyen modeli görebilirsin. İlk bakışta dikkat gerektiren, ilgi uyandıran sandalet tasarımıyla çocuklarının çok havalı görüneceğinden emin olabilirsin. 
  • Oymalı dış tabanlar, kıvrımlı hatlarıyla çocuklara eğlenceli bir ayakkabıya sahip olma imkanı tanıyor. Kimi modellerde tabanlar, rengarenk led ışıklarla tamamlanırken kimi, estetik girinti ve çıkıntıların renkli tasarımlarıyla unutulmazlar arasında yer alıyor. 

Çocuk Sandalet Özellikleri 

Skechers çocuk sandalet modelleri, tüm alternatiflerde sağlam yer tutuşunu garanti ediyor. Çocukların adımlarını yere güçlü atabilmesi, yere sağlam basması için yer tutuşu kuvvetli kauçuk ve köpük tabanlar kullanılıyor. Ebeveynlerin içinin rahat etmesine yardımcı olacak bir diğer teknik özellik de orta taban destekleriyle ilgili. Skechers orta tabanda kullandığı darbe etkisini azaltan özel destekler sayesinde, sert adımlar çocukların ayaklarında şok etkisi yaratmıyor. Koşarken, oyun oynarken kimi zaman hareketlerinin sertliğini farkına varamayan çocukların ayaklarının zarar görmemesi adına orta taban destekleri büyük önem taşıyor. Buna ek olarak Skechers’ın tüm çocuk sandaletlerinde yumuşak ve hafif kumaşlar kullanılıyor. Ağırlık yapmayan, sürtünme nedeniyle ayağı tahriş etmeyen modeller, miniklerin rahatlığını sağlıyor. Ayrıca nefes alan sandaletler ayakların sıcaklamasına engel oluyor, havasız kalma veya kötü koku oluşma sorunları ortadan kalkıyor. 

Eğer çocukların ayaklarının sandaletle nasıl korunacağı konusunda endişe duyuyorsan, balıkçı çocuk sandaletlerine yönelebilirsin. Burnunun kapalı olması nedeniyle çocukların parmaklarını vurma olasılığını çok daha aza indiren balıkçı modeller, Skechers çocuk sandaletleri arasında bulunuyor. Çocuk sandaletlerin, ebeveynleri memnun edecek bir diğer özelliği ise giyim kolaylığı. Cırt cırt bantlarıyla kolay giyilen sandaletler, birçok çocuk tarafından ayağa geçirilebiliyor. Ayakkabılarını kendileri giymeye alışan çocukların el ve göz koordinasyonlarının gelişimi destekleniyor. Son olarak, Skechers çocuk sandaletlerin hiçbirinde, çocuk sağlığına zararlı herhangi bir boya, kimyasal veya katkı maddesi kullanılmıyor. Çocukların kullanabileceği ürünlerin, dünya çapındaki standartları göz önüne alınarak üretilen ve bugün dünyanın yüzlerce ülkesinde ebeveynlerin tercihi olan Skechers çocuk sandalet modelleri, ailelerden tam puan alıyor. 

Sen de çocuğunun yaz boyunca rahat hareket etmesi, ayaklarını konforlu hissetmesi, şık ve havalı görünmesi için ona çocuk sandaletler alabilirsin. Skechers çocuk sandalet modellerini hemen sipariş verebilir, çocuğuna bu yaz rahatlığı armağan edebilirsin. 

You May Also Like

Kar Tatilinde Yanınızda Bulunması Gereken Kayak Malzemeleri

Kar Tatilinde Yanınızda Bulunması Gereken Kayak Malzemeleri

Skechers ayakkabı kayar mı?

Skechers Ayakkabı Tabanının Parçalanma Sorunu Oluşur mu?

Işıklı Ayakkabılar ve Led Işıklar 

Skechers Işıklı Ayakkabı Pil Değişimi

karbon taban

Karbon Tabanlı Koşu Ayakkabısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir