Yılbaşı Akşamında Mutlaka Olması Gerekenler

Yılbaşı Akşamında Mutlaka Olması Gerekenler

Bu kez yeni yılı unutulmaz kılmak ister misin? Nefis yemekler, eğlence, güzel dilekler ve mutlu anılarla dolacak yılbaşı gecesi için hazırlıklar başlıyor. Planın ne olursa olsun sen de önerilerimize kulak vererek yılbaşını çok daha mükemmel hale getirebilirsin. Unutma, yeni bir yıla nasıl girersen tüm yıl öyle geçebilir! Koskoca bir yılın iyi geçmesi için sen de yılbaşı akşamında mutlaka olması gerekenlere hayatında yer açabilirsin. 

Yılbaşında Şans Yüzüne Gülebilir 

Yeni yıl ritüellerinin başında kuşkusuz şans oyunları geliyor. Yüksek ikramiye tutarları, yeni bir yıla yeni bir hayata başlamak için şanslı kişilere fırsat veriyor. Zenginlik hayallerini gerçek kılacak biletleri yeni yıl öncesinde almalı ve yılbaşı akşamı hayalini gerçekleştirecek çekilişi bekleyebilirsin. Hatta dilersen sevdiklerine biletler hediye ederek onlara yeni yılda yeni bir başlangıç ihtimali sunabilirsin. 

Yedek Plan Yaparak Sıkıcı Kutlamadan Kaçma İhtimalini Cepte Tutmalısın 

Akşama ne kadar özenilse, her şey mükemmel olsun istenilse de bazen işler istendiği gibi gitmiyor. Çok sevdiğin arkadaşlarının olduğu bir partide bile zaman zaman sıkılabilir, eğlence moduna bir türlü geçemeyebilirsin. Bu duruma engel olmak için yılbaşı öncesi mutlaka bir B planı yapmalısın. Alacağın yeni yıl partisi davetlerinin hiçbirine net olarak hayır dememeli, açık kapı bırakmalısın. Yeni yıl gecesi eğer bulunduğun ortamda dilediğin eğlenceyi bulamazsan hemen B planına geçiş yapabilirsin. 

Yılbaşında Şans Yüzüne Gülebilir 
Yılbaşında Şans Yüzüne Gülebilir

Kötü Esprileri Ezbere Almayı Unutma 

Yeni yılı karşıladığın gece, mutlaka kötü espriler yapmalısın. Kötü şakalar, hem aile hem de arkadaşlar arasında yılbaşı eğlencesinin olmazsa olmazlarından biri. Örneğin insanlarla ayrılırken, “Gelecek yıl görüşürüz” diyerek kısa süreli mavi ekran vermelerini sağlayabilirsin. Hediye paketlerini iç içe, matruşka bebek gibi yerleştirerek paket açma sürecini daha eğlenceli ve heyecanlı bir hale getirebilirsin. Kötü şakalar arasında elbette kelime esprileri de var. Kötü kelime şakalarını yeni yıl öncesinde ezbere almayı unutmamalısın. 

Masa Oyunlarını Stoklamayı İhmal Etme 

Yeni yıl gecelerini masa oyunlarıyla daha eğlenceli hale getirmek için hala vaktin var. Yılbaşında tombala, tabu, monopoly gibi oyunları evde bulundurmalısın. Gecenin bir kısmını oyunla geçirerek yılbaşı ritüelini eksiksiz yerine getirebilirsin. Şimdi çinkolar, tombalalar düşünsün… 

Ağaç Mesaisi Başlıyor! 

Yılbaşında muhakkak evinde, süslü bir yılbaşı ağacı bulundurmalısın. Eğer ağaç süslemeye üşenenlerden, zaman bulamayan veya onu da eğlenceli bir etkinlik haline getirmek isteyenlerdensen ağaç süslemeye arkadaşlarınla beraber başlayabilirsin. Yılbaşı eğlencesinin birkaç saat öncesine planlayacağın bir ağaç süsleme etkinliğine ne dersin? Arkadaşlarınla beraber ağaca süsler asabilir, onu ışıklarla donatabilirsin. 

Ev Partileri için Kostüm Hazırlığın Tam Olsun 

Eğer evde yılbaşı akşamı geçirecek olanlardansan ev partileri için kostümlerini hazır hale getirmelisin. Eğlenceli şapkalar, düdükler, kırmızı kıyafetler, kostümler dolabında yer almalı. Katılımcıların kullanması için eğlenceli maskeleri, balon ve otrişleri de evde bulundurmalısın. Eğer mükemmel bir ev kombini önerisi istersen, sana muhakkak geyikli bir kazak bulundurmanı tavsiye edebiliriz. Altına dilersen rahat bir erkek eşofman altı veya pantolon giyebilirsin. Kadın ev kıyafeti önerisi için ise sportif bir kadın tayt ve geyikli kazak gibi rahat bir kombin yapabilirsin. Daha sade bir stilim olsun ancak aksesuarlarla renklensin dersen bir kadın veya erkek eşofman takım giyerek üzerine eğlenceli maskeler, şapkalar takabilirsin. Ayaklarına ev ayakkabısı giymeyi de unutmamalısın. Böylelikle hem konforlu hissedebilir hem de yılbaşı dinamizmini kıyafetinde gösterebilirsin.  

Ağaç Mesaisi Başlıyor! 
Ağaç Mesaisi Başlıyor!

Müzik Listen Hep Kayıtlı Olsun 

Akşamı doyasıya eğlenerek geçirmek istersen sürprizlere de hazırlıklı olmalısın. “Hangi şarkıyı dinlesek” stresini yaşamamak adına, farklı tarzlara hitap eden müzik listelerini önceden hazırlayarak hesabında hazır tutabilirsin. Gecenin nabzına göre çalma listelerini hazır tutarak yılbaşına en uygun şarkıları hızla bulabilirsin. En romantik dans müzikleri de, en eğlenceli şarkılar da listelerinde sıralarını beklemeli… Hangisine ihtiyacın olacağını belki de eğlencenin akışı gösterir, kim bilir? 

Dünyada Gerçekleştirilen İlginç Gelenekleri Canlandırmaya Ne Dersin? 

Eğer sıkıcı bir yılbaşı geçirmekten endişe duyuyorsan yeni yıl öncesinde ufak bir araştırma yapabilirsin. Dilersen bizim araştırmamızdan da faydalanabilirsin tabii… İşte senin için listelediğimiz, ülkelerin en ilginç yılbaşı gelenekleri: 

Ev Partileri için Kostüm Hazırlığın Tam Olsun
Ev Partileri için Kostüm Hazırlığın Tam Olsun
  • İspanya’da saat tam gece yarısını vurduğunda insanlar 12 nar tanesi yiyor. Geçen 12 ayı uğurlarken, gelecek 12 ay için bereket dileklerinde bulunmak için deneyebilirsin.
  • Danimarka’da insanlar gece 12’de aynı anda sandalyelerin üzerine çıkıp yere atlıyor. Eğlenceli bir anı yaratmak için tercih edebilirsin.
  • Evin kapısında saat tam 12 olduğunda, bir nar kırmak da yine dünyadaki ilginç gelenekler arasında… Yeni yılı nar patlatarak karşılamaya ne dersin? 
  • Japonya’da her yıla, kötü ruhları kovmak için kahkaha atılarak girildiğini biliyor musun?
  • Çin’de insanlar, çocuklara kırmızı zarflar içinde uğur paraları dağıtıyor. Çocuk sevindirmenin Uzak Doğu versiyonu, yılbaşı için iyi bir seçim olabiliyor, ne dersin?
  • Şili’de insanlar gece yarısı bir kaşık mercimek yiyor. Bunun iş hayatına bereket, bolluk getireceğine inanıyorlar. Bu küçük hazırlık sayesinde belki de bu yıl her şey daha iyi olabilir. 

Yılbaşı Sofrası Krallara, Kraliçelere Layık Olmalı 

Akşamın olmazsa olmazları arasında mükellef yılbaşı sofraları bulunuyor. Yılbaşı sofrası nasıl hazırlanır merak ediyorsan, en özel sofralar için tüyoları senin için araştırdık, hemen inceleyebilirsin.

Yılbaşı Akşamında Hediyen Muhakkak Hazır Olmalı 
Yılbaşı Akşamında Hediyen Muhakkak Hazır Olmalı
  • Öncelikle, yılbaşı ruhunu yansıtacak, üzerindeki desenler ve renklerle yeni yıl atmosferini tamamlayacak bir masa örtüsü seçmelisin. Masa örtüsüne uyumlu peçeteleri masaya yerleştirmeyi unutmamalısın. 
  • Masa düzeni yeni yıl şıklığına yakışmalı. Eğer küçük bir davetli listen varsa, standart masa düzenini uygulayabilirsin. Eğer kalabalık bir davetli listen bulunuyorsa, açık büfe masalar hazırlayarak, misafirlerini aperatiflerle ağırlayabilirsin. 
  • Masana dinamizm katacak yılbaşı aksesuarlarını unutmamalısın. Örneğin; mumlar, peçete halkaları, biblolar, kar küresi ve şamdanlarla yeni yıl ruhunu masana yansıtabilirsin. 
  • Yılbaşı sofranı benzersiz kılacak yemekler yapmalısın. Her yılbaşı sofrasında yerini alan hindinin boşluğunu vegan beslenme için uygun bir masada zeytinyağlılarla doldurabilirsin. Mesela, yılbaşı sofrasına çok yakışacak yemekler arasında; iç pilav, mezeler ve leziz bir tatlı bulundurmalısın.
  • Mutfak alışverişi yaparken çeşit çeşit içecek almayı unutmamalısın. Özellikle meyve sularını karıştırarak kokteyller hazırlayabilir, özel formüllerle yılbaşına spesiyaller hazırlayabilirsin. Elbette içeceklerin en lezzetli haliyle gece sizinle olması için bol bol buz stoklamayı da ihmal etmemelisin. 

Yılbaşı Akşamında Hediyen Muhakkak Hazır Olmalı 

Yeni yılı beraber karşılayacağın arkadaşlarına, bu özel günü hep hatırlatacak bir armağan almalısın. Yeni yıla beraber adım atmamız için hazırlanan yılbaşı indirimleri  ve kampanyalarını Skechers’ta bulabilirsin. Uzun ömürlü, konforlu ve şık kıyafetler, ayakkabı ve aksesuarlar için sen de Skechers indirimlerini yakalayabilirsin. Peki yılbaşı hediyesi alırken nelere dikkat etmen gerektiğini biliyor musun? 

  • Yılbaşı hediyesi alacağın kişinin giyim tarzını göz önüne alarak armağan seçimini yapmalısın. Sevdiği renkleri, tarzını, ihtiyaçlarını ve bedenini düşünerek alışverişi gerçekleştirebilirsin. 
  • Hediyeni şık ve eğlenceli bir hediye paketine yerleştirmelisin. Yılbaşı akşamı ritüellerinden biri de heyecanla hediye açmak değil mi? Bu heyecanı beraber paylaşacağın özel paketleri dilersen kendi ellerinle de hazırlayabilirsin. 
  • Yılbaşı döneminde lojistik şirketlerinde yoğunluk olacağını tahmin ederek siparişini birkaç gün önceden verebilirsin. 

Skechers yeni yıl kombinlerinde, yılbaşı eğlencelerinde de seninle. Sen de yeni yılı konforla karşılamak için Skechers tasarımlarını tercih edebilir, hediyeni Skechers ürünleri arasından seçebilirsin.

You May Also Like

skechers hangi ülkenin

Skechers Hangi Ülkenin Markası Ve Nerede Üretiliyor?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

Sütyen Bedenleri Nasıldır?

Rahat Egzersiz Yapmanızı Sağlayacak Kıyafetler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir